Kvarner kempingjei

Kempingezés a Kvarner-öbölben

Kellemes mediterrán éghajlat, kis öblök sora, nyüzsgő, színes tengerparti üdülőhelyek és lenyűgöző természeti környezet. Látogass el Horvátország kevésbé ismert Kvarner-öblébe. Míg a népszerűbb régiók, Isztria és Dalmácia nagy tömegeket vonz, addig a csendesebb kikapcsolódásra vágyók számára ideális a Kvarner-öböl. Olyan elegáns városok, mint Rijeka, Opatija és Crikvenica várnak rád a parton, a szárazföldre beljebb merészkedve pedig az Učka Nemzeti Park és a Risnjak Nemzeti Park lenyűgöző vidéke terül el. A vidék igazi gyöngyszemei Krk, Lošinj és Rab szigetei. Krk és a szárazföld egy híddal van összekötve, a többire komppal tudsz eljutni.

Mutasson többet

Válasszon a 2 kempingek Kvarner Vacansoleil kempingek közül

Kempingezés a Kvarner-öböl szigetein

Krk szigete a legnagyobb és legkönnyebben elérhető, hiszen híd köti össze a parttal. Arany szigetként is ismert a remek időjárás és a strandok miatt. Lošinj szigetét a ’jóllét és életerő szigete’-ként is emlegetik, mely a közel 1200 különböző itt fellelhető gyógynövénynek köszönhető. 250 km-es séta- és kerékpárútvonalával szintén ideális szabadtéri családi nyaralásokra. Cres és Lošinj szigete is összeköttetésben van egy híddal Osor városánál. A szigeten történelmi és kulturális látnivalók sorát fedezheted fel, elbűvölő, a velencei uralom idejéből származó 15. és 16. századi épületekkel. A terület a ritka fakó keselyűnek is otthont ad. Rab szigete igazán varázslatos hely, és az Adria egyik legzöldebb szigete is egyben, fenyőerdőkkel és gyönyörű homokos strandokkal.

A gyönyörű táj a kemping környékén a Kvarner-öbölben

A kemping Mali Lošinj közelében terül el, mely a legnagyobb város az Adria egyik legszebb szigetén. Ezt a képeslapra illő helyet varázslatos vidékek veszik körül, sűrű fenyőerdővel borítva és tiszta türkizkék tenger, mely garantálja a tökéletes családi nyaralást. Ha a legjobb strandot keresed, akkor a közeli Cikat-öblöt keresd fel! Egy rejtett paradicsom a hely, ahol pihenhetsz, úszhatsz és gyönyörködhetsz a téged körülvevő csodálatos tájban. Látogass el Veli Lošinj kis halászfalvába, mindössze 4 km-re. Tegyél egy kellemes sétát a kis utcákon, vásárolj be, majd fogyassz el egy remek vacsorát a kikötőben. Ha szerencsés vagy, még palackorrú delfineket is megpillanthatsz a keskeny öbölben.

Napsütés, tenger és homok a Kvarner-öbölben

A Kvarner-öbölben töltött kempingnyaralás, biztosan bővelkedni fog napsütésben, strandokban és homokban. Míg a szárazföld üdülőhelyei, Rijeka, Opatija és Crikvenica is csodás partokkal rendelkezik, az igazán elbűvölő kis, eldugott öblöket a környező szigetvilágban fogod megtalálni. Krk szigetén Baška városánál, Rab szigetén pedig válaszd a gyönyörű Paradise strandot, lágy homokos és gyermekbarát strandjaival. Az egyik legszebb part Horvátországban Lošinj szigetén a Cikat-öböl. Zöld fenyőerdő és az Adriai tenger kék vize között elterülve Cikat remek helyszín, ha szeretsz úszni, vízi sportokat űzni, vagy egyszerűn ülni a parton és nézni a naplementét egy koktéllal a kezedben egy tökéletes nap végén.

A környék felfedezése a Kvarner-öbölben a kempingből

A Mali Lošinj mellett fekvő kemping tökéletes helyszín a gyerekek számára, rengeteg programlehetőség vár rájuk. Nagyszerű kirándulások és biztonságos strandok. Vízisport lehetőségek tinik számára és számos bulihely a tengerparton. A természet szerelmesei felfedezhetik a környező erdőket, vagy tengerre szállhatnak palackorrú delfinek után kutatva. Kalandra vágysz? Akkor irány a szigetvilág! Csodáld meg a történelmi látnivalókat és a csodálatos vidéket. Szívesen magadba szívnál egy kis helyi kultúrát? Látogass el Lošinj múzeumába Mali Lošinj városában, a Fritzi Palotában. Olasz barokk remekműveket és horvát művészek festményeit tekintheted meg itt. A tökéletes szuvenírt keresed, amit az otthoniaknak vihetsz? Sétálj végig a kellemes hangulatú sétányon a városban, és vásárolgass kedvedre!