hr-kva.jpg

Kvarner kempingjei

Kempingezés a Kvarner-öbölben

Kellemes mediterrán éghajlat, kis öblök sora, nyüzsgő, színes tengerparti üdülőhelyek és lenyűgöző természeti környezet. Látogasson el Horvátország kevésbé ismert Kvarner-öblébe. Míg a népszerűbb régiók, Isztria és Dalmácia nagy tömegeket vonz, addig a csendesebb kikapcsolódásra vágyók számára ott a Kvarner-öböl. Olyan elegáns városok, mint Rijeka, Opatija és Crikvenica vár Önre a parton, a szárazföldre beljebb merészkedve pedig az Učka Nemzeti Park és a Risnjak Nemzeti Park lenyűgöző vidéke terül el. A vidék igazi gyöngyszemei Krk, Lošinj és Rab szigetei. Krk és a szárazföld egy híddal van összekötve, a többire komppal tud eljutni.

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Kvarner Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Poljana

Losinj - Kvarner - Horvátország

Üdülőparadicsom az Adriai-tengernél. Élvezheted a kristálytiszta vizet és a lenyűgöző környéket. Sokféle sporttevékenység a főszezonban a gyerekeknek. Ideális kemping pihenésre és feltöltődésre.

Kempingezés a Kvarner-öböl szigetein.

Krk szigete a legnagyobb és legkönnyebben elérhető, hiszen híd köti össze a parttal. Arany szigetként is ismert a remek időjárás és strandok miatt. Lošinj szigetét a ’jóllét és életerő szigete’-ként is emlegetik, mely a közel 1200 különböző itt fellelhető gyógynövénynek köszönhető. 250 km-es séta- és kerékpárútvonalával szintén ideális szabadtéri családi nyaralásokra. Cres és Lošinj szigete is összeköttetésben van egy híddal Osor városánál. A szigeten történelmi és kulturális látnivalók sorát fedezheti fel elbűvölő 15. és 16 századi épületekkel a velencei uralom idejéből. A terület a ritka fakó keselyűnek is otthont ad. Rab szigete igazán varázslatos hely, és az Adria egyik legzöldebb szigete is egyben, fenyőerdőkkel és gyönyörű homokos strandokkal. 

A gyönyörű táj a kemping környékén a Kvarner-öbölben

A kemping Mali Lošinj közelében terül el, mely a legnagyobb város az Adria egyik legszebb szigetén. Ezt a képeslapra illő helyet varázslatos vidékek veszik körül, sűrű fenyőerdővel borítva és tiszta türkizkék tengerrel, mely garantálja a tökéletes családi nyaralást. Ha a legjobb strandot keresi, akkor a közeli Cikat-öblöt keresse fel! Egy rejtett paradicsom a hely, ahol pihenhet, úszhat és gyönyörködhet az Önt körülvevő csodálatos tájban. Látogasson el Veli Lošinj kis halászfalvába, mindössze 4 km-re. Tegyen egy kellemes sétát a kis utcákon, vásároljon be, majd fogyasszon el egy remek vacsorát a kikötőben. Ha szerencsés, még palackorrú delfineket is megpillanthat a keskeny öbölben.

Napsütés, tenger és homok a Kvarner-öbölben

Ha a Kvarner-öbölben tölti kempingnyaralását, biztosan bővelkedni fog napsütésben, strandokban és homokban. Míg a szárazföld üdülőhelyei, Rijeka, Opatija és Crikvenica is csodás partokkal rendelkezik, az igazán elbűvölő kis eldugott öblöket a környező szigetvilágban fogja megtalálni. Krk szigetén Baška városánál, Rab szigetén pedig a gyönyörű Paradise strand, lágy homokos és gyermekbarát strandjaival. Az egyik legszebb part Horvátországban Lošinj szigetén a Cikat-öböl. Zöld fenyőerdő és az Adriai tenger kék vize között elterülve Cikat remek helyszín, ha szeret úszni, a vízi sportokat vagy egyszerűn ülni a parton, nézni a naplementét egy koktéllal a kezében egy tökéletes nap végén.

A környék felfedezése a Kvarner-öbölben a kempingből

A Mali Lošinj mellett fekvő kemping tökéletes helyszín gyermekek számára. Megannyi programlehetőség vár rájuk. Nagyszerű kirándulások és biztonságos strandok. Vízi sport lehetőségek tinik számára és számos buli hely a tengerparton. A természet szerelmesei felfedezhetik a környező erdőket, vagy tengerre szállhatnak palackorrú delfinek után kutatva. Kalandra vágyik? Akkor irány a szigetvilág, csodálja meg a történelmi látnivalókat és a csodálatos vidéket. Szívesen magába szívna egy kis helyi kultúrát? Látogasson el Lošinj múzeumába Mali Lošinj városában, a Fritzi Palotában. Olasz barokk remekművek és horvát művészek festményeit tekintheti meg itt. A tökéletes szuvenírt keresi, amit az otthoniaknak vihet? A Sétáljon végig a kellemes hangulatú sétányon a városban, és vásárolgasson kedvére! Mutasson kevesebbet