fr-dro.jpg

Drôme-i kempingek

Kemping Drôme-ban

A Drôme folyó völgye számos szabadidős lehetőséget kínál. A kiválasztott kempingből Drôme-ban felfedező túrákat tehet ezen a szép vidéken, Provance és az Alpok találkozásánál. A növény- és állatvilágot itt ugyanolyan sokféleség jellemzi, mint a tájat. Az északi rész hegyvidéki, itt található  Vercors hegység is, a déli részen viszont egyre inkább felfedezhetjük a jellegzetes provance-i tájat a levendulamezőkkel és az oliva ültetvényekkel. Egy kempingnyaralás Drôme-ban kitűnő választás a természet, túrázás, kerékpározás és hegymászás szerelmeseinek. 

 

Mutasson többet
Válasszon a 8 kempingek Drôme Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Les 3 Lacs du Soleil

Trept - Drôme - Franciaország

Ennek a vonzó kempingnek a területén 3 kristálytiszta vizu tó is található, melyben fürdeni, horgászni is lehet. Egy napra is lehet szállást foglalni! Kirándulási tipp: Lyon.

Camping Le Temps Libre

Bougé-Chambalud - Drôme - Franciaország

Ezen a helyen minden csupa virág és gyümölcs! A gyermeket számos szórakozási lehetőség várja, 3 medence és 3 csúszda! Kirándulási tipp: Isåre-vidék.

Camping Le Grand Lierne

Chabeuil - Drôme - Franciaország

A kemping sokféle sport- és játék-lehetőséggel vár mindenkit. Az esti programok is kitűnő szórakozást nyújtanak. Kirándulási tipp: Drôme vidéke; barlangok, Romans városa.

Camping Domaine du Couriou

Recoubeau-Jansac - Drôme - Franciaország

Kellemes, családi kemping a Vercors-hegység regionális nemzeti parkban, egy csodálatos környezetben. Egy tempós séta után lehűthetjük magunkat a kemping nagy, 1000 m2-es víziparkjában.

Camping Iris Parc Le Château de Galaure

Châteauneuf-de-Galaure - Drôme - Franciaország

Szép családi kemping nyugodt környezetben. A 16 éves kor alatti gyermekeket rengeteg szórakozás várja. A közelben található a keleti stílusú Palais Idéal palota, de a barátságos falu is.