es.jpg

Spanyolországi kempingek

Kemping Spanyolország

A Vacansoleil több spanyolországi kempinget is kínál, mivel kedvelt nyaralási úticél. Így a Vacansoleilnél könnyen megtalálja a legjobb kempingeket a Costa Brava-n illetve a Costa Dorada-n. Ezekben a kempingekben van egy közös vonás, mindegyik ideális tengerparti nyaralásokat kínál Spanyolországban. A strandoláson kívül persze a katalán főváros, Barcelona meglátogatása sem maradhat ki. A kulturális értékekben gazdag várost nem is lehet egy nap alatt bejárni. A világhírű focicsapatán, az FC Barcelona-n kívül a város híres még fő sétálóutcájáról (La Rambla), a Sagrada Familia-ról és a Güell parkról, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk. Kempingjeink a Costa Brava-n és a Costa Dorada-n a mesés Földközi-tengerparti strandok közelében találhatóak. 

Mutasson többet
Válasszon a 27 kempingek Spanyolország Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Las Dunas

Sant Pere Pescador - Costa Brava - Spanyolország

Ebben a hatalmas, nyüzsgő kempingben senki nem fog unatkozni, egész napos programok várnak mindenkit. Ha esetleg belefáradna, pihenhet a strandon, vagy a medencében.

Camping Interpals

Playa de Pals - Costa Brava - Spanyolország

Kellemes hangulatú kemping, melyben egy szabadtéri színház is helyet kapott. Pár száz méterre van a strandtól. Kirándulási tipp: Pals városa; séta a csodás partszakaszokon.

Camping Mas Patoxas

Playa de Pals - Costa Brava - Spanyolország

Ez a csendes kemping Pals beépített területe mellett található. Távol a zsúfolt tengerparttól, de mégis sokféle lehetőséggel, pl. medencékkel, vízicsúszdával.

Camping King's

Palamós - Costa Brava - Spanyolország

A kemping minden korosztály számára ideális, van itt egy fantasztikus medence, gyermekmedence és bowlingpálya. Az egyik legszebb strandtól mintegy 200m-re.

Camping Internacional Palamós

Palamós - Costa Brava - Spanyolország

A kemping a Palamosi strandok La Fosca beach és Grand beach között, egy erdős dombon fekszik. Nagyméretű úszómedence és gyermekmedence vár kicsiket, nagyokat.