it-emi.jpg

Emilia Romagna kempingjei

Kempingezés Emilia Romagna régiójában

Ha egy felejthetetlen nyaralásra vágyik, válasszon egy kempinget Emilia Romagna vidékén. Olaszország ezen régiója az Adriai-tenger mellett terül el. Tökéletes hely, ha napsütésre, homokra és tengerpartra vágyik. A művészetek, kultúra és gyönyörű természeti vidékek kedvelői számára is van látnivaló. Nyüzsgő városok, népszerű tengerparti üdülőhelyek mellett csendes, kellemes hangulatú falvak is megbújnak a vidéken. A gyönyörű állat-, és növényvilág szinte hívogatóan hat, hogy felfedezze őket. Természetes tud a Vacansoleil-en keresztül foglalni Emilia Romagna régióban kempingbe.

Mutasson többet
Válasszon a 2 kempingek Emilia Romagna Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Arizona

Salsomaggiore Terme - Emilia Romagna - Olaszország

A kempingből csodálatos látvány nyílik az emilia-romagna-i tájra, mely csaknem olyan gyönyörű, mint Toszkána. Egészséges környezetben nyaralhat.

Camping Romagna Camping Village

Riccione - Emilia Romagna - Olaszország

A kemping csupán 100 méterre található Riccione tergerpartjától. Szórakoztató tevékenységek a gyerekeknek és számos program a környéken. Vásárolgatna egy napot? Irány Rimini. Kultúrára vágyik? Menjen San Marinoba. Egy napos móka a gyerekeknek? Látogasson el az Aquafan víziparkba.