Drôme kempingjei

Kempingezés Drôme-ban

A Drôme folyó völgye számos szabadidős lehetőséget kínál. A kiválasztott kempingből felfedező túrákat tehetsz ezen a szép vidéken Provance, és az Alpok találkozásánál. A növény- és állatvilágot ugyanolyan sokféleség jellemzi, mint a tájat. Az északi rész hegyvidéki, itt található a Vercors hegység is, a déli részen viszont egyre inkább felfedezhetjük a jellegzetes provance-i tájat a levendulamezőkkel és az olivaültetvényekkel. Egy kempingnyaralás Drôme-ban kitűnő választás a természet, túrázás, kerékpározás és hegymászás szerelmeseinek.

 

Mutasson többet

Válasszon a 4 kempingek Drôme Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Iris Parc Le Château de Galaure

Châteauneuf-de-Galaure - Drôme - Franciaország

Szép családi kemping nyugodt környezetben. A 16 éves kor alatti gyermekeket rengeteg szórakozás várja. A közelben található a keleti stílusú Palais Idéal palota, de a barátságos falu is.

Camping Le Soleil Fruité

Châteauneuf-sur-Isère - Drôme - Franciaország

A korábbi gyümölcsös helyén épült kemping modern létesítményei ellenére szerencsére őrzi még a gyümölcsöskert hangulatát. Sokfelé kirándulhatunk a környéken.

Camping Domaine du Couriou

Recoubeau-Jansac - Drôme - Franciaország

Kellemes, családi kemping a Vercors-hegység regionális nemzeti parkban, egy csodálatos környezetben. Egy tempós séta után lehűthetjük magunkat a kemping nagy, 1000 m2-es víziparkjában.

Camping Les 3 Lacs du Soleil

Trept - Drôme - Franciaország

Ennek a vonzó kempingnek a területén 3 kristálytiszta vizu tó is található, melyben fürdeni, horgászni is lehet. Egy napra is lehet szállást foglalni! Kirándulási tipp: Lyon.

 

A gyermekek is jól fogják magukat érezni a kempingben Drôme-ban. A legtöbb üdülőpark sokféle lehetőséget, valamint animációs programokat is kínál számukra. Egyéb elfoglaltságként kirándulni indulhatunk akár hajóval, akár kenuval. A Doux és az Ardèche folyó kiválóan alkalmasak vízisportok űzésére. A Drôme régió nyugati részén található a Rhône völgye. Híres városok ezen a környéken Valence és Montélimar, ahol érdemes megkóstolni a híres nugátot. A klasszikus gőzmozdonyos vonatokon tett kirándulás is a tennivalók listáján kell, hogy szerepeljen, ha a nyaralást a család egy kempingben tölti Drôme-ban.