Puglia kempingjei

Kempingezés Pugliában

Változatos nyaralást szeretnél Délkelet-Olaszországban? A választásod Pugliára esett? Ez a terület még felfedezésre vár, de mindennel rendelkezik, amire szükséged lehet egy nagyszerű nyaraláshoz. Gyönyörű homokos strandok, zord sziklák, barokk városok, lenyűgöző építészet, alacsony hegyek, nem is beszélve a kulináris élvezetekről. Olaszország ezen része az igazi ínyenceknek való. Ebben a régióban sokféle tevékenységgel töltheted a szabadidődet. Kultúra, meglepő séták és kerékpáros túrák, finom ételek és mindenekelőtt a kristálytiszta tenger, ami az általad lefoglalt pugliai kemping közelében található. A Vacansoleil a legjobb szállásokat választotta ki számodra a romantikus Pugliában.

Mutasson többet

Válasszon a 3 kempingek Puglia Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping La Masseria

Gallipoli - Puglia - Olaszország

Csodálatos családi kemping Salento kristálytiszta vízű tengerpartja mellett. Gyönyörű medencéjének köszönhetően tökéletes, ha gyermekekkel menne nyaralni. Megannyi szolgáltatással, közel Gallipoli halászvárosához.

Camping Capo Vieste

Vieste - Puglia - Olaszország

Romantikus Puglia. Csodálatos öböl homokos stranddal, szörf- és vitorlásoktatással. Éppen ezért a fiatalok kedvence, de a legkisebbeknek is kínál szórakozást a kemping.

Kultúra a pugliai kempingedből

A kiválasztott pugliai (más néven Apulia) kempingedből a régió kultúráját a sok érdekes látnivaló felkeresésével fedezheted fel. A környék számos kolostort, apátságot, templomot és oltárokat rejt, amelyek érdekesek lehetnek azok számára, akik szeretik a vallási emlékműveket és épületeket. Néhány példa a San Nazario szentély, a San Michele Arcangelo és a Santa Maria Ripalta apátság. Olaszország-szerte sok zarándokútvonal található és a régió szokatlan történelme is felfedezhető a pugliai kemping közelében.

Tengerpartok a pugliai kempingedből

Ha pugliai kempinget választasz nyaralásod helyszínéül, mindig a tengerpart közelében leszel, ugyanis a régió az Adriai- és a Jón-tenger mellett található. Szép sziklaalakzatok, csodálatos fehérhomokos strandok és számos öböl található itt, ahol úszhatsz a kristálytiszta vízben, vagy pihenhetsz a tengerparton. A búvárkodás és a snorkelezés szerelmesei is élvezni fogják Pugliát. A gyönyörű azúrkék tengerben található korall, keszeg, csikóhal, roncsok, barlangok és sok más természeti szépség. A pugliai / apuliai kempingnyaralásod alatt búvárkodhatsz a kristálytiszta vízben vagy pihenhetsz a gyerekeiddel a finom, fehér homokos strandon.

Bájos, történelmi városok és falvak Pugliában

Puglia régió bájos, hangulatos városokkal büszkélkedhet. Ha egy pugliai kempingben szállsz meg, mindenképpen érdemes ellátogatnod valamelyik itteni városba, például Lecce-be. Ez a város úgy ismert, mint a dél Firenzéje és barokk szépségéről is híres. A trullo házak Alberobello, Monti és Aja Piccola városának kihagyhatatlan látnivalói a pugliai kempingnyaralásod során. Ezek a fehér mészkőből épült, csúcsos tetejű házak gyakran vallási és mitológiai szimbólumokkal vannak díszítve.

Barátságos és ízletes ételfesztiválok

Ha pugliai kempinget választasz, akkor természetesen az olasz konyha ízeit is élvezheted. Azonban Pugliában nemcsak pizza és a tészta található. A régió közismert friss termékeiről és ízletes alapanyagairól, melyekből a hal- és tésztaételek készülnek. A városok terein rendszeresen tartanak gasztronómiai fesztiválokat is. A különböző standokon meg lehet kóstolni a jellegzetes ételeket. Ezenkívül minden hónapban más és más termék kerül reflektorfénybe. Látogasd meg ezen rendezvények egyikét a pugliai kempingnyaralásod alatt!

Ha Olaszország változatos és a tömegturizmus által még nem felfedezett részét keresed, foglalj szállást egy pugliai kempingben.