Stájerország kempingjei

Kempingezés Stájerországban

Egy Stájerországban töltött kempingnyaralás egyet jelent az Alpokkal, számtalan tóval, gyönyörű városokkal és elbűvölő kis falvakkal. Ausztria ezen tartományában lenyűgöző művészeti kincsekkel, érintetlen természettel és fantasztikus borvidékekkel találkozhatsz. Mivel ezt a területet még nem érte el a tömegturizmus, így ideális helyszínt jelent azok számára, akik szeretnék kiélvezni ’Ausztria Toszkánájának’ csendes vidékét. Ez a békesség és az aktív sportolási lehetőségek, érdekes látnivalók kombinációja a fő elemei a stájerországi kempingnyaralásnak. A Vacansoleil-nél nagyszerű áron tudsz foglalni szálláshelyet.

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Stájerország Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Bella Austria

Sankt Peter am Kammersberg - Stájerország - Ausztria

Bájos nyaralóhely 800 m-es magasságban a Katsch-völgyben a falu mellett. Tiszta hegyi levegő, stressz mentes pillanatok az igazi pihenésért.

Stájerország: Ausztria zöld szíve

Ha Stájerországot választod nyaralásod helyszínéül, akkor Ausztria legzöldebb tartományában fogsz kempingezni. Ausztria ezen részén találhatóak az Alpok hatalmas vonulatai és kiterjedt erdőségei, ugyanakkor számos borvidéknek is otthont ad. A tartomány 60%-át borítja erdő. A hegyek szőlőültetvényi között csodálatos sétákat is tehetsz. Élvezd a fantasztikus kilátást és a lenyűgöző természeti tájat a Stájerországban töltött nyaralásod minden napján.

Sportolási lehetőségek a kemping közelében, Stájerországban

Mind a kemping, mind a környék sportolási lehetőségek széles választékával szolgál Stájerországban. Kellemes sétákat tehetsz a hegyi tavak melletti lejtőkön az erdőn keresztül. Megannyi kerékpáros útvonal is vezet olyan gyönyörű tájakon keresztül, mint a Hohe Tauern Nemzeti Park. Választhatsz még lovaglás, hegyi kerékpározás, golf és hegymászás közül is. A számos tó, melyek a stájerországi kemping közelében terülnek el, kiváló lehetőségeket biztosítanak vízi sportokhoz is: úszás, szörfözés, vitorlázás, kajakozás, kenuzás vagy vadvízi evezés.

Szép tájak a kemping közelében Stájerországban

Számos érdekes látnivalóra bukkanhatsz a kemping szomszédságában, Stájerországban. Izgalmas látnivalót kínálnak az Erzberg melletti vulkanikus kövek, vagy tekintsd meg a világ legnagyobb szerzetesi könyvtárát Admont bencés kolostorában. Kedveled a művészeteket? Akkor mindenképpen látogass el a Kunsthaus Graz-ba a Mura folyó partján. Tölts el egy napot gyermekeiddel a Herberstein Kastélyban. Az állatparkban több mint 130 állatfaj képviselőjével találkozhatsz. Ilyen kirándulásokra ideális kiindulópontot jelent egy stájerországi kemping.

Pihenés a kempingben és annak környékén Stájerországban

A sportlehetőségek mellett remekül pihenhetsz is a kempingben, Stájerországban. Számos termálfürdő található a tartományban. Therme Nova Köflach mellett található, Stájerország délnyugati részén. Itt órákat tölthetsz el relaxálva a termálvízben, a kék barlangban vagy a szaunában. A beltéri medencét is érdemes kipróbálni pezsgőfürdővel. Természetesen a kempingben is eltölthetsz egy fantasztikus napot, miközben a gyerekek a gyermekmedencében pancsolhatnak.

Aktív vagy pihentető nyaralás? Természeti és kulturális látnivalók? Ha Stájerországban kempingezel, mindezt megtalálod!