apulie-900x170.jpg

Puglia kempingjei

Kemping Puglia tartományban

Változatos nyaralást szeretne délkelet-Olaszországban? A választás Puglia tartományra esik. Ez a terület még felfedezésre vár, de tartalmaz minden olyan elemet, mely szükséges egy nagyszerű nyaraláshoz. Gyönyörű homokos strandok, zord sziklák, barokk városok, lenyűgöző építészet, alacsony hegyek, nem is beszélve a kulináris élvezetekről. Olaszország ezen része az igazi ínyenceknek való. Ebben a régióban sokféle tevékenységgel töltheti szabadidejét. Kultúra, meglepő séták és kerékpáros túrák, jó ételek és mindenekelőtt a kristálytiszta tenger, ami a lefoglalt Puglia tartományi kemping közelében található. A Vacansoleil kiválasztotta Önnek a legjobb szállásokat a romantikus Puglia régióban.

 

Mutasson többet
Válasszon a 2 kempingek Puglia Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping La Masseria

Gallipoli - Puglia - Olaszország

Csodálatos családi kemping Salento kristálytiszta vízű tengerpartja mellett. Gyönyörű medencéjének köszönhetően tökéletes, ha gyermekekkel menne nyaralni. Megannyi szolgáltatással, közel Gallipoli halászvárosához.

Camping Capo Vieste

Vieste - Puglia - Olaszország

Romantikus Puglia. Csodálatos öböl homokos stranddal, szörf- és vitorlásoktatással. Éppen ezért a fiatalok kedvence, de a legkisebbeknek is kínál szórakozást a kemping.

Kultúra a Puglia tartományi kempingből

Az kiválasztott pugliai (más néven Apulia) kempingből felfedezheti a régió kultúráját sok érdekes látnivaló felkeresésével. A régió számos kolostort, apátságot, templomot, oltárokat, templomokat rejt, ami érdekes lehet azok számára, akik szeretik a vallási emlékműveket és épületeket. Néhány példa a San Nazario szentély, a San Michele Arcangelo és a Santa Maria Ripalta apátság. Olaszország-szerte sok zarándokútvonal található és a régió szokatlan történelme is felfedezhető a Puglia tartományi kemping körül.

Tengerpart a Puglia tartományi kempingből

Ha Puglia tartományi kempinget választ nyaralása helyszínéül, mindig a tengerpart közelében lesz, ugyanis a régió az Adriai- és a Jón-tenger mellett található. Szép sziklaalakzatok, csodálatos fehér- homokos strandok és számos öböl található itt, ahol úszhat a kristálytiszta vízben, vagy pihenhet a tengerparton. A búvárkodás és a szabadtüdős merülés szerelmesei is élvezhetik a Puglia régiót. A gyönyörű azúrkék tengerben található korall, keszeg, csikóhal, roncsok, barlangok és sok más természeti szépség. A Puglia / Apulia tartományi kempingnyaralása alatt búvárkodhat, a kristálytiszta vízben  vagy akár pihenhet gyermekével a finom, fehér homokos strandon.

Bájos, történelmi városok és falvak Puglia tartományban

Puglia régió bájos, hangulatos városokkal büszkélkedhet. Ha Puglia tartományi kempingben száll meg, mindenképpen megér egy látogatást ezen városok egyike. Lecce városa az egyik ilyen példa. Ez a város úgy ismert, mint a dél Firenzéje és híres barokk szépségéről is. A trullo házak Alberobello, Monti és Aja Piccola városának kihagyhatatlan látnivalói Puglia tartományi kempingnyaralása során. Ezek a fehér mészkőből épült, csúcsos tetejű házak gyakran vallási és mitológiai szimbólumokkal vannak díszítve.

Barátságos és ízletes fesztiválok

Ha Puglia tartományi kempinget választ, akkor természetesen élvezheti az olasz konyha ízletes világát. Azonban a Puglia régióban nem csupán pizza és a tészta található. A régió közismert a friss termékekről és az ízletes összetevőkről, melyekből a hal és tészta ételek készülnek. Rendszeresen tartanak ezen városok terein gasztronómiai fesztiválokat. A különböző standokon meg lehet kóstolni a jellegzetes ételeket. Ezen kívül minden hónapban más és más termék kerül reflektorfénybe. Látogassa meg ezen rendezvények egyikét Puglia tartományi kempingnyaralása alatt!.

Bárki, aki Olaszország változatos és a tömegturizmus nélküli részét keresi, foglaljon kempinget Puglia tartományban.