fr-cot.jpg

Côte d'Azur kempingjei

Kemping a Côte d'Azur-ön

A kempingnyaralás a Côte d'Azur-ön már magában is egy kaland. Ebben a régióban,  Franciaország dél-keleti részén, a Földközi-tenger partján nem csak a kellemes éghajlat, az azúrkék tenger, a finom ételek és az érdekes városok vonzóak a turisták számára. Itt lehetőség nyílik arra is, hogy művészeket, híres filmsztárokat és más híres személyeket is megpillantsunk nyaralásunk során. A kempingek a Côte d'Azur-ön a híres üdülőhelyek  közelében találhatóak, mint pl. St. Tropez, Cannes és a Monacói Hercegség. Nagyon kellemesen telik a nyaralás egy Côte d'Azur-i kempingben.

Mutasson többet
Válasszon a 30 kempingek Côte d'Azur Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Holiday Green

Fréjus - Côte d'Azur - Franciaország

Gyönyörű, ötcsillagos kemping, csodás kilátással és teljes luxussal: 3 fűtött medence, nagy fürdő, wellness rész és rengeteg programlehetőség. Egyszerűen fantasztikus!

Camping Domaine des Naïades

Grimaud - Côte d'Azur - Franciaország

Top-kemping a Saint-Tropez-öbölben, gyalogtávolságra a strandtól. Olimpiai méretű medence, luxus szolgáltatások és szórakoztató programok. Élettel teli part, szép táj a kontinens belseje felé.

Camping Azur Beach / Prairies de la Mer

Grimaud - Côte d'Azur - Franciaország

A strandhoz közeli hatalmas kemping magas szintű szolgálatatásokat kínál. Egy pompás sétány andalgásra csábítja a kemping lakóit.

Camping La Pierre Verte

Fréjus - Côte d'Azur - Franciaország

Ez az úszómedencével felszerelt, erdőben épült kemping a zsúfolt Côte d'Azur-tól távol található, mégis elég közel van ahhoz, hogy minden nap élvezhesse az ottani nyüzsgést.

Camping Les Tournels

Ramatuelle - Côte d'Azur - Franciaország

Divatos helyek, híres strandok az egyik és nyugodt, kellemes kis falvak a másik oldalon, ez mint St-Tropez. Ez a medencével felszerelt kemping egy hatalmas fenyőerdőben található.

A Côte d'Azur-ön töltött nyaralás során mindenki jól fog szórakozni. A gyermekek egész nap biztonságban játszhatnak a tengerparton. Homokvárat építhetnek, úszhatnak az azúrkék tengerben vagy focizhatnak a strandon. Biztosan egyiket sem hagyják ki. A közelben található egy szép természetvédelmi terület, a Mercantour, ahol a változatos természeti táj látványában gyönyörködhetünk, pl. sziklák, szurdokok, erdők és tavak. Egy állatkerti séta vagy szórakozás a számos vízipark egyikében is kellemes egynapos programnak ígérkezik, de felmehetünk a Col de Vence-re is, akár kerékpárral is. Egy kempingnyaralás a Côte d'Azur-ön csak kellemes és élményekben gazdag lehet!