fr-grd.jpg

Gard/Cévennes kempingjei

Kemping Gardban

Egy a Rhône folyó jobb partján fekvő régió, a Gard területén található kempingben eltöltött nyaralás felejthetetlen élményt jelent gyümölcsfák, szőlőligetek és hegyek között. A régió az északi Cévennes-től a déli partvidéki mocsarakig terjed. A legtöbb gardi kemping közel található Anduze-hoz. A kempingekben és azok környékén, Franciaország elbűvölő szépségű részén sok-sok program akad. A gyermekek számára is sok a tennivaló, miközben ön hátradőlhet, és kitűnő borokat kóstolhat.

Mutasson többet
Válasszon a 2 kempingek Gard/Cévennes Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Domaine de Gaujac

Boisset-et-Gaujac - Gard/Cévennes - Franciaország

Nagyszerű dél-franciaországi kemping a folyónál úszómedencével és rengeteg programmal az egész család számára.

Camping Château de Boisson

Allègre-les-Fumades - Gard/Cévennes - Franciaország

A kemping egy felújított kastély mellé épült. Minden korosztály számára alkalmassport- és szórakozási lehetőségek, valamint a kastélyban található étterem várja a vendégeket.

Egy kirándulás Nimes városába kihagyhatatlan, ha egy gardi kempingben nyaral. A belváros sok-sok római kori emléket kínál. A pont du gardi látványos vízvezeték kihagyhatatlan, ahogy Trabuc barlangjai is. A gyermekek imádni fogják az izgalmas Parc Parfume d'Aventure famászó-parkot. Szintén ajánlott kirándulást tenni a hatalmas bambuszerdőbe, a La Bambouseraie-be, illetve a Saint Jean du Gard-ba tartó gőzösre felszállni, ha egy gardi kempingben nyaral.