pt-alg.jpg

Algarvei kempingek

Kemping Algarveban

Egy algarve-i kempingben eltöltött nyaralás azt jelenti, hogy Portugália legdélebbi régiójában tartózkodunk. A régió egyike Európa legnépszerűbb nyaralási úticéljainak, s nem véletlenül. Algarve-ben olyan nyüzsgő tengerparti üdülőhelyeket találunk, mint Albufeira, Quarteira és Lagos, de a part is festői. A környék kultúráját is érdemes megismerni, de találunk itt csodálatos természetvédelmi területeket is. Igazi élvezet felfedezni a környéket. A Ria Formosa természeti park mindenkinek, de különösen a madárfigyelőknek ajánlott, akik egy algarvei kempingben nyaralnak.

Mutasson többet
Válasszon a 3 kempingek Algarve Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Valverde Parque

Lagos - Algarve - Portugália

Algarve Európa egyik legszebb tengerpartja. A kempingben minőségi szolgáltatásokban részesülhetnek a vendégek. A strand 1,5 km-re található, Lagos pedig 6 km-re.

Camping Quarteira

Quarteira - Algarve - Portugália

Quarteira peremén található a kemping. Számos szolgáltatással és nagy úszómedencével kényeztetik a vendégeket. A repülőtér fél órányi autóútra fekszik.

Camping Turiscampo

Lagos - Algarve - Portugália

Szépen gondozott, virágokkal borított kemping Lagos-hoz közel. Medence, terasz, jó étterem és kellemes homokos strand Luz-nél 2,5 km-re.