fr-log.jpg

Lot-et-Garonne kempingjei

Kempingezés Lot-et-Garonne megyében

Szeretné kipróbálni, hogy élnek a franciák? Akkor válasszon egy kempinget a Lot-et-Garonne vidékén, mely Franciaország délnyugati részén fekszik. A régió a két nagy folyóról (Lot és Garonne) lett elnevezve. A Lot völgyében kastélyokat, templomokat és hangulatos történelmi falvakat talál. A régió igen sokszínű tájakkal rendelkezik, tavak lejtős partjaitól a zöld dombos vidéki tájakig. A gyönyörű környezet, ízletes helyi specialitások tökéletes helyszínné teszik a Lot-et-Garonne kempingjeit egy remek kempingnyaralásra. Szeretné kiélvezni mindezen lehetőségeket? Akkor foglalja le szálláshelyét egy kempingben a Vacansoleil-nél.

Mutasson többet
Válasszon a 2 kempingek Lot-et-Garonne Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Château de Fonrives

Rives Villeréal - Lot-et-Garonne - Franciaország

A kemping egy 20 hektáros erdőben található. A tóban horgászni is lehet, de van itt több medence is, fitnesz terem, minigolf. Kirándulási tipp: Monpazier és Bonaguil kastélyai.

Camping Ullule

Tournon d'Agenais - Lot-et-Garonne - Franciaország

Új kemping csendes zöldövezetben a Lot-et-Garonne megyében. Kifejezetten gyermekbarát szálláshely animációval, úszómedencével és csúszdákkal. Western stílusban kialakított mobilházak és egyedülálló, felfedezésre váró környék.