apulie-900x170.jpg

Puglia kempingjei

Kemping Puglia tartományban

Változatos nyaralást szeretne délkelet-Olaszországban? A választás Puglia tartományra esik. Ez a terület még felfedezésre vár, de tartalmaz minden olyan elemet, mely szükséges egy nagyszerű nyaraláshoz. Gyönyörű homokos strandok, zord sziklák, barokk városok, lenyűgöző építészet, alacsony hegyek, nem is beszélve a kulináris élvezetekről. Olaszország ezen része az igazi ínyenceknek való. Ebben a régióban sokféle tevékenységgel töltheti szabadidejét. Kultúra, meglepő séták és kerékpáros túrák, jó ételek és mindenekelőtt a kristálytiszta tenger, ami a lefoglalt Puglia tartományi kemping közelében található. A Vacansoleil kiválasztotta Önnek a legjobb szállásokat a romantikus Puglia régióban.

 

Mutasson többet
Válasszon a 2 kempingek Puglia Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping La Masseria

Gallipoli - Puglia - Olaszország

Csodálatos családi kemping Salento kristálytiszta vízű tengerpartja mellett. Gyönyörű medencéjének köszönhetően tökéletes, ha gyermekekkel menne nyaralni. Megannyi szolgáltatással, közel Gallipoli halászvárosához.

Camping Capo Vieste

Vieste - Puglia - Olaszország

Romantikus Puglia. Csodálatos öböl homokos stranddal, szörf- és vitorlásoktatással. Éppen ezért a fiatalok kedvence, de a legkisebbeknek is kínál szórakozást a kemping.