fr-jur.jpg

Jura kempingjei

Kempingezés a Jura-hegység területén

Ha egy lélegzetelállítóan szép helyszínt keres Franciaországban, ahol eltölthetik fantasztikus kempingnyaralásukat, akkor a Jura-hegység biztosan jó választás lesz az Ön számára. Erdőkkel borított dombjai, tejtermelő vidéke, és szőlőültetvényei Burgundiától egészen a Vogézekig húzódik a svájci határ mentén. A Jura vidéke igazi paradicsomi helyet jelent azok számára, akik szeretik a szabadtéri programok nyújtotta lehetőségeket egy nyaralás során. Kirándulja körbe a vidéki tájat, vagy ússzon egyet a Clairvaux vagy a Chalain-tóban. A Loue és Ain folyók kiválóan alkalmasak horgászásra és kajakozásra egyaránt. Kerékpározzon keresztül vadregényes erdei tájakon, és mássza meg a Jura-hegység lankás lejtőit. Pihentetőbb kikapcsolódásképpen kóstoljon meg egy üveg Chateau-Chalon bort, és ízlelje meg a helyi comté sajtot.

Mutasson többet
Válasszon a 6 kempingek Jura Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Domaine de Chalain

Doucier - Jura - Franciaország

A kemping a Chalain-tó partján fekszik. Mindenféle vízi játék áll rendelkezésre a tóban és a kempingben, valamint szórakoztató programok és tinidisco is.

Camping Le Fayolan

Clairvaux-les-Lacs - Jura - Franciaország

Ez a tó mellett fekvő, kellemes hangulatú kemping saját stranddal és számos játék és sportolási lehetőséggel várja a családot. A közelben kitűnő kirándulóhelyek vannak.

Camping Le Moulin

Patornay - Jura - Franciaország

Gyermek-barát kemping csodálatos természeti környezetben, a folyóparton. A közeli tóban sokféle vízi sportot űzhetünk, de kirándulhatunk is pl. a híres Hérisson vízeséshez.

Camping Les Bords de Loue

Parcey - Jura - Franciaország

Ez a keskeny, de hosszú kemping a Loue folyó mentén található. Sekély vízében a gyermekek biztonságosan játszhatnak és horgászni is lehet. Kirándulási tipp: Genfi-tó.

Camping L'Ile Chambod

Hautecourt-Romanèche - Jura - Franciaország

Gyermek-barát kemping sokféle sport- és játék-lehetőséggel. A kicsik a folyónál,a tónál, a játszótéren vagy a medencében játszhatnak. Kirándulási tipp: gyalog- ill. kerékpártúrák.

Campingplätze in der Region Jura

Campingplätze im Jura

Sie suchen nach einem Camping- Urlaub in Frankreichs unberührter Natur? Dann ist ein Camping im Jura eine ausgezeichnete Wahl, da sich in dieser Region alles um das Thema Natur dreht. Vor allem das Seengebiet lockt viele Touristen an. Geographisch grenzt der Naturpark Haut-Jura an die Schweiz. Dies ist das perfekte Gebiet für lange Wanderungen und Skitouren im Winter. Der Jura erreicht Höhen über 1700 Meter. Sie werden sich an den großartigen Ausblicken über den Genfer See und die Alpen erfreuen. Entdecken Sie unberührte, wundervolle Gegenden von Ihrem Camping im Jura aus.

Mutasson többet
Válasszon a 6 kempingek Jura Vacansoleil kempingek közül