es-cob.jpg

Costa Bravai kempingek

Kemping a Costa Bravan

Már évek óta nagy népszerűségnek örvend a kempingezők körében a kempingezés a Costa Brava-n, Spanyolországban. A gyönyörű Földközi-tenger és a finom homokos strandok teszik Costa Brava-t a vízisport szerelmeseinek kedvelt úticéljává. Nem csak a vízben űzhető sportok sokfélesége, hanem a tenger vízivilága is vonzó az idelátogató vendégek számára. A kiválasztott kempingből a Costa Brava-n könnyen eljuthatunk a különböző méretű és stílusú strandokra, halászfalvakba, és kirándulásaink alkalmával rövid idő alatt megismerkedhetünk a sokszínű Spanyolországgal. 

Mutasson többet
Válasszon a 20 kempingek Costa Brava Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Las Dunas

Sant Pere Pescador - Costa Brava - Spanyolország

Ebben a hatalmas, nyüzsgő kempingben senki nem fog unatkozni, egész napos programok várnak mindenkit. Ha esetleg belefáradna, pihenhet a strandon, vagy a medencében.

Camping Interpals

Playa de Pals - Costa Brava - Spanyolország

Kellemes hangulatú kemping, melyben egy szabadtéri színház is helyet kapott. Pár száz méterre van a strandtól. Kirándulási tipp: Pals városa; séta a csodás partszakaszokon.

Camping Mas Patoxas

Playa de Pals - Costa Brava - Spanyolország

Ez a csendes kemping Pals beépített területe mellett található. Távol a zsúfolt tengerparttól, de mégis sokféle lehetőséggel, pl. medencékkel, vízicsúszdával.

Camping King's

Palamós - Costa Brava - Spanyolország

A kemping minden korosztály számára ideális, van itt egy fantasztikus medence, gyermekmedence és bowlingpálya. Az egyik legszebb strandtól mintegy 200m-re.

Camping Internacional Palamós

Palamós - Costa Brava - Spanyolország

A kemping a Palamosi strandok La Fosca beach és Grand beach között, egy erdős dombon fekszik. Nagyméretű úszómedence és gyermekmedence vár kicsiket, nagyokat.