Bajorország kempingjei

Kempingezés Bajorországban

Misztikus erdők. Hatalmas középkori kastélyok. Csodálatos paloták és hihetetlen vendégszeretet és barátságos fogadtatás. Egy családi kempingnyaralás Bajorországban igazán varázslatos élmény. Pihenj a kristálytiszta tavak közelében. Kerekezz át a képeslapra illő, apró kis falvakon. Túrázz a Bajor Alpok és a természeti parkok csodálatos, érintetlen tájain. Majd térj be az elragadó sörkertek egyikébe  sörre és virslire. Az aktív szabadtéri nyaralásra vágyók számára Bajorország maga a paracsom túrázási, hegyi kerékpározási, biciklizési, lovaglási és vízisport lehetőségekkel. Csodáld meg Bajorország gazdag történelmét és kultúráját Nürnberg, Bamberg, Würzburg, Augsburg, Regensburg és az élettel teli München elbűvölő városaiban. A családi kempingnyaralás Bajorországban, Németország egyik legnépszerűbb régiójában rengeteg családi szórakozást jelent.

Mutasson többet

Válasszon a 3 kempingek Bajorország Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Knaus Campingpark Lackenhäuser

Lackenhäuser - Bajorország - Németország

A 4 csillagos luxus kemping a német az osztrák-német-cseh határnál található. Kiválóan alkalmas sportolásra: kirándulás, vízisportok, golf. A gyermekeket játszótér és medence várja.

Camping Knaus Campingpark Viechtach

Viechtach - Bajorország - Németország

Nyugalom és béke a bajor erdőben. Medence és gyönyörű túraútvonalak. A legjobb választás természetkedvelőknek és kutyatartóknak. A kempingben még egy kis kutyaúsztató és egy kutyapark is található.

Camping Knaus Campingpark Frickenhausen

Frickenhausen am Main - Bajorország - Németország

A Frickenhausen kellemes hely a Majna folyó partján, a frank szőlőskertek között. Kiváló választás pihenni vágyóknak, gyermekes családoknak és borkedvelőknek.

Családi kempingélmény a tónál vagy a folyónál, Bajorországban

Ha a Vietach-ban elhelyezkedő kempingben szállsz meg Bajorországban, csupán 5 km-re leszel a bájos, kis, természetes fürdő tótól, az alsó-bajorországi Sankt Englmar fürdőben. Tökéletes hely a biztonságos fürdőzésre a gyerekekkel, gyönyörű környezetben. A Lackenhäuser kemping közelében, egy kicsit távolabbra kell merészkedned (50 km) a természetben való úszáshoz, a cseh-német határ túloldalára, hogy lehűthesd magad a Lipnói-tó felfrissítő vizében, ahol úszhatsz, széllovagolhatsz, vitorlázhatsz, vagy szimplán pihenhetsz egy piknikkel egybekötve. A Frickenhausen am Main kempingtől a legközelebbi, szabadidő eltöltésére ajánlott tó körülbelül 125 km-re található. A Brombachsee gyönyörű, erdős területen helyezkedik el, kiváló szolgáltatásokkal.

Szabadtéri programok a kemping közelében, Bajorországban

Bajorország igazi paradicsom a szabadtéri kalandok kedvelőinek. Biztos lehetsz benne, hogy mindig várni fog rád némi szórakozás a kemping közelében. Vedd fel bakancsodat, túrázz az üde völgyek és mesés erdők között. A bicikliseket igazán elkényezteti a csodálatos, bajor vidéket keresztül szelő, több mint 113.000 kerékpárút. A vízisportok szerelmesei lemehetnek a tóhoz úszni, szél- és hullámlovagolni, vagy kenuzni. Aki kicsit vakmerőbb, átélheti a siklóernyőzés izgalmait a hegyeknél. Inkább egy kis nyugalomra vágynál? Lovagolj át a gyönyörű bajor vidéken, hogy egy csendes zugot találj a nyugodt horgászáshoz, a kemping közelében. Bármi is legyen a kedvenc szabadtéri időtöltésed, biztos lehetsz benne, hogy jól fogjátok magatokat érezni a csodálatos, bajor kempingetek közelében.

Városnéző túrák a kemping közelében, Bajorországban

Számos érdekes város vár rád Bajorországban, nem messze a kempingtől. Látogasd meg Nürnberget, Frankföld nem hivatalos fővárosát, a hagyományos favázas házakkal, és Európában az egyik legfontosabb, a középkorból fennmaradt erőddel. Vidd el a gyerekeket a hires játékmúzeumba, majd frissülj fel a régi főtéren (Hauptmarkt) egy jéghideg sörrel. Némi történelemhez és kultúrához lenne kedved? Menj Würzburgba, hogy megcsodálhasd a Würzburgi Érseki Palotát, az egyik legszebb világi, barokk épületet Németországban. A legszebb kilátáshoz, tekints le a Marienberg Erőd tetejéről a városra. A rádió és a TV kedvelői látogassák meg Fürth-t, a rádózás és televíziózás fejlődésének egykori centrumát, a látványos Rádiómúzeummal. A növénykedvelők pedig látogassanak el Erlangenben a fenséges, 17.századi botanikus kertbe.

Programok és látnivalók a kemping közelében, Bajorországban

Rengeteg látnivaló és program vár a kemping közelében, Bajorországban. Ha a Vietach vagy a Lackenhäuser kempingek egyikében szállsz meg, utazz át Csehországba, a St. Englmar-ba, egy izgalmas bobozásra. Látogasd meg Passau elbűvölő városát, közel az oszták és a cseh határhoz, ahol tanúja lehetsz három kultúra találkozásának. Csodáld meg a gyönyörű Szent István-székeshegyházat, a világ egyik legnagyobb templomi orgonájával, majd fogyaszd el a vacsorádat valamelyik elbűvölő hajókiránduláson, miközben a nap lenyugszik. A Frickenhausen am Main kempingben szállsz meg? Látogasd meg a Bayreuth nagyszerű városát, ahol a zeneszerző, Richard Wagner 1872 és 1883 között komponált műveket. A Margravial Operaház és a Richard Wagner Múzeum meglátogatása kötelező. Pompás építészeti élményekért sétálj a Rothenburg ob der Tauber réges-régi macskaköves utcáin, majd hagyd, hogy a rendkívül jól megőrzött középkori és reneszánsz épületek megbabonázzanak. A sörkedvelők vigyázzanak! Bamberg nem kevesebb, mint 10 sörfőzdével rendelkezik, és a füstölt sörük is legendás!