fr-cot.jpg

Côte d'Azur-i kempingek

Kemping a Côte d'Azur-ön

A kempingnyaralás a Côte d'Azur-ön már magában is egy kaland. Ebben a régióban,  Franciaország dél-keleti részén, a Földközi-tenger partján nem csak a kellemes éghajlat, az azúrkék tenger, a finom ételek és az érdekes városok vonzóak a turisták számára. Itt lehetőség nyílik arra is, hogy művészeket, híres filmsztárokat és más híres személyeket is megpillantsunk nyaralásunk során. A kempingek a Côte d'Azur-ön a híres üdülőhelyek  közelében találhatóak, mint pl. St. Tropez, Cannes és a Monacói Hercegség. Nagyon kellemesen telik a nyaralás egy Côte d'Azur-i kempingben.

Mutasson többet
Válasszon a 31 kempingek Côte d'Azur Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Le Mas

Martigues - Côte d'Azur - Franciaország

Meglepéseket tartogató kemping Marseille közelében, melynek kellemes homokos strandja mintegy 300 m-re található. Fedezze fel e csodás francia tájat és a francia ételeket.

Camping Les Tournels

Ramatuelle - Côte d'Azur - Franciaország

Divatos helyek, híres strandok az egyik és nyugodt, kellemes kis falvak a másik oldalon, ez mint St-Tropez. Ez a medencével felszerelt kemping egy hatalmas fenyőerdőben található.

Camping Holiday Green

Fréjus - Côte d'Azur - Franciaország

Teraszosan kialakított kemping luxus szolgáltatásokkal, köztük a hatalmas úszómedencével. Kirándulási tipp: Saint Raphaël, Fréjus (középkori városközpont); túrázás.

Camping La Pierre Verte

Fréjus - Côte d'Azur - Franciaország

Ez az úszómedencével felszerelt, erdőben épült kemping a zsúfolt Côte d'Azur-tól távol található, mégis elég közel van ahhoz, hogy minden nap élvezhesse az ottani nyüzsgést.

Camping Les Cigales

Mandelieu-la-Napoule - Côte d'Azur - Franciaország

Egy kis oázis a hatalmas Côte d'Azur-i kempingek között, közel a nyüzsgő tengerparthoz. A gyermekeket játékosan tervezett medence várja. Kirándulási tipp: Cannes.