fr-log.jpg

Lot-et-Garonne kempingjei

Kempingezés Lot-et-Garonne megyében

Szeretné kipróbálni, hogy élnek a franciák? Akkor válasszon egy kempinget a Lot-et-Garonne vidékén, mely Franciaország délnyugati részén fekszik. A régió a két nagy folyóról (Lot és Garonne) lett elnevezve. A Lot völgyében kastélyokat, templomokat és hangulatos történelmi falvakat talál. A régió igen sokszínű tájakkal rendelkezik, tavak lejtős partjaitól a zöld dombos vidéki tájakig. A gyönyörű környezet, ízletes helyi specialitások tökéletes helyszínné teszik a Lot-et-Garonne kempingjeit egy remek kempingnyaralásra. Szeretné kiélvezni mindezen lehetőségeket? Akkor foglalja le szálláshelyét egy kempingben a Vacansoleil-nél.

Mutasson többet
Válasszon a 2 kempingek Lot-et-Garonne Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Château de Fonrives

Rives Villeréal - Lot-et-Garonne - Franciaország

A kemping egy 20 hektáros erdőben található. A tóban horgászni is lehet, de van itt több medence is, fitnesz terem, minigolf. Kirándulási tipp: Monpazier és Bonaguil kastélyai.

Camping Ullule

Tournon d'Agenais - Lot-et-Garonne - Franciaország

Kemping csendes zöldövezetben a Lot-et-Garonne megyében. Kifejezetten gyermekbarát szálláshely animációval, úszómedencével és csúszdákkal. Western stílusban kialakított mobilházak és egyedülálló, felfedezésre váró környék.

Kirándulások a kempingből a Lot-et-Garonne vidékén

Számos látnivaló, programlehetőségek, és sok felfedeznivaló van a kempingből Lot-et-Garonne megyében. Érdekes barlangokat talál megbújva a vidéki tájain, ahol csodálatos cseppköveket és történelem előtti falrajzokat figyelhet meg. Pech Merle barlangja az egyik ilyen példa. Az ősi sziklarajzok, melyeket itt talál, a Franciaországban találhatóak közül a legszebbek. A régióban gyönyörű kerteket is megtekinthet, mint a Latour Marliac csodás botanikus kertje. Ezek mellett számos impozáns kastélyt talál a Lot-et-Garonne vidékén fekvő kemping környékén.

Programlehetőségek a kempingből Lot-et-Garonne megyében

A kempinget körülvevő vidék tökéletesen alkalmas kellemes sétákra és kerékpározásra Lot-et-Garonne megyében. A folyóknak, melyek keresztül szelik a területet, remek lehetőségeket kínálnak vízi sportokra és horgászásra egyaránt. Ha idelátogat, egy kenus vagy kajakos túrát mindenképpen írjon fel a tennivalók listájára. Természetesen, ha inkább pihenne a parton, arra is lesz lehetősége. Biztosan talál magának remek elfoglaltságot, ha a Lot-et-Garonne egyik kempingjét választja szálláshelyéül.

Festői falvak és középkori városok

Ha Lot-et-Garonne megye egyik kempingjében nyaral, hamar magával ragadja majd az érzés, mintha visszament volna az időben. A vidék bővelkedik évszázados templomokban és kastélyokban. Cahors városában a mai napig megcsodálhat 13. és 14. században épült házakat. Számos történelmi városban még mindig a mindennapi élet része a jeu de boules labdajáték, melyet ebéd után játszanak. Látogasson el a régi boltokba Villeréal városában. Rocamadour városát is érdemes megnézni, ha Lot-et-Garonne vidékén nyaral. Lourdes után ez a város a leglátogatottabb zarándokhely Franciaországban.

Kemping a Lot et Garonne vidékén – ha egy sokszínű kempingnyaralásra vágyik

Ha a Lot-et-Garonne vidékén nyaral egy kempingben, hamar megtapasztalja majd a jellegzetes francia életérzést. Dombos vidékek, sűrű erdők és szőlőültetvények, amik leginkább meghatározzák a tájképet. Ezentúl a vízi sportolási, kikapcsolódási lehetőségek, a remek helyi konyha, a vendégszeretet, a kellemes napos időjárás és a sok látnivaló az, amitől igazán csodálatos lesz majd a nyaralása ezen a vidéken.

Ha szereti az érdekes kultúrát, évszázados történelmet, lenyűgöző természeti tájakat, az aktív kikapcsolódást, egy Lot-et-Garonne megyében fekvő kempingben megszállva mindez adott lesz.