900x170-italiaans-meer..jpg

Kempingek az olasz tóvidéken

Kempingnyaralás az olasz tóvidéken: garantált siker. Sok kempinget kínálunk a tavak körül. Nagy, kicsi, zsúfolt  vagy csendes,  nálunk megtalálja amit keres. A vízisport szerelmeseinek ez egy  igazi paradicsom! Vízisí, szörf, vitorlázás, úszás, a lehetőségek tárháza végtelen.

Kulturális túrát is tehet. A tó körüli területeken, melyek közel vannak a kempingekhez, a legszebb városok és falvak találhatók, ahol élvezhetik a helyi hangulatot és természetesen  megkóstolhatják a finom ételeket.


Valle Romantica

405x167-1.valle-romantica.jpg

Olaszország / Maggiore-tó
Ebből a kempingből könnyű sétával eljuthat a Maggiore-tóhoz és a Cannobio városközpontjához is.  Ezt az utat busszal is megteheti, mely félóránként indul a kempingből. A kemping mellett van egy folyó, ahol úszhat egy kellemeset.

Continental Lido

405x167-2.continental-lido.jpg

Olaszország / Maggiore-tó
A kemping közvetlenül a Mergozzo-tó partján fekszik. A tó fokozatosan mélyül, emiatt nagyon gyermekbarát. Egy kicsit távolabb található a Maggiore-tó, ahol szép sétákat és hajókirándulásokat lehet tenni.

Europa Silvella

405x167-3.europa-silvella.jpg

Olaszország / Garda-tó
Az Europa Silvella kemping közvetlenül a Garda-tónál fekszik, saját stranddal rendelkezik, ahol élvezheti a napsütést. Csodálatos a kilátás a kempingből. A mólónál búvárkodhat a tiszta vízben, a vízi szórakozást pedig a medencék garantálják.

Baia Verde

405x167-5.baia-verde.jpg

A Garda-tó csendes vidékén található ez a luxus kemping, a Baia Verde. Autóval vagy gyalogosan csodaszép túrákat lehet tenni a környéken. Visszaérve a kempingbe élvezheti a hidromasszázst, vagy akár egy jó könyv olvasását a medencénél.

Del Garda Village & Camping

405x167-6.del-garda-village.jpg

Olaszország / Garda-tó
A Garda-tótól 500 méterre található a kemping, így a kempingből gyalogosan is könnyedén megközelíthető a tó. A környék rengeteg lehetőséget biztosít egynapos kirándulásokra, például Veronába vagy Velencébe.

Campeggio del Garda

405x167-7.campeggio-del-garda.jpg

Olaszország / Garda-tó
A kemping egyedülálló helyen, közvetlenül a Garda-tónál helyezkedik el. A szórakozás fő elemei a vízi sportok. Úszás, vitorlázás, vízisí: hatalmas a választék. Este kellemes sétát tehet a kedves kis településen, Peschiera del Garda-ban.

Due Laghi

405x167-8.due-laghi.jpg

Olaszország / Trentino/Dél-Tirol
Ez a kemping, melynek neve „két tó”, a Levico tónál fekszik. A nagyobb, Caldonazzo-tó is a közelben található. A Due Laghi kempingnek saját strandja van a tónál.

San Cristoforo

405x167-9.san-cristoforo.jpg

Olaszország / Trentino/Dél-Tirol
A kis kemping a Caldonazzo-tótól kevesebb mint 50 méterre található. A tó körül élvezheti a vízi sportokat, vagy akár a egy hűsítő italt a strand bárjában.

Lago Maggiore

405x167-10.lago-maggiore.jpg

Olaszország / Maggiore-tó
A név mindent elárul. Ez a közepes méretű családi kemping közvetlenül a Maggiore-tónál fekszik. Ideális hely kisgyermekes családoknak gyermekbarát és biztonságos strandja miatt is. A tizenévesek is tökéletesen érezhetik magukat a táncparketten.