nl-zee.jpg

Zeeland kempingjei

Kempingek Zeeland-ban

Egy Zeeland-i kempingben tanúja lehet az ember és a tenger örökös harcának, ahol a tájat elnézve a víz az úr. Gátak és hidak kötik össze a szigetcsoportot. A szigeteket bejárni, akár átugorva egyikről a másikra, a legextrább lehetőség, ha nyaralását egy kempingben, Zeeland régióban tölti. Kerékpárral is felfedezhetjük ezeket az önmagukban is jellegzetes, sokféle látnivalót kínáló szigeteket. A helyi kompokkal is könnyen és egyszerűen átjuthatunk egyik szigetről a másikra. Élvezze a szép dűnéket, kanyargó gátakat és a varázslatos tájat!

Mutasson többet
Válasszon a 3 kempingek Zeeland Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Scheldeoord

Baarland - Zeeland - Hollandia

Ebből a Westerschelde folyami gát mögött fekvő kempingből megcsodálhatjuk az Antwerpenbol a tengerre kifutó hajókat. Játszótér és két gyermekmedence található itt.

Camping Recreatiecentrum de Vogel

Hengstdijk - Zeeland - Hollandia

Nagyszerű rekreációs paradicsom sokféle szolgáltatással és vadonatúj Pláza. Szép aquapark és látványos vízicsúszda. A történelmi város, Hulst csak néhány méterre található.

Camping De Oase

Renesse - Zeeland - Hollandia

Nagyszerű, családi kemping közvetlenül Renesse tengerparti üdülővárosa mellett és mindössze 1,5 kilométerre a strandtól. A játszótér, a gyerekklub és az animátor csapat tökéletes helyszínné teszi ezt a kempinget a gyerekeknek.

A búvárkodás, szörfözés, vitorlázás és a napozás szerelmesei is megtalálják számításaikat egy kempingnyaralás során Zeeland-ban. A széles, csodás strandok pl. Oostkapelle és Domburg városában, a Nap és tengerimádók kedvelt helye. A Veersemeer-i strandok pedig a kisgyermekek családoké, hiszen itt biztonságban játszhatnak a kicsik. Zeeland-ban számos történelmi város található, pl. Veere, Flushing, Goes és Middelburg. A tájra jellemző még a sok alacsonyan fekvő, nyílt terület (polder) és a jellegzetes falvak, ahol többnyire gazdálkodással foglalkoznak. Hollandiában ebben a tartományban süt a legtöbbet a Nap, így a nyaralás egy kempingben Zeeland-ban többnyire napos időben telik.