Pireneusok kempingjei

Kempingezés a Pireneusokban

A fenséges hegyek, a gyönyörű alpesi falvak, a csodálatos természeti parkok és a lenyűgöző táj tökéletes hátteret biztosít egy fantasztikus, családi kempingnyaraláshoz a francia Pireneusokban. Ez a túrázók, kerékpározók, és az aktív szórakozást kedvelők egyik legkedveltebb helye Dél-Franciaországban. Fedezd fel a csodálatos hegyi ösvényeket, az elbűvölő, sűrű erdőket és a bájos tavakat. Franciaország legvadabb és leggyönyörűbb vidékeit, a spanyol határ közelében, a francia Pireneusokban találhatod meg. Csodáld meg az érintetlen természetet és a ritka vadvilágot a Pireneusok Nemzeti Parkban, és ússz a távoli, krisztálytiszta hegyi tavakban. Történelemmel és kultúrával teli, szórakoztató kiruccanást keresel? Látogasd meg Toulouse és Montauban elbűvölő városait vagy a népszerű Lourdes-t, amely az itt történt, csodálatos gyógyulásokról híres. Az évi több mint 300 napsütéses nap, a mesés ételek és a tiszta, friss hegyi levegő miatt a francia Pireneusok tökéletes helyszínt biztosít egy varázslatos és izgalmas, családi kempingnyaraláshoz.

Mutasson többet

Válasszon a 0 kempingek Pireneusok Vacansoleil kempingek közül

Családi kempingélmény a tónál, a Pireneusokban

Ha a Pireneusokban, Seissan települése közelében kempingezel, hűtsd le magad a Gimone-tóban, Saint Blancard-ban (24 km). A népszerű, tiszta vízű tó strandja ingyenes, de csónakázni, széllovagolni, vitorlázni is tudsz, sőt, akár vízibiciklit is bérelhetsz. Ez a bájos tó piknikezésre is alkalmas területekkel, valamint a gyerekek számára élvezetes játszóhelyekkel is rendelkezik. Ha Agos-Vidalos, vagy a Luz-Saint-Sauveur környékén kempingezel, vízi élményekért látogass el a Pireneusok Nemzeti Parkba is. Vedd fel a túrabakancsodat és fedezd fel ezt a hihetetlen természeti parkot, ahol a Pireneusok leglélegzetelállítóbb vidékei vesznek körül, a távoli Estaing-tótól és a Laquettes-tótól, a kisebb, idilli Bastan-tóig, és a csodálatos, Cascade de l’Artigue vízesésig.

Szabadtéri programok a kemping közelében, a Pireneusokban

A francia Pireneusok tökéletes helyszínt biztosít a szabadtéri kalandokhoz, közel a kempinghez. Látogasd meg a Pireneusok Nemzeti Parkot és túrázz, biciklizz a gyönyörű természeti környezetben, a hegyi ösvényeken, a sűrű erdőkön, és az üde völgyeken át, a tomboló folyók és elbűvölő tavak mellett. A Pireneusok legszebb vidékei közül itt többet is meg fogsz találni. Aki kicsit vakmerőbb, elmehet raftingolni, sziklát mászni és kanyoningolni is. Ha inkább egy kis nyugalomra vágynál, hozd a horgászbotodat, és fogd ki vacsorádat, vagy lovagolj egyet a környéken. A versenykerékpárosok a kempinghez közel számos útvonal közül választhatnak. Biciklizz a szelíd lejtőkön, vagy a kihívást jelentő Cols-on, miközben a téged körbevevő, lenyűgöző látványt élvezed. Ha a francia Pireneusokba mész kempingnyaralásra, biztos lehetsz benne, hogy rengeteg aktív programlehetőség vár az egész családra!

Városi kirándulások a kemping közelében, a Pireneusokban

A kempinghez viszonylag közel csak néhány nagyobb város helyezkedik el a Pireneusokban. A két legfőbb Toulouse (60 perc) és Montauban (90 perc). Toulouse az egyik legszebb francia város. Sétálj keresztül a fenséges Place du Capitole-n hogy megcsodálhasd a mesés Városházát, és az Operaházat. Engedd gyermekeidet az elképesztő Cité de l’Espace múzeumban azt játszani, hogy asztronauták, ahol az Ariane 5 űrhajó és a MIR űrállomás másolatát is megnézhetik. Majd sétálj egyet a Garonne folyó partja mentén és állj meg egy ráérős ebédre, a legszebb kilátással a városra. A művészetkedvelők látogassanak el a legrégebbi francia történelni erődvárosba, Montauban-ba. Nézd meg Jean Auguste Dominique Ingres csodálatos 18.századi mesterműveit az Ingres Múzeumban. A Helytörténeti és Természettudományi Múzeum meglátogatása pedig az egész család számára szórakoztató időtöltést garantál. Fejezd be a napodat a számos kitűnő étterem egyikében, a történelmi Place Nationalén, és lassanként kortyolgasd el a Gaillac-od, miközben a nap eltűnik a láthatáron.

Programok és látnivalók a kemping közelében, a Pireneusokban

Ha a francia Pireneusokban kempingezel, rengeteg kultúrális és történelmi látnivaló vár rád. Az egyik rendkívül népszerű város, Lourdes, amely a legendás, csodálatos gyógyulásairól híres és emiatt a zarándokok fő úticélja. Látogasd meg a Lourdes-i Notre Dame szentélyt, a híres Massiabelle barlangot, a Szent Berndaett templomot és a gyönyörű Rózsafüzér Bazilikát. Érdekel a hadtörténet? Látogass el Tarbes-ba, a Massey Múzeumba, amely különleges, 18.századi egyenruhákat, és huszárfelszereléseket mutat be. A művészetek kedvelői megcsodálhatják a 14. századi faliszőnyegeket a Pau kastélyban, a francia királyok és Napóleon egykori otthonában. Vidd el gyermekeidet egy kiruccanásra, a kempinghez közeli, Ayzac-Ost-ba, a Pireneusoki Állatkertbe. Többek között kecskék, majmok, maradrak, vidrák, keselyűk, tukánok és flamingók között sétálhatsz!