fr-lan.jpg

Les Landes-i kempingek

Kemping Les Landes-ban

A les landes-i kempingek nagyon népszerűek. A régió homokos, remek strandjaival, a tengerről és a fás partvonaláról híres. Nincs hiány kulturális látványosságokban sem Les Landes-ban, akik pedig pihenésre vágynak, ellátogathatnak Biarritzba, a divatos tengerparti üdülőhelyre. Egy les landes-i kemping ideális kiindulópont ahhoz, hogy csodás gyalog- és kerékpártúrákat tegyünk. A francia régió minden egyes része egyedi. Többször is el kell jönni ide nyaralni ahhoz, hogy mindent felfedezzünk.

Mutasson többet
Válasszon a 11 kempingek Les Landes Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Eurosol

Saint-Girons-Plage - Les Landes - Franciaország

Itt minden korosztály megtalálja a magának való szórakozási lehetőségeket. Van itt medence, étterem, sportpálya. Kirándulási tipp: Városlátogatás Dax-ba; kerékpártúrák a környéken.

Camping Le Soleil des Landes

Lit-et-Mixe - Les Landes - Franciaország

Zöld környezetben található kemping Lit-et-Mixe-hez közel. Úszómedence, bár, étterem. Egy bicikliút a vezet a parthoz, ahol napfürdőzhetünk, szörfözhetünk.

Camping Eurolac

Aureilhan - Les Landes - Franciaország

Ez a kellemes, 4 csillagos kemping az Aureilhan-tó partján, a Mimizan-Plage közelében található. Elhelyezkedése miatt gyermekes családok ill. szörfösök számára is ideális úticél.

Camping Plage Sud

Biscarrosse Plage - Les Landes - Franciaország

Ideális, jól felszerelt kemping mindenhez közel: a hatalmas homokos strandokhoz,ahol szörfözhetünk, a fenyőerdohöz és Biscarosse-Plage éjszakai életéhez.