fr-prn.jpg

Pireneusok kempingjei

Kempingnyaralás a Pireneusokban

A fenséges hegyek, a gyönyörű alpesi falvak, a csodálatos természeti parkok és a lenyűgöző táj tökéletes hátteret biztosít egy fantasztikus, családi kempingnyaraláshoz a francia Pireneusokban. Ez a túrázók, kerékpározók, és az aktív szórakozást kedvelők egyik legkedveltebb helye Dél-Franciaországban. Fedezd fel a csodálatos hegyi ösvényeket, az elbűvölő, sűrű erdőket és a bájos tavakat. Franciaország legvadabb és leggyönyörűbb vidékeit, a spanyol határ közelében, a francia Pireneusokban találhatod meg. Csodáld meg az érintetlen természetet és a ritka vadvilágot a Pireneusok Nemzeti Parkban, és ússz a távoli, krisztálytiszta hegyi tavakban. Történelemmel és kultúrával teli, szórakoztató kiruccanást keresel? Látogasd meg Toulouse és Montauban elbűvölő városait vagy a népszerű Lourdes-t, amely az itt történt, csodálatos gyógyulásokról híres. Az évi több mint 300 napsütéses nap, a mesés ételek és a tiszta, friss hegyi levegő miatt a francia Pireneusok tökéletes helyszínt biztosít egy varázslatos és izgalmas, családi kempingnyaraláshoz.

Mutasson többet
Válasszon a 3 kempingek Pireneusok Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Domaine Lacs de Gascogne

Seissan - Pireneusok - Franciaország

Csend és nyugalom honol a kis tó melletti kempingben. Saját strand, mely főleg a kisgyermekeknek kedvez. Gers elragadó tája "Franciaország Toszkánája".

Camping Domaine de la Tour

Agos-Vidalos - Pireneusok - Franciaország

Kis kemping egészséges környezetben pár száz méterre a falutól. A hegyi séták kedvelőinek. Mindössze 12 km-re található a híres zarándokhely Lourdes.

Camping Pyrénévasion

Luz-Saint-Sauveur - Pireneusok - Franciaország

A kemping egész évben nyitva tart! A Pireneusok csodálatos hegyei között fekszik.