Costa Verde kempingjei

Kempingezés a Costa Verdén

A Costa Verdén található kempingek remek helyszínek a nyári üdüléshez. A hőmérséklet szinte mindig kellemes, sosem túl magas vagy alacsony. Ez annak köszönhető, hogy az Atlanti-óceán partján helyezkedik el, ez a legészakibb “costa”. Kisgyermekes családoknak például a főszezon ideális. Olvass tovább és fedezd fel mit nyújthat még számodra a zöld Costa Verde! Így utazásod első napjait előre meg is tervezheted!

Mutasson többet

Válasszon a 473 kempingek közül:

Nagyon kellemes, kis strandok

A legnagyobb különbség a többi spanyol “costával” szemben, hogy ez a hely csendes. A homokos strandok a kristálytiszta, azúrkék tengerbe vesznek. A Costa Bravával szemben itt nem egy hosszú homokos strand van, hanem sziklák tagolják a partvonalat, ezek között találhatók a homokos strandok! Így több kisebb strandra tagolódik, melyek romantikus, kis öblökre hasonlítanak.

Costa Verde: Spanyolország zöld tengerpartja

A Costa Verde nevét a rettentő nagy mennyiségű zöldnek köszönheti, bármerre nézel, a táj zöldbe burkolózik. Hatalmas, zöld mezők a hegyek között, a partvonalon pedig gyönyörű fenyőerdők sorakoznak.

Kinéztél egy kempinget a Costa Verdén? Ebben az esetben a homokos tengerpart és a zöld környezet is karnyújtásnyira lesz tőled! Tökéletes a kikapcsolódásra, pihenésre és feltöltődésre!

Ezeket semmiképp se hagyd ki a Costa Verdén!

Mindenképpen látogass el az egyik gyönyörű homokos, sziklákkal övezett partra! A hőmérséklet és a partszakaszok tökéletesen megfelelnek pároknak, valamint gyermekes családoknak is a nyaralásra! A felnőttek napfürdőzhetnek, olvashatnak, szörfözhetnek és kerékpározhatnak is a remek tengeri és hegyi levegő közepette, amíg a gyerekek a strandon homokvárakat építhetnek a nem túl zsúfolt környezetben.

A környező tájak is lélegzetelállítóak!

Továbbá a Costa Verde belföldi része híres a történelem előtti barlangjairól, hangulatos, macskaköces utcás városairól, remek spanyol éttermekkel, amelyek a legjobb hal, hús és zöldségnyársakat szolgálják fel. San Sebastianban van az egy főre jutó legtöbb Michelin csillagos étterem Spanyolországban!

Noja, Santander és Bilbao látnivalói

Noja a Costa Verde egyik leggyönyörűbb kisvárosa! Az óváros hangulata egyedülálló, és ezt a partszakaszt tartják a Costa Verde legszebbjének! A régió fővárosa, Santander is mindenképp megér egy látogatást. A kikötővárosban bárhol ehetsz friss tengeri halat, vagy a Los Reginas-ból remek hajóutakra indulhatsz. Bilbao pedig a baszk kultúra fővárosa, gyönyörű épületekkel, mint például a Theatro Arriage, a Zubizuri híd, a Santiago de Bilbao katedrális, vagy a Guggenheim Múzeum.