Côte d'Azur kempingjei

Kempingezés a Côte d'Azur-ön

A kempingnyaralás a Côte d'Azur-ön már magában is egy kaland. Ebben a régióban, Franciaország dél-keleti részén, a Földközi-tenger partján nem csak a kellemes éghajlat, az azúrkék tenger, a finom ételek és az érdekes városok vonzóak a turisták számára. Itt lehetőség nyílik arra is, hogy művészeket, híres filmsztárokat és más híres személyeket is megpillantsunk nyaralásunk során. A kempingek a Côte d'Azur-ön olyan híres üdülőhelyek közelében találhatóak, mint pl. St. Tropez, Cannes és a Monacói Hercegség. Nagyon kellemesen telik a nyaralás egy Côte d'Azur-i kempingben.

Mutasson többet

Válasszon a 15 kempingek Côte d'Azur Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Le Pansard

La Londe-les-Maures - Côte d'Azur - Franciaország

Kemping egy lenyűgöző helyen: közvetlenül a Földközi-tengernél. A kemping melletti ösvényen 10 perc séta alatt elérhető a szép La Londe városa. A gyermekek életük legszebb napjait tölthetik el a strandon és a kempingben működő Kids Club-ban.

A Côte d'Azur-ön töltött nyaralás során mindenki jól fog szórakozni. A gyermekek egész nap biztonságban játszhatnak a tengerparton. Homokvárat építhetnek, úszhatnak az azúrkék tengerben, vagy focizhatnak a strandon. Biztosan egyiket sem hagyják ki. A közelben található egy szép természetvédelmi terület, a Mercantour, ahol a változatos természeti táj látványában gyönyörködhetünk, pl. sziklák, szurdokok, erdők és tavak. Egy állatkerti séta vagy szórakozás a számos vízipark egyikében is kellemes egynapos programnak ígérkezik, de felmehetünk a Col de Vence-re is, akár kerékpárral is. Egy kempingnyaralás a Côte d'Azur-ön csak kellemes és élményekben gazdag lehet!