fr-lot.jpg

Loti kempingek

Kemping Lotban

Dordogne-ban szeretne nyaralni és egy kellemes, csendes pihenésre vágyik?Akkor a tökéletes megoldás egy kemping Lotban. A folyóvölgyek miatt ez a régió Dordogne-ra emlékeztet, de itt nincs akkora tömeg. Habár itt is vannak vonzó látványosságok, amik miatt sok a turista, pl. a Padirac és a Pech-Merle barlangok, valamint a szikákkal körülölelt Rocamadour városa. A környék olyan szép, hogy érdemes sétákat tenni a természetben. Kiránduljon a Chemin d'Halang turistaútvonalon, a Lot folyó mentén, ha szabadidejét egy kempingben tölti Lotban.

Mutasson többet
Válasszon a 5 kempingek Lot Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Roca d'Amour

Padirac - Lot - Franciaország

Teraszosan kialakított, barátságos hangulatú kemping a híres Rocamadour sziklaváros mellett. Sokféle sportolási lehetőség, hatalmas medencekomplexum (Parc Aquatic).

Camping Les Trois Sources

Calviac - Lot - Franciaország

Kifejezetten családoknak ajánlott, barátságos és jól felszerelt kemping kellemes környezetben. Csúszdás úszómedencék és professzionális kialakításúakadálypálya várja a vendégeket, amely évről évre új kihívásokat rejt. Vezetett pályabejárás minden héten.

Camping Domaine Duravel

Duravel - Lot - Franciaország

Az egyik leggyönyörűbb Lot folyó menti vidéken található, közel a Bonaguil várhoz. Tökéletes kiindulóhely kirándulásokhoz és kenutúrákhoz. Úszómedencék, szórakoztatás egész nap.

Camping L'Evasion

Puy-l'Évêque - Lot - Franciaország

Ember léptékű kemping, melyben igazán a klasszikus kempingezést élhetjük át. Árnyékos terek, kellemes medence, és nyugodt légkör. Élvezze ki a csendet és a Lot folyó gyönyörű környezetét!