de-pfa.jpg

Rajna-vidék-Pfalz kempingjei

Kempingezés Rajna-vidék-Pfalz területén

Ha a Rajna-vidék-Pfalz vidékének egy kempingjében száll meg, régi városok, vidám helyiek, romantikus kastélyok és lenyűgöző vidéki tájkép vár majd Önre. Németország ezen tartománya sokszínű lehetőségeket kínál mindenki számára. Számos turisztikai látványosság, termálvíz források és fantasztikus túraútvonalak, igazi paradicsomi helyszín a természet, kultúra és szabadtéri programok kedvelőinek. A gyermekekre is sok izgalmas pillanat vár a Rajna-vidék-Pfalz területén egy tó partján középkori várak mellett. Foglalja le a Vacansoleil-nél tökéletes kempingnyaralását a Rajna-vidék-Pfalz tartományban.

Mutasson többet
Válasszon a 3 kempingek Rajna-vidék-Pfalz Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Warsberg

Saarburg - Rajna-vidék-Pfalz - Németország

A kempingből a Saarburg központjába tartó síliftből is megcsodálhatjuk a kilátást a Saar völgyére. A sportolni vágyókat minigolf, teniszpálya, a kicsiket játszótér és medence várja.

Camping Wirfttal

Stadtkyll - Rajna-vidék-Pfalz - Németország

Gyönyörű a vidék! A folyó partján kempingezhet, erdős dombok és az Eifel régiójának szép tájai között. Rengeteg családi programmal várja Önöket a kemping, medence, rekreációs tó, játszótér, étterem és sok szabadtéri program! Hozza magával kerékpárját!

Camping Bad Dürkheim

Bad Dürkheim - Rajna-vidék-Pfalz - Németország

Nyugodt, családi hangulatú kemping lenyűgöző környezetben. Fedezze fel a német borutat (German Weinstrasse) gyalog vagy kerékpárral, és élvezze a szépségápolást Bad Drückheim egyik fürdőjében. A kemping számos lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Sportolási lehetőségek a kempingben a Rajna-vidék-Pfalz területén

Egy helyben ülni nem opció, ha egy Rajna-vidék-Pfalz területén fekvő kempingben száll meg. Számos túraútvonal - rövid és hosszú egyaránt - vezet fel a dombokon és mély folyóvölgyeken keresztül a középhegységi tájra. A gyalogos és kerékpáros ösvények egy különleges felfedezőúton viszik majd keresztül Önt. A legszebb környékbeli látnivalókat tudja majd megtekinteni. A Rajna-vidék-Pfalz vidékén a tó és a folyók is tökéletes vízi sportolási lehetőségeket kínálnak, mint úszás, kenuzás, szörfözés vagy horgászás.

Kulturális látnivalók

Ha kedveli a kulturális kikapcsolódást, akkor biztosan nem fog unatkozni Rajna-vidék-Pfalz tartományában. A térség bővelkedik középkori városokban. A főváros, Mainz biztosan le fogja nyűgözni a Rajna partján jellegzetes régi stílusával. Nagy katedrálisa, számos hangulatos kis városi tere érdemes látnivaló. Ha a Rajna-vidék-Pfalz kempingjében száll meg, mindenképpen próbálja ki az egyik bortúrát. Az ország legrégebbi borútja kastélyok, végeláthatatlan gyümölcsöskertek és szőlőültetvények mellett halad el.

Nagyszerű városi kirándulások a kempingből a Rajna-vidék-Pfalz területén

Ha a Rajna-vidék-Pfalz kempingjében nyaral, tökéletes kiindulópontot jelent majd fantasztikus egynapos kirándulásokra. Mondani sem kell, hogy a környék kastélyai közül néhányat mindenképpen meg kell néznie. Töltsön egy napot egy gyógyfürdőben felfrissülve, vagy üljön fel egy hajós kirándulásra a családdal, hogy egy egészen más perspektívából is lássák a vidéket. Tegyen látogatást valamelyik helyi borászatba, és kóstoljon finomabbnál finomabb borokat. Szeretné elkényeztetni a gyermekeket is? Vigye őket a Holiday Parkba, ami egy kis elvarázsolt erdőként indult, de mára egy nagy vidámparkká nőtte ki magát hullámvasutakkal és vízi attrakciókkal.

Fedezze fel a Rajna-vidék-Pfalz sokszínű világát!

Számos látnivaló, programok és felfedeznivaló vár Önre. A Rajna-vidék-Pfalz ideális helyszínt jelent azok számára, akik szeretik az aktív kikapcsolódást és a remek borokat. Akik inkább pihenni vágynak, nekik ott a több gyógyfürdő nyújtotta szolgáltatások és a termálvíz, amiben bővelkedik a térség. Fedezze fel a gyönyörű szőlőskerteket, panorámás kilátást, hangulatos kis falvakat és a csodás vidéki tájat. A Rajna-vidék-Pfalz kempingjében egy nap sem lesz egyforma. Tökéletes helyszín egy fantasztikus németországi nyaralásra, akkor is, ha nem szereti a bort.