fr-gro.jpg

Gironde kempingjei

Kempingnyaralás Gironde-ban

A fehér, homokos strandjaival, amerre csak a szem ellát, Franciaország egyik legnépszerűbb és folyamatosan fejlődő városával, Bordeaux-val és a világ néhány legjobb borvidékével Gironde egy igazán mesés, családi kempingnyaralás minden kellékével rendelkezik. A szabadtéri elfoglaltságok kedvelői biztosan jól fogják magukat érezni. Az Atlanti-óceán és a friss vizű tavak számos lehetőséget kínálnak úszásra, szörfözésre, kenuzásra, kajakozásra és csónakázásra. A kerékpárosok a gyönyörű tengerpart menti, Atlanti kerékpárutat tudják igénybevenni, miközben a túrázók a csodálatos Landes de Gascogne Regionális Természeti Parkot barangolhatják be. Valami igazán látványosra vágysz? Mászd meg Európa legmagasabb homokdűnéjét, a hatalmas Pilat-dűnét. A borkedvelőknek Gironde maga lesz a mennyország. Látogasd meg Médoc, Saint-Emilion, Margaux és Pauillac világhírű szőlőültetvényeit, és ne felejts el pár palackkal venni, hogy a kempingbe visszatérve elfogyaszthasd.

Mutasson többet
Válasszon a 4 kempingek Gironde Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Atlantic Club Montalivet

Vendays-Montalivet - Gironde - Franciaország

Ez a teljesen felújított üdülőhely minden időben remek választás; közvetlenül az Atlanti-óceán partján. Fűtött medence és wellnessközpont szaunával és törökfürdővel.

Camping Soulac Plage

Soulac-sur-Mer - Gironde - Franciaország

Népszerű tengerpart közel a Gironde torkolatához. Mindenki számára tökéletes hely! Hatalmas vízipark és napi szórakoztatás. A kilátás pedig lenyűgöző a sziklák tetejéről!

Camping Domaine de Soulac

Soulac-sur-Mer - Gironde - Franciaország

Fedezze fel a környéket kerékpáron! Könnyű, hiszen a terület teljesen sík. A kerékpárutak táblákkal felszereltek, melyek alapján egyszerűen eligazodhatnak, a kellemes, zöld, fákkal borított, csodálatos strandokkal szegélyezett területen, ahol elbűvölő kis falvakra is bukkanhatnak