es-cob.jpg

Costa Bravai kempingek

Kemping a Costa Bravan

Már évek óta nagy népszerűségnek örvend a kempingezők körében a kempingezés a Costa Brava-n, Spanyolországban. A gyönyörű Földközi-tenger és a finom homokos strandok teszik Costa Brava-t a vízisport szerelmeseinek kedvelt úticéljává. Nem csak a vízben űzhető sportok sokfélesége, hanem a tenger vízivilága is vonzó az idelátogató vendégek számára. A kiválasztott kempingből a Costa Brava-n könnyen eljuthatunk a különböző méretű és stílusú strandokra, halászfalvakba, és kirándulásaink alkalmával rövid idő alatt megismerkedhetünk a sokszínű Spanyolországgal. 

Mutasson többet
Válasszon a 20 kempingek Costa Brava Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Castell Montgri

L'Estartit - Costa Brava - Spanyolország

Ebben a kempingben minden megtalálható, ami egy kellemes nyaraláshoz szükséges: a hegyről szép kilátás, többféle medence, sokféle sport és játéklehetőség, strand (1 km-re).

Camping Tucan

Lloret de Mar - Costa Brava - Spanyolország

A kempingben tartott programok és a medencék éppoly vonzóak lehetnek, mint Lloret éjszakai élete. Kirándulási tipp: Blanes botanikus kertje, Sant Feliu, Barcelona (vonattal is).

Camping King's

Palamós - Costa Brava - Spanyolország

A kemping minden korosztály számára ideális, van itt egy fantasztikus medence, gyermekmedence és bowlingpálya. Az egyik legszebb strandtól mintegy 200m-re.

Camping Valldaro

Playa d'Aro - Costa Brava - Spanyolország

Jól felszerelt kemping sokféle szórakozási lehetőséggel, medencékkel, a Playa d'Aro strandjaitól és a nyüzsgő központjától mintegy 1 km-re. Kirándulási tipp: Tossa de Mar.

Camping Cala Gogo

Playa d'Aro - Costa Brava - Spanyolország

A saját stranddal és nagy medencekomplexummal rendelkező kemping környékén sok tennivaló akad; két km-re található Playa d'Aro, az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Costa Brava-n.