Rajna-vidék-Pfalz kempingjei

Kempingezés a Rajna-vidék-Pfalz tartományban

Ha a Rajna-vidék-Pfalz tartomány egyik kempingjében szállsz meg, régi városok, vidám helyiek, romantikus kastélyok és lenyűgöző vidéki tájkép vár majd rád. Németország ezen tartománya sokszínű lehetőségeket kínál mindenki számára. Számos turisztikai látványosság, termálvízforrások és fantasztikus túraútvonalak várnak. Igazi paradicsom a természet, a kultúra és a szabadtéri programok kedvelőinek. A gyerekekre is sok izgalmas pillanat vár a Rajna-vidék-Pfalz területén fekvő tó partján, középkori várak mellett. Foglald le a tökéletes kempingnyaralásodat a Vacansoleil-nél, a Rajna-vidék-Pfalz tartományban.

Mutasson többet

Válasszon a 3 kempingek Rajna-vidék-Pfalz Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Warsberg

Saarburg - Rajna-vidék-Pfalz - Németország

A kempingből a Saarburg központjába tartó síliftből is megcsodálhatjuk a kilátást a Saar völgyére. A sportolni vágyókat minigolf, teniszpálya, a kicsiket játszótér és medence várja.

Camping Wirfttal

Stadtkyll - Rajna-vidék-Pfalz - Németország

Gyönyörű a vidék! A folyó partján kempingezhet, erdős dombok és az Eifel régiójának szép tájai között. Rengeteg családi programmal várja Önöket a kemping, medence, rekreációs tó, játszótér, étterem és sok szabadtéri program! Hozza magával kerékpárját!

Camping Knaus Campingpark Bad Dürkheim

Bad Dürkheim - Rajna-vidék-Pfalz - Németország

Nyugodt, családi hangulatú kemping lenyűgöző környezetben. Fedezze fel a német borutat (German Weinstrasse) gyalog vagy kerékpárral, és élvezze a szépségápolást Bad Drückheim egyik fürdőjében. A kemping számos lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Sportolási lehetőségek a kempingben a Rajna-vidék-Pfalz területén

Nem fogsz unatkozni, ha a Rajna-vidék-Pfalz tartomány területén fekvő valamelyik kempingben szállsz meg. Számos túraútvonal - rövid és hosszú egyaránt - vezet fel a dombokon és mély folyóvölgyeken keresztül a középhegységbe. A gyalogos és kerékpáros ösvények egy különleges felfedezőútra visznek majd. A legszebb környékbeli látnivalókat tudod majd megtekinteni. A Rajna-vidék-Pfalz tartományban a tó és a folyók is tökéletes vízi sportolási lehetőségeket nyújtanak: például úszás, kenuzás, szörfözés vagy horgászás.

Kulturális látnivalók

Ha kedveled a kulturális kikapcsolódást, akkor biztosan nem fogsz unatkozni a Rajna-vidék-Pfalz tartományban. A térség bővelkedik középkori városokban. A főváros, Mainz biztosan le fog nyűgözni a Rajna partján, jellegzetes, régi stílusával. Nagy katedrálisát és számos kis hangulatos városi terét érdemes megnézned. Ha a Rajna-vidék-Pfalz tartomány valamelyik kempingjében szállsz meg, mindenképpen próbáld ki az egyik bortúrát. Az ország legrégebbi borútja kastélyok, végeláthatatlan gyümölcsöskertek és szőlőültetvények mellett halad el.

Nagyszerű városi kirándulások a kempingből a Rajna-vidék-Pfalz tartományban

A Rajna-vidék-Pfalz tartomány kempingjei tökéletes kiindulópontot nyújtanak fantasztikus egynapos kirándulásokhoz. Mondani sem kell, hogy a környék kastélyai közül néhányat mindenképpen meg kell nézned. Tölts el egy napot egy gyógyfürdőben felfrissülve, vagy vegyél részt hajókiránduláson a családdal, hogy egy egészen más perspektívából is lásd a vidéket. Tegyél látogatást valamelyik helyi borászatba, és kóstolj finomabbnál finomabb borokat. Szeretnéd elkényeztetni a gyerekeidet is? Vidd őket a Holiday Parkba, amely egy kis elvarázsolt erdőként indult, de mára egy nagy vidámparkká nőtte ki magát, hullámvasutakkal és vízi attrakciókkal.

Fedezd fel a Rajna-vidék-Pfalz sokszínű világát!

Számos látnivaló, programok és felfedeznivaló vár rád. A Rajna-vidék-Pfalz ideális helyszínt jelent azok számára, akik szeretik az aktív kikapcsolódást és a remek borokat. Akik inkább pihenni vágynak, azoknak a gyógyfürdők nyújtotta szolgáltatásokat és a termálvizeket ajánljuk, amelyekben bővelkedik a térség. Fedezd fel a gyönyörű szőlőskerteket, a panorámás kilátást, a hangulatos kis falvakat és a csodás vidéki tájat. A Rajna-vidék-Pfalz kempingjében egy nap sem lesz egyforma. Tökéletes helyszín egy fantasztikus németországi nyaralásra, akkor is, ha nem szereted a bort.