de-bei.jpg

Bajorország kempingjei

Kempingnyaralás Bajorországban

Misztikus erdők. Hatalmas középkori kastélyok. Csodálatos paloták és hihetetlen vendégszeretet és barátságos fogadtatás. Egy családi kempingnyaralás Bajorországban igazán varázslatos élmény. Pihenj a kristálytiszta tavak közelében. Kerekezz át a képeslapra illő, apró kis falvakon. Túrázz a Bajor Alpok és a természeti parkok csodálatos, érintetlen tájain. Majd térj be az elragadó sörkertek egyikébe  sörre és virslire. Az aktív szabadtéri nyaralásra vágyók számára Bajorország maga a paracsom túrázási, hegyi kerékpározási, biciklizési, lovaglási és vízisport lehetőségekkel. Csodáld meg Bajorország gazdag történelmét és kultúráját Nürnberg, Bamberg, Würzburg, Augsburg, Regensburg és az élettel teli München elbűvölő városaiban. A családi kempingnyaralás Bajorországban, Németország egyik legnépszerűbb régiójában rengeteg családi szórakozást jelent.

Mutasson többet
Válasszon a 3 kempingek Bajorország Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Lackenhäuser

Lackenhäuser - Bajorország - Németország

A 4 csillagos luxus kemping a német az osztrák-német-cseh határnál található. Kiválóan alkalmas sportolásra: kirándulás, vízisportok, golf. A gyermekeket játszótér és medence várja.

Camping Viechtach

Viechtach - Bajorország - Németország

Nyugalom és béke a bajor erdőben. Medence és gyönyörű túraútvonalak. A legjobb választás természetkedvelőknek és kutyatartóknak. A kempingben még egy kis kutyaúsztató és egy kutyapark is található.

Camping Frickenhausen

Frickenhausen am Main - Bajorország - Németország

A Frickenhausen kellemes hely a Majna folyó partján, a frank szőlőskertek között. Kiváló választás pihenni vágyóknak, gyermekes családoknak és borkedvelőknek.