Lot-et-Garonne kempingjei

Kempingezés Lot-et-Garonne megyében

Szeretnéd kipróbálni, hogy élnek a franciák? Akkor válassz egy kempinget a Lot-et-Garonne vidékén, mely Franciaország délnyugati részén fekszik. A régió a két nagy folyóról (Lot és Garonne) lett elnevezve. A Lot völgyében kastélyokat, templomokat és hangulatos történelmi falvakat találsz. A régió igen sokszínű tájakkal rendelkezik, tavak lejtős partjaitól a zöld dombos vidékekig. A gyönyörű környezet, ízletes helyi specialitások tökéletes helyszínné teszik a Lot-et-Garonne kempingjeit egy remek kempingnyaralásra. Szeretnéd kiélvezni mindezen lehetőségeket? Akkor foglald le szálláshelyed egy kempingben, a Vacansoleil-nél.

Mutasson többet

Válasszon a 0 kempingek Lot-et-Garonne Vacansoleil kempingek közül

Kirándulások a kempingből a Lot-et-Garonne vidékén

Számos látnivaló, programlehetőségek, és sok felfedeznivaló elérhető a kempingből, Lot-et-Garonne megyében. Érdekes barlangokat találsz megbújva a vidéki tájain, ahol csodálatos cseppköveket és történelem előtti falrajzokat figyelhetsz meg. Pech Merle barlangja az egyik ilyen példa. Ezen ősi sziklarajzok, a franciaországiak közül a legszebbek. A régióban gyönyörű kerteket is megtekinthetsz, mint a Latour Marliac csodás botanikus kertje. Emellett számos impozáns kastély is elhelyezkedik a Lot-et-Garonne vidékén fekvő kemping környékén.

Programlehetőségek a kempingből, Lot-et-Garonne megyében

A kempinget körülvevő vidék tökéletesen alkalmas kellemes sétákra és kerékpározásra, Lot-et-Garonne megyében. A folyók, melyek keresztül szelik a területet, remek lehetőségeket kínálnak vízi sportokra és horgászásra egyaránt. Ha idelátogatsz, egy kenus vagy kajakos túrát mindenképpen írj fel a tennivalók listájára. Természetesen, ha inkább pihennél a parton, arra is lesz lehetőséged. Biztosan találsz magadnak remek elfoglaltságot, ha a Lot-et-Garonne egyik kempingjét választod szálláshelyedül.

Festői falvak és középkori városok

Ha Lot-et-Garonne megye egyik kempingjében nyaralsz, hamar magával ragad majd az az érzés, mintha visszamentél volna az időben. A vidék bővelkedik évszázados templomokban és kastélyokban. Cahors városában a mai napig megcsodálhatsz 13. és 14. században épült házakat. Számos történelmi városban még mindig a mindennapi élet része a jeu de boules labdajáték, melyet ebéd után játszanak. Látogass el a régi boltokba Villeréal városában. Rocamadour városát is érdemes megnézni, ha Lot-et-Garonne vidékén nyaralsz. Lourdes után ez a leglátogatottabb zarándokhely Franciaországban.

Kemping a Lot et Garonne vidékén – ha egy sokszínű kempingnyaralásra vágysz

Ha a Lot-et-Garonne vidékén nyaralsz egy kempingben, hamar megtapasztalod majd a jellegzetes francia életérzést. Dombos vidékek, sűrű erdők és szőlőültetvények, amik leginkább meghatározzák a tájképet. Emellett a vízi sportolási, kikapcsolódási lehetőségek, a remek helyi konyha, a vendégszeretet, a kellemes napos időjárás és a sok látnivaló az, amitől igazán csodálatos lesz majd a nyaralásod ezen a vidéken.

Ha szereted az érdekes kultúrát, évszázados történelmet, lenyűgöző természeti tájakat, az aktív kikapcsolódást, egy Lot-et-Garonne megyében fekvő kempingben megszállva mindez adott lesz.