fr-loa.jpg

Loire-Atlantique kempingjei

Kempingezés a Loire-Atlantique vidékén

Ha a Loire-Atlantique vidékén tölti kempingnyaralását, biztosan különleges, életre szóló élményben lesz része. A Loire-Atlantique az Atlanti-óceán partján fekvő megye, Vendée és Bretagne között. Aktív kikapcsolódásra vágyik? Vagy inkább csak pihenne? Ez a vidék mind a kettőre tökéletesen alkalmas. Ha a Loire-Atlantique területén tölti kempingnyaralását, számos programlehetőség közül választhat. Lenyűgöző partvonal, érdekes halászfalvak, megannyi érdekes történelmi látnivaló, mesés borvidékek és zöld dombok. Olyat helyet keres a nyaralására, ahol felfedezheti a vidék különleges történelmét? Akkor foglaljon szállást elérhető áron a Loire-Atlantique vidékére a Vacansoleil-nél.

Mutasson többet
Válasszon a 4 kempingek Loire-Atlantique Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Le Fief

Saint-Brévin-les-Pins - Loire-Atlantique - Franciaország

Pezsgő kemping tele programmal, vízi élményekkel. A gyerekek remekül érezhetik magukat. Pár perc sétányira található a szuper széles strand.

Camping Les Écureuils

La Bernerie en Retz - Loire-Atlantique - Franciaország

Kellemes családi kemping, ahol a gyerekek semmiben nem fognak hiányt szenvedni! felső kategóriás vízipark csúszdákkal, beltéri úszómedence, animáció, játszótér a gyerekeknek, ráadásul a strand mindössze 400 méterre van! A környéken minden megtalálható, gyönyörű tájak, falvak, városok, vidámpark és állatkert. A rengeteg jó minőségű bicikliútról nem is beszélve!

Camping Domaine de Bréhadour

Guérande - Loire-Atlantique - Franciaország

Csendes környezetben, Guérande belvárosától csupán egy sétányira található, ami Franciaország egyik leggyönyörűbb fallal körülvett városa. Strand pár km-re, kisgyermekes családoknak kitűnő választás.

Camping Les Pierres Couchées

Saint-Brévin-les-Pins - Loire-Atlantique - Franciaország

Barátságos, családi kemping fás területen, kevesebb , mint 300 méterre az óceántól. Itt Önnekkell választania! Az óceán, vagy a csúszdákkal felszerelt vízipark? A környzeet gyönyörű, Pornic középkori kikötővárosa pedig lenyűgöző!