161207-regio-spanje-costa-verde-900x175.jpg

Costa Verde kempingjei

Kempingezés a Costa Verde-n

A Costa Verde-n található kempingek remek helyek nyári üdülés eltöltésére. A hőmérséklet szinte mindig kellemes, sosem túl magas, vagy alacsony. Ez annak köszönhető, hogy ez a legészakibb “costa”, így az Atlanti-óceán partján helyezkedik el. Kisgyermekes családoknak például a főszezon ideális. Olvasson tovább és fedezze fel mit nyújthat még Önnek a zöld Costa Verde! Így utazása első napjait előre meg is tervezheti!

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Costa Verde Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Playa Joyel

Noja - Costa Verde - Spanyolország

Spanyolos, családi kemping épp a tengerparton egy nemzeti park mellett Kantábriában. A környék zöld, kissé zord, a homokos tengerpart pedig gyönyörű! Noja városa mindössze pár perc séta. Santander és Bilbao karnyújtásnyira.

Nagyon kellemes, kis strandok

A legnagyobb különbség a többi spanyol “costával” szemben, hogy ez a hely csendes. A homokos strandok a kristálytiszta azúrkék tengerbe vesznek. Ellentétben a Costa Bravaval itt viszont nem egy hosszú homokos strand van, hanem sziklák tagolják a környezetet, ezek között találhatóak a homokos strandok! Így több kisebb strandra tagolódik, melyek romantikus kis öblökre hasonlítanak.

Costa Verde: Spanyolország zöld tengerpartja

A Costa Verde nevét a rettentő nagy mennyiségű zöldnek köszönheti, bármerre néz, a táj zöldbe burkolózik. Hatalmas zöld mezők a hegyek között, a partvonalban pedig gyönyörű fenyőerdők sorakoznak.

Kinézett egy kempinget a Costa Verde-n? Ebben az esetben a homokos tengerpart és a zöld környezet is karnyújtásnyira lesz Öntől! Tökéletes kikapcsolódásra, pihenésre és feltöltődésre!

Ne hagyja ki a Costa Verde-n!

Mindenképpen látogasson el az egyik gyönyörű homokos, sziklákkal övezett partra! A hőmérséklet és a partszakaszok tökéletesen megfelelnek ideális nyaralásra pároknak, valamint gyermekes családoknak is! A felnőttek napfürdőzhetnek, olvashatnak, szörfözhetnek és kerékpározhatnak is a remek tengeri és hegyi levegő közepette, amíg a gyerekek a strandon homokvárakat építhetnek a nem túl zsúfolt környezetben.

A környező tájak is lélegzetelállítóak!

Továbbá a Costa Verde belföldi része híres a történelem előtti barlangjairól, hangulatos ösvények tartanak errefelé, régi, kockaköves városkákban, remek spanyol éttermekkel. San Sebastianban van az egy főre jutó legtöbb Michelin csillagos étterem Spanyolországban! 

Noja, Santander és Bilbao látnivalói

Noja a Costa Verda egyik leggyönyörűbb kisvárosa! Az óváros hangulata egyedülálló, és ezt a partszakaszt tartják a Costa Verde legszebbikének! Továbbá a régió fővárosa, Santander is mindenképp megér egy látogatást. A kikötővárosban bárhol ehet friss tengeri halat, vagy a Los Reginas-ból remek hajóutakra indulhat. Bilbao pedig a baszk kultúra fővárosa, gyönyörű épületekkel, mint például a Theatro Arriage, a Zubizuri híd, a Santiago de Bilbao katedrális, vagy a Guggenheim Múzeum.