elzas-900x170.jpg

Elzász kempingjei

Kemping Elzászban

Mindenki élvezni fogja a kempingnyaralást Elzászban, ebben a csodás francia régióban. A táj változatossága jellemzi a vidéket, Németország és Franciaország keveréke. Hiszen vannak itt szőlőültetvények, színes városok, virágokkal teli erkélyek és ízletes ételek is. Elzász   látnivalókban is bővelkedik. Sportolásra is sokféle lehetőség van, pl. hegymászás, hegyikerékpározás, teniszezés, lovaglás. Itt mindenki megtalálja a neki való elfoglaltságot. Vízisportok űzésére is kiválóan alkalmas ez a vidék. A kiválaszott kemping Elzászban szép zöld környezetben található, ahol választhat az aktív nyaralás és a kellemes, pihenéssel töltött kikapcsolódás között.

Mutasson többet
Válasszon a 3 kempingek Elzász Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Les Portes d'Alsace

Saverne - Elzász - Franciaország

Ez a csendes és "zöld" kemping Saverne történelmi városában található, közel egyfás természetvédelmi területhez.

Camping Le Ried

Boofzheim - Elzász - Franciaország

Zöldterületen fekvő kemping Alsace régióban. Karnyújtásnyira a német határtól és az Európa Park vidámparktól. Kül- és beltéri medence, horgásztó, rengeteg sprtlehetőség. Fedezze fel a hangulatos, bortermeléséről híres falvakat a környéken!

Camping l'Oasis

Oberbronn - Elzász - Franciaország

Kis, csendes, panorámás kemping észak Elzászban. A zöldnél is zöldebb, kerékpározáshoz és hosszú sétákhoz tökéletes. Ne felejtsd el meglátogatni Strasbourg bájos városát.

A kiválaszott kempingből Elzász-ban városlátogatásokra indulhatunk. Történelmi sétát tehetünk a közékori Colmarban vagy a régi kézművesvárosban, Mulhouse-ban. Strasbourgot  is érdemes meglátogatni. A gyermekeket feltétlenül vigyük el Németországba, a Rust közelében található szórakoztató parkba, az Europaparkba. Biztosan élvezni fogják! Elzász híres bortermő vidék is. Erről meg is győződhet, kortyolgasson el egy pohár finom bort a kemping teraszán, Elzászban töltött pihenése során.