de-bei.jpg

Bajorország kempingjei

Kemping Bajorországban

Egy bajor kemping környékén sok tennivaló akad. Bajorország az egyik legnépszerűbb és legfontosabb nyaralási úticél Németországban. Minden megtalálható itt, ami egy sikeres nyaraláshoz szükséges. A régió telis-tele van festői falvakkal, dimbes-dombos tájjal, erdőkkel, tavakkal, folyókkal és romantikus várakkal. A bajor kempingből remek kirándulásokat tehetünk például az élettel teli Münchenbe, mely a minden évben megrendezett Octoberfestről híres. Nürnbergben található Európa legrégebbi állatkertje, de Würzburgba is érdemes ellátogatni, ahol sok-sok kulturális látnivaló akad. 

Mutasson többet
Válasszon a 3 kempingek Bajorország Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Lackenhäuser

Lackenhäuser - Bajorország - Németország

A 4 csillagos luxus kemping a német az osztrák-német-cseh határnál található. Kiválóan alkalmas sportolásra: kirándulás, vízisportok, golf. A gyermekeket játszótér és medence várja.

Camping Knaus Campingpark Viechtach

Viechtach - Bajorország - Németország

Nyugalom és béke a bajor erdőben. Beltéri medence, étterem, és közvetlenül a kempingtől induló, gyönyörű túraútvonalak. A legjobb választás természetkedvelőknek és kutyatartóknak. A kempingben még egy kis kutyaúsztató és egy kutyapark is található.

Camping Knaus Campingpark Frickenhausen

Frickenhausen am Main - Bajorország - Németország

A Knaus Campingpark Frickenhausen kellemes hely a Majna folyó partján, a frank szőlőskertek között. Kiváló választás pihenni vágyóknak, gyermekes családoknak és borkedvelőknek.