Gard/Cévennes kempingjei

Kempingezés Gardban

Egy a Rhône folyó jobb partján fekvő régió, a Gard területén található kempingben eltöltött nyaralás felejthetetlen élményt jelent gyümölcsfák, szőlőligetek és hegyek között. A régió az északi Cévennes-től a déli partvidéki mocsarakig terjed. A legtöbb gardi kemping közel található Anduze-hoz. A kempingekben és azok környékén, Franciaország elbűvölő szépségű részén sok-sok program akad. A gyermekek számára is sok a tennivaló, miközben te hátradőlhetsz, és kitűnő borokat kóstolhatsz.

Mutasson többet

Válasszon a 1 kemping Gard/Cévennes Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Capfun Château de Boisson

Allègre-les-Fumades - Gard/Cévennes - Franciaország

A kemping egy felújított kastély mellé épült. Minden korosztály számára alkalmassport- és szórakozási lehetőségek, valamint a kastélyban található étterem várja a vendégeket.

 

Egy kirándulás Nimes városába kihagyhatatlan, ha egy gardi kempingben nyaralsz. A belváros sok-sok római kori emléket kínál. A pont du gardi látványos vízvezeték kihagyhatatlan, ahogy Trabuc barlangjai is. A gyermekek imádni fogják az izgalmas Parc Parfume d'Aventure famászó-parkot. Szintén ajánlott kirándulást tenni a hatalmas bambuszerdőbe, a La Bambouseraie-be, illetve a Saint Jean du Gard-ba tartó gőzösre felszállni, ha egy gardi kempingben nyaralsz.