Normandia kempingjei

Kempingezés Normandiában

Számtalan oka van, hogy nyaralási úti célként Normandiában válasszunk egy kempinget. Ez a régió Franciaország észak-nyugati részén található, Bretagne és Picardy között. A D-Day partok, a középkori romok, a divatos tengerparti üdülőhelyek, a lenyűgöző természet és a Benelux államok, valamint Párizs viszonylagos közelsége teszik Normandiát kedvelt nyaralási helyszínné. Egy kempingnyaralás Normandiában sokféle lehetőséget kínál a szabadidő eltöltésére.

 

Mutasson többet

Válasszon a 15 kempingek Normandia Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping La Côte de Nacre

Saint-Aubin-sur-Mer - Normandia - Franciaország

Ötcsillagos családi kemping 500 m-re a tengerparttól. Fedezze fel a kempingvízi világát és Normandia egyedülálló látnivalóit.

Camping Capfun Les Vikings

Barneville-Carteret - Normandia - Franciaország

Álomszerű halászfavak, az északi széltől védett végtelen homokos partok. Nagyon kellemes, teraszosan kialakított kemping, 500 m-re a strandtól. Ideális kisgyermekes családoknak.

Camping Port'Land

Port-en-Bessin-Huppain - Normandia - Franciaország

Kedves kemping úszómedencékkel, csúszdákkal és horgásztóval. Látogass el a partraszállás helyszínén kiépített strandokra, amelyek közül az Omaha Beach csak 15 percnyire van autóval.

Camping Le Fanal

Isigny-sur-Mer - Normandia - Franciaország

Közel a színes házairól híres városközponthoz. Úszhatsz a az új úszómedencében. A strand 10 km-re található.

Camping Le Grand Large

Les Pieux - Normandia - Franciaország

A kemping mentén található szélvédett dűnék, az autó-mentes övezet biztonságos játszóteret kínálnak gyermekeinek. A strand a közelben van, pár perces sétával elérhető.

A kiválasztott kemping a lenyűgöző normand tengerparton ideális kiindulópont lehet egy kellemes, strandolással teli nyaralás eltöltésére Franciaországban. Rendkívül változatos a tengerpart, vannak itt fehér strandok, dűnék, mészkő és sziklás partszakaszok és persze híres tengerparti üdülőhelyek.  A régióban lefoglalt kempingből kirándulni indulhatunk és felfedezhetjük a környéket, ahol sokféle látnivaló található. Várak, kolostorok, apátságok, régi kézműves központok és egyedi hidak színesítik a vidéket. Mindenképpen érdemes megnézni Mont-Saint-Michel-t, a tengerben található sziklára épült régi kolostort és apátsági templomot. Túrázás, hegyikerékpározás, golf, lovaglás, légi és vízisport lehetőségek – csak néhány tipp a vakáció eltöltésére a kiválasztott normandiai kemping közelében.