Côte d'Azur kempingjei

Kempingezés a Côte d'Azur-ön

A kempingnyaralás a Côte d'Azur-ön már magában is egy kaland. Ebben a régióban, Franciaország dél-keleti részén, a Földközi-tenger partján nem csak a kellemes éghajlat, az azúrkék tenger, a finom ételek és az érdekes városok vonzóak a turisták számára. Itt lehetőség nyílik arra is, hogy művészeket, híres filmsztárokat és más híres személyeket is megpillantsunk nyaralásunk során. A kempingek a Côte d'Azur-ön olyan híres üdülőhelyek közelében találhatóak, mint pl. St. Tropez, Cannes és a Monacói Hercegség. Nagyon kellemesen telik a nyaralás egy Côte d'Azur-i kempingben.

Mutasson többet

Válasszon a 19 kempingek Côte d'Azur Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Holiday Green

Fréjus - Côte d'Azur - Franciaország

Gyönyörű, ötcsillagos kemping, csodás kilátással és teljes luxussal: 3 fűtött medence, nagy fürdő, wellness rész és rengeteg programlehetőség. Egyszerűen fantasztikus!

Camping Prairies de la Mer

Grimaud - Côte d'Azur - Franciaország

A Földközi-tenger és minden ami ezzel együtt jár valódi élménnyé varázsolja nyaralásodat. Ez egy hatalmas kemping első osztályú létesítményekkel, közel a tengerparthoz, ahol esténként sétákat is tehetsz végig a körút mentén.

Camping La Pierre Verte

Fréjus - Côte d'Azur - Franciaország

Ez az úszómedencével felszerelt, erdőben épült kemping a zsúfolt Côte d'Azur-tól távol található, mégis elég közel van ahhoz, hogy minden nap élvezhesse az ottani nyüzsgést.

Camping Le Mas

Martigues - Côte d'Azur - Franciaország

Csendes kemping a strand mellett, nemmessze Marseilles-től. Sétáljon le egyenesen Sainte-Croix homokos tengerpartjára.

Camping La Bastiane

Puget-sur-Argens - Côte d'Azur - Franciaország

Csendes elhelyezkedésű családi kemping gyönyörű természeti környezetben, kevesebb, mint 1 km-re Fréjus strandjaitól. Kellemes éghajlat, pihentető környezet, medence és terasz.

A Côte d'Azur-ön töltött nyaralás során mindenki jól fog szórakozni. A gyermekek egész nap biztonságban játszhatnak a tengerparton. Homokvárat építhetnek, úszhatnak az azúrkék tengerben, vagy focizhatnak a strandon. Biztosan egyiket sem hagyják ki. A közelben található egy szép természetvédelmi terület, a Mercantour, ahol a változatos természeti táj látványában gyönyörködhetünk, pl. sziklák, szurdokok, erdők és tavak. Egy állatkerti séta vagy szórakozás a számos vízipark egyikében is kellemes egynapos programnak ígérkezik, de felmehetünk a Col de Vence-re is, akár kerékpárral is. Egy kempingnyaralás a Côte d'Azur-ön csak kellemes és élményekben gazdag lehet!