fr-jur.jpg

Jura-i kempingek

Kemping Jura-ban

Franciaország érintetlen természetét szeretné élvezni nyaralása során? Akkor egy jurai kemping kitűnő választás, hiszen ebben a régióban a természet dominál. Különösen a tó környéke vonz sok-sok turistát. Haut-Juha Svájccal határos, így tökéletes hely ez hosszú túrák és téli síkirándulások megtételére. A Jura legmagasabb pontja 1700 méteren található. A Genfi-tavon és az Alpokon kívül a csodálatos látvány is el fogja Önt varászolni. Fedezze fel a jurai kempingből a gyönyörű, érintetlen természetet.

Mutasson többet
Válasszon a 6 kempingek Jura Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Les Bords de Loue

Parcey - Jura - Franciaország

Ez a keskeny, de hosszú kemping a Loue folyó mentén található. Sekély vízében a gyermekek biztonságosan játszhatnak és horgászni is lehet. Kirándulási tipp: Genfi-tó.

Camping Domaine de Chalain

Doucier - Jura - Franciaország

A kemping a Chalain-tó partján fekszik. Gyermekei a folyóban, vagy a kemping medencekomplexumában is játszhatnak. A tinik esténként a diszkóban szórakozhatnak.

Camping Le Moulin

Patornay - Jura - Franciaország

Gyermek-barát kemping csodálatos természeti környezetben, a folyóparton. A közeli tóban sokféle vízi sportot űzhetünk, de kirándulhatunk is pl. a híres Hérisson vízeséshez.

Camping L'Ile Chambod

Hautecourt-Romanèche - Jura - Franciaország

Gyermek-barát kemping sokféle sport- és játék-lehetőséggel. A kicsik a folyónál,a tónál, a játszótéren vagy a medencében játszhatnak. Kirándulási tipp: gyalog- ill. kerékpártúrák.

Camping Le Fayolan

Clairvaux-les-Lacs - Jura - Franciaország

Tó melletti kellemes hangulatú kemping saját stranddal és számos játék és sportolási lehetőséggel várja a családot. A közelben kitűnő kirándulóhelyek vannak.

Campingplätze in der Region Jura

Campingplätze im Jura

Sie suchen nach einem Camping- Urlaub in Frankreichs unberührter Natur? Dann ist ein Camping im Jura eine ausgezeichnete Wahl, da sich in dieser Region alles um das Thema Natur dreht. Vor allem das Seengebiet lockt viele Touristen an. Geographisch grenzt der Naturpark Haut-Jura an die Schweiz. Dies ist das perfekte Gebiet für lange Wanderungen und Skitouren im Winter. Der Jura erreicht Höhen über 1700 Meter. Sie werden sich an den großartigen Ausblicken über den Genfer See und die Alpen erfreuen. Entdecken Sie unberührte, wundervolle Gegenden von Ihrem Camping im Jura aus.

Mutasson többet
Válasszon a 6 kempingek Jura Vacansoleil kempingek közül