de-pfa.jpg

Rajna-vidék-Pfalz kempingjei

Kempingezés Rajna-vidék-Pfalz területén

Ha a Rajna-vidék-Pfalz vidékének egy kempingjében száll meg, régi városok, vidám helyiek, romantikus kastélyok és lenyűgöző vidéki tájkép vár majd Önre. Németország ezen tartománya sokszínű lehetőségeket kínál mindenki számára. Számos turisztikai látványosság, termálvíz források és fantasztikus túraútvonalak, igazi paradicsomi helyszín a természet, kultúra és szabadtéri programok kedvelőinek. A gyermekekre is sok izgalmas pillanat vár a Rajna-vidék-Pfalz területén egy tó partján középkori várak mellett. Foglalja le a Vacansoleil-nél tökéletes kempingnyaralását a Rajna-vidék-Pfalz tartományban.

Mutasson többet
Válasszon a 3 kempingek Rajna-vidék-Pfalz Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Warsberg

Saarburg - Rajna-vidék-Pfalz - Németország

A kempingből a Saarburg központjába tartó síliftből is megcsodálhatjuk a kilátást a Saar völgyére. A sportolni vágyókat minigolf, teniszpálya, a kicsiket játszótér és medence várja.

Camping Wirfttal

Stadtkyll - Rajna-vidék-Pfalz - Németország

Gyönyörű a vidék! A folyó partján kempingezhet, erdős dombok és az Eifel régiójának szép tájai között. Rengeteg családi programmal várja Önöket a kemping, medence, rekreációs tó, játszótér, étterem és sok szabadtéri program! Hozza magával kerékpárját!

Camping Bad Dürkheim

Bad Dürkheim - Rajna-vidék-Pfalz - Németország

Nyugodt, családi hangulatú kemping lenyűgöző környezetben. Fedezze fel a német borutat (German Weinstrasse) gyalog vagy kerékpárral, és élvezze a szépségápolást Bad Drückheim egyik fürdőjében. A kemping számos lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.