Kempingek az olasz tóvidéken

Kempingnyaralás az olasz tóvidéken: garantált siker. Sok kempinget kínálunk a tavak körül. Nagy, kicsi, zsúfolt  vagy csendes,  nálunk megtalálja amit keres. A vízisport szerelmeseinek ez egy  igazi paradicsom! Vízisí, szörf, vitorlázás, úszás, a lehetőségek tárháza végtelen.

Kulturális túrát is tehet. A tó körüli területeken, melyek közel vannak a kempingekhez, a legszebb városok és falvak találhatók, ahol élvezhetik a helyi hangulatot és természetesen  megkóstolhatják a finom ételeket.


Valle Romantica

Olaszország / Maggiore-tó
A botanikus kemping paradicsom a Maggiore-tó közelében, valamint Svájctól 5 km-re található. Az autentikus étteremben vagy Osteria-ban finom helyi ételeket kóstolhatunk.

Europa Silvella

Olaszország / Garda-tó
Ebből a teraszosan kialakított kempingből csodálatos kilátás nyílik a tóra. Saját strand, úszómedence, sport és szórakozási lehetőségek várják a kedves a vendégeket.

Bella Italia

Olaszország / Garda-tó
Hatalmas kemping nagyszerű létesítményekkel, 5 medencével, jakuzzival és vízi csúszdákkal. Sirmione, Gardaland és Verona operavárosa a közelben található.

Baia Verde

Olaszország / Garda-tó
A Garda-tó kissé nyugodtabb részén található a kemping. Kellemesen pihenhetünk a medencénél, vagy a használhatjuk hidromasszázst, míg gyermekei lubickolnak, játszanak.

Del Garda Village & Camping

Olaszország / Garda-tó
Nagyon szépen gondozott kemping a Garda-tó mellett egyedülálló vízi világgal és úszómedencékkel. A Gardaland csupán egy karnyújtásnyira található a kempingől.

Campeggio del Garda

Olaszország / Garda-tó
Kedves, családi kemping egyedülállóan szép helyen. Közvetlenül a Garda-tónál, sokféle vízisport lehetőséggel. Élvezze a kemping teljesen új szolgáltatásait valamint a lenyűgöző szépségű környéket.

Lido Verbano

Olaszország / Maggiore-tó
Tapasztald meg a Lido Verbano kemping vendégszerető hangulatát és fedezd fel a rendkívül változatos környezetet. Stresa? Milánó? Arona? Angera? Santa Ceterina del Sasso? Varese?

Sassabanek

Olaszország / Iseo
Luxus kemping az Iseo-tó kis félszigetén. Vízisport-lehetőségek a kempingben és a tóban is. Iseo egy barátságos kisváros, de Brescia is a közelben található.

Village Lago maggiore

Olaszország / Maggiore-tó
Az egyik legjobb kemping a Maggiore-tó partján. Kisgyerekek és tinik kedvence. Napozás a fűvel borított strandon, medence és remek szórakoztató programok.