fr-gro.jpg

Gironde kempingjei

Kemping Gironde-ban

Egy gironde-i kemping környezete sok látni- és tennivalót kínál. Végtelen strandok, nagy homokdűnék, fenyőerdők, autentikus bortermesztő falvak, barátságos tengerparti üdülőhelyek és kellemes édesvízi tavak találhatóak itt. A Gironde régióban nem fog unatkozni. Itt készülnek a Médoc és más nagyszerű borok is. A legtöbb kemping, ahogy az ön által kiválasztott gironde-i kemping is az Atlanti-óceán partján található. Az óceán látványos hullámokat produkál Franciaország ezen részén, mely nagyon népszerű a szörfösök körében.

Mutasson többet
Válasszon a 4 kempingek Gironde Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Atlantic Club Montalivet

Vendays-Montalivet - Gironde - Franciaország

Ez a teljesen felújított üdülőhely minden időben remek választás; közvetlenül az Atlanti-óceán partján. Fűtött medence és wellnessközpont szaunával és törökfürdővel.

Camping Soulac Plage

Soulac-sur-Mer - Gironde - Franciaország

Népszerű tengerpart közel a Gironde torkolatához. Mindenki számára tökéletes hely! Hatalmas vízipark és napi szórakoztatás. A kilátás pedig lenyűgöző a sziklák tetejéről!

Camping Domaine de Soulac

Soulac-sur-Mer - Gironde - Franciaország

Fedezze fel a környéket kerékpáron! Könnyű, hiszen a terület teljesen sík. A kerékpárutak táblákkal felszereltek, melyek alapján egyszerűen eligazodhatnak, a kellemes, zöld, fákkal borított, csodálatos strandokkal szegélyezett területen, ahol elbűvölő kis falvakra is bukkanhatnak