es-cob.jpg

Costa Brava kempingjei

Kempingezés a Costa Braván

A kempingnyaralások a Costa Brava vidékén évek óta nagy népszerűségnek örvendenek Spanyolországban. A Costa Brava, mely vad partot jelent, a Földközi tenger mellett terül el csodálatos, hosszan elnyúló tengerparttal kellemes, napsütéses éghajlaton. A lankás sziklaszirtek, kis festői szépségű öblök, barátságos hangulatú halászfalvak és a nyüzsgő parti üdülőhelyek teszik a Costa Bravát tökéletes nyaralási helyszínné. Így nem meglepő, hogy minden évben több ezren látogatnak el Spanyolország ezen népszerű régiójába. A Costa Brava vidékén keres kempinget? A Vacansoleil-nél a legszebb kempingekbe foglalhat szállást.

Mutasson többet
Válasszon a 21 kempingek Costa Brava Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Interpals

Playa de Pals - Costa Brava - Spanyolország

Kellemes hangulatú kemping, melyben egy szabadtéri színház is helyet kapott. Pár száz méterre van a strandtól. Kirándulási tipp: Pals városa; séta a csodás partszakaszokon.

Camping Tucan

Lloret de Mar - Costa Brava - Spanyolország

A kempingben tartott programok és a medencék éppoly vonzóak lehetnek, mint Lloret éjszakai élete. Kirándulási tipp: Blanes botanikus kertje, Sant Feliu, Barcelona (vonattal is).

Camping Mas St. Josep

Santa Cristina d'Aro - Costa Brava - Spanyolország

A kemping Playa d'Aro és Santa Christina közelében található. E városkákat nemcsak nappal, hanem éjszaka is sok ember keresi fel. Hatalmas medencéje és sportcentruma van.

Camping King's

Palamós - Costa Brava - Spanyolország

Barátságos kemping minőségi létesítményekkel, fantasztikus úszómedence és privát bowling. A Costa Brava egyik leggyönyörűbb strandja csak 200 méterre fekszik.

Camping Internacional Palamós

Palamós - Costa Brava - Spanyolország

A kemping a Palamosi strandok La Fosca beach és Grand beach között, egy erdős dombon fekszik. Nagyméretű úszómedence és gyermekmedence vár kicsiket, nagyokat.

Napsütés, tenger és strandok a Costa Braván

Ha a Costa Brava egyik kempingjét választja, Spanyolország északkeleti részén fog nyaralni. A partvonal kb. 200 km-en keresztül fut, és nevét a sok szikláról kapta, mely a partot tagolja, vad látványt kölcsönözve neki. Néhány helyen egészen a tengerbe futnak a sziklák, melyek a Pireneusok legdélebbi vonulatainak maradványai. A Costa Brava a Földközi tenger partján fekszik, mediterrán éghajlattal, mely kellemesen meleg nyarat és enyhe telet jelent. A vízi sportok szerelmesei számára is sok lehetőséget kínál a vidék. Fedezze fel a tájat a vízen vagy a víz alatt. Búvárkodásra is kiválóan alkalmas, ahol gyönyörű víz alatti táj tárul Ön elé. A Costa Brava kempingjei csodálatos napsütést, tengert és strandokat kínálnak.

A Costa Brava természeti tájai

A Costa Braván hihetetlenül sokszínű vidéki tájakban gyönyörködhet. A Costa Braván szeretne nyaralni és szereti a finom borokat? Akkor Alella vidéke csak Önre vár. A borászatokban szívesen vendégül látják Önt egy pohár borra. Spanyolország ezen vidékén gyönyörű természetvédelmi területeket is találhat, mint a Montseny Nemzeti Park. Fedezze fel a régiót két keréken, gyalogosan, vagy szálljon fel egy hajóra vagy helikopterre. Járja be a gyönyörű vidéket egyénileg, vagy csatlakozzon egy kempingből induló szervezett túrához.

Látnivalók a kemping környékén a Costa Braván

Remek kirándulásokra van lehetőség a kempingből a Costa Brava vidékén. Látogasson el Montserrat zarándok falujába. A Fekete Madonna kolostorát is itt találja. Tekintse meg a festői szépségű kis településeket, melyek a változatos tájon elszórva találhatóak. Olyan, mintha az idő is megállt volna. A gyermekek számára a Marineland delfináriuma Lloret de Mar mellett remek programot jelent, de Malgrat de Mar vízi parkja is izgalmas szórakozás lesz számukra. Azok, akik szeretik a kihívásokat, a bungee jumpingot is kipróbálhatják, mely szinte minden kemping közelében megtalálható a Costa Braván.

Városok a Costa Braván

Ha a Costa Brava egyik kempingjében tölti nyaralását, ne hagyja ki Barcelona nyüzsgő nagyvárosának meglátogatását. A híres Ramblas sétálóutcáját könnyen elérheti a népszerű közeli parti településekről is, mint Blanes, Playa d’Aro és Malgrat de Mar. Girona szintén egy nagyszerű város, ahova érdemes ellátogatnia, és megtekintenie a középkori város falait, régi belvárosát, gyönyörű katedrálisát és kellemes hangulatú szombati piacát. Ha szeret kertekben gyönyörködni, nézze meg Blanes csodálatos botanikai kertjét, ahova könnyen elérhet a Costa Braván fekvő kempingből.

A Costa Brava kempingjei mindennel rendelkeznek, amire csak szüksége lehet egy fantasztikus nyaralás során.