fr-lot.jpg

Lot kempingjei

Kemping Lotban

Ha a tökéletes családi kempingnyaraláshoz keresel helyet Franciaország érintetlen természetének szívében, akkor Lot  ideális választás. Buján, zöldellő dombjaival, álomszerű, festői szépségű falvaival, csodálatos, kanyargó folyóival és mesés középkori városaival hihetetlenül szép hely a kempingezéshez. A Lot régióban egymást követik a gyönyörű helyek, mint Puy-l'Eveque és Rocamadour, a lenyűgöző középkori falvak, amelyek meredek sziklákon nyugszanak. A borkedvelőknek Cahors borászatait ajánljuk, amely a híres Malbec szőlő otthona. A szabadtéri programok kedvelői feltöltődhetnek a Causses de Quercy Nemzeti Parkban tett túra során, vagy a Véloroute-on biciklizés alatt, vagy kenuzás, kajakozás és csónakázás közben a Lot folyón. Számos látnivaló található a kemping közelében is, mint például a Pech Merle barlangok Cabreret-ben vagy a művészetéről hires Figeac városa. De így is az igazi látványosság Lotban a káprázatos természeti környezet és a lenyűgözően nyugodt légkör, emiatt csodálatos helyszínt nyújt egy  lenyűgöző, franciaországi kempingnyaraláshoz.
 

Mutasson többet
Válasszon a 3 kempingek Lot Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Les Trois Sources

Calviac - Lot - Franciaország

Kifejezetten családoknak ajánlott, barátságos és jól felszerelt kemping kellemes környezetben. Csúszdás úszómedencék és professzionális kialakításúakadálypálya várja a vendégeket, amely évről évre új kihívásokat rejt. Vezetett pályabejárás minden héten.

Camping L'Evasion

Puy-l'Évêque - Lot - Franciaország

Ember léptékű kemping, melyben igazán a klasszikus kempingezést élhetjük át. Árnyékos terek, kellemes medence, és nyugodt légkör. Élvezze ki a csendet és a Lot folyó gyönyörű környezetét!