de-nsa.jpg

Alsó-Szászország kempingjei

Kempingezés Alsó-Szászországban

Ha szeretné élvezni a természet sokszínűségét a nyaralása során, akkor Alsó-Szászország egyik kempingje tökéletes választás lesz az Ön számára. Különböző tájakat fedezhet fel a kempingből ebben a régióban. Lenyűgöző fenyéres vidékek, sűrű erdőségek, hegységi területek, a tenger, strandok, és csodálatos tavak. Németország ezen vidéke igazi paradicsomi helyet jelent a túrázóknak és a kerékpározás szerelmeseinek, de aki szereti a vízi sportokat és a gyógyfürdőket, szintén remek kikapcsolódásban lehet része. Alsó-Szászország minden egyes részének megvan a maga varázsa. Kíváncsi rájuk? Foglalja le szálláshelyét Alsó-Szászország kempingjébe most, és fedezze fel Ön is, hogy mi teszi ilyen lenyűgözővé a vidéket.

Mutasson többet
Válasszon a 4 kempingek Alsó-Szászország Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Märchencamping

Stuhr / Bremen - Alsó-Szászország - Németország

Csupán 15 km-re a régi Hanza-várostól, Brémától. Kellemes, rusztikus hangulata van a kis kempingnek. Egy tó, medence és étterem várja a nyaralókat.

Camping Walkenried

Walkenried - Alsó-Szászország - Németország

A Kemping Walkenried a gyönyörű Harz régióban található. A kempingben úszómedence és étterem áll a vendégek rendelkezésére, környezete pedig kifejezetten ajánlott természetkedvelőknek és gyermekes családoknak.

Camping Wingst

Wingst - Alsó-Szászország - Németország

Látogassa meg a közelben fekvo természetvédelmi területet. Az erdok és rétek sokasága, a morajló patakok tökéletes kikapcsolódást nyújtanak. A kempingbe visszatérve megannyi lehetoség várja: ússzon, próbálja ki a kalandpályát, vagy fedezze fel a kempinggel szemközt lévo állatkertet.

Camping Elbtalaue

Bleckede - Alsó-Szászország - Németország

Csendes, takaros kemping zöldellő vidéken, az Elba folyó mentén. Túrázz, kerékpározz vagy utazz hajóval. Látogass meg régi városokat és figyeld, ahogy a hatalmas folyami hajók elhaladnak melletted.