it-sar.jpg

Szardíniai kempingek

Kemping Szardínián

Egy sziget mindig remek hely egy kempingnyaralás eltöltéséhez. Egy Szardínia szigetén található kempingben eltöltött nyaralásból haza sem akar majd menni. Ez a Földközi-tengeren található gyönyörű olasz sziget szubtrópusi éghajlattal rendelkezik, és nem hasonlítható össze egyik szigettel sem. Mások itt a színek és az illatok, a kultúra és még a nyelv is, mint Olaszország földjén. Egy szardíniai kemping tökéletes kiindulópont ahhoz, hogy felfedezzük ezt az egyedi szigetet. 

Mutasson többet
Válasszon a 4 kempingek Szardínia Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping La Foce

Valledoria - Szardínia - Olaszország

Kitűnő hely, hogy Szardínia szigetének csodálatos természeti értékeit felfedezze. Ha inkább pihenni vágyik, megteheti azt a homokos strandon vagy a kemping medencéjében.

Camping Bella Sardinia

Torre del Pozzo / Cuglieri - Szardínia - Olaszország

Luxus szolgáltatásokat, hatalmas homokos strandot felvonultató kemping. A mögötte elterülő tájvédelmi körzet csodás erdőkkel színezett. Érdemes ellátogatni a sziget fővárosába Cagliari-ba.

Camping Tonnara

Sant'Antioco - Szardínia - Olaszország

A kemping egy szigeten fekszik, melyet egy út köt össze Szardínia délnyugati szélével. Nagyszerű kilátás, homokos part, trópusi öblök és kristálytiszta víz.

Camping Laguna Blu

Alghero - Szardínia - Olaszország

Csendes kemping Szardínia észak-nyugati partján. A strand és a mélykék tenger egy rövid sétával könnyen elérhető. A kempingben élvezhetjük a szórakoztató programokat, a búvárközpont szolgáltatásait és a pizzériát. Csodaszép kemping egy érdekes vidéken.