fr-cor.jpg

Korzika kempingjei

Kemping Korzikán

Korzika. A Földközi-tenger felfedezetlen gyöngyszeme. Ha itt kempingezel, felejthetetlen élményben lesz részed! A Földközi-tenger legszebb szigete lenyűgöző partvonalakkal, lélegzetelállító hegyekkel, erdőkkel és gyönyörű, érintetlen természettel.  Bonaparte Napoleon otthona, gazdag kultúrájú városok, stílusos, tengerparti városok és Európa legszebb strandjai közül néhány.  A túrázók és a kerékpárosok paradicsoma, a francia és az olasz befolyás lenyűgöző kombinációja. Hívogató légkör, barátságos helyiek és mesés ételek: Korzika valóban tökéletes hely egy kalandos családi kempingezéshez. 

Mutasson többet
Válasszon a 5 kempingek Korzika Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Marina d'Erba Rossa

Ghisonaccia - Korzika - Franciaország

Fehér homokos strand, azúrkék tenger és észak-afrikai stílusú épületek. Csodálatos kemping félúton Korzika keleti partján. Kellemes hangulat, szórakoztató programok.

Camping Perla di Mare

Ghisonaccia - Korzika - Franciaország

Földi paradicsom! Fedezze fel Korzikát a top-elhelyezkedésű kempinbgől! Közvetlenül a tengerparton! Kényelmes karosszékekben pihenhetünk a trópusi medence melletti bár teraszán.

Camping Sole di Sari

Solenzara - Korzika - Franciaország

Vadonatúj ökokemping a La Solenzara folyó partján, mely közel található Korzika gyönyörű szigetének strandjaihoz.

Camping Acqua e Sole

Sainte-Lucie de Porto-Vecchio - Korzika - Franciaország

Csendes kemping egy kellemes falu mellett, közel Korzika egyik legszebb strandjához. Kultúra és sport találtókozása 15 km-re Porto-Vecchio-tól.

Camping Le Kallisté

Saint-Florent - Korzika - Franciaország

Egy kedves, kis léptékű kemping, mindössze 2 kilométerre a strandtól. A Földközi-tenger egyik legszebb öblében helyezkedik el. Sokfelé kirándulhatunk a környéken, de a kempingben is jól fogja érezni magát az egész család.