fr-coz.jpg

Corrèze kempingjei

Kempingezés Corréze megyében

A kempingben és annak környékén is megtalál mindent, amely a Corréze területén töltött kempingnyaralását tökéletessé teheti: Gyönyörű kastélyok és kisvárosok. Párokra is kiváló lehetőségek várnak. A vidék tökéletesen alkalmas bármilyen gyalogtúrára és kerékpáros túrákra is. Ezenkívül golfozhat, kenuzhat, lovagolhat és raftingolhat is. Ne feledkezzen el a vidék jellegzetes konyhájáról sem, ha Corréze vidékén kempingezik. A Vacansoleil a legszebb kempingeket választotta ki, hogy biztosítsa Önnek a csodálatos nyaralás élményét.

Mutasson többet
Válasszon a 2 kempingek Correze Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping L'Echo du Malpas

Argentat - Correze - Franciaország

Kisméretű, kellemes hangulatú kemping a Dordogne folyó mentén, mely kiválóan alkalmas kenutúrákra is. Kirándulási tipp: városnézés Argenta-ban; Albussac vízesés megtekintése.

Camping Lac de Miel

Beynat - Correze - Franciaország

Vonzó kemping tóparton. A homokos strandon számos programban lehet részünk. Csodálatos környék, Brive és a Dordogne torkolata a közelben.

Természeti tájak Corréze vidékén a kemping közelében

A természet kedvelői többet nem is kívánhatnak egy kempingnyaralás során Corréze tájain. Itt megtapasztalhatja a zöld minden árnyalatát. Nem ok nélkül hívják Franciaország zöld szívének. Találhat itt famatuzsálemeket, gyönyörű gyümölcsöskerteket, mocsaras vidékeket, kőbányákat és folyókat. Corréze vidékén különösen tiszta a levegő, mely a természeti tájban is megmutatkozik. Fedezze fel a vidék ritka növényeit, virágait, a vad orchideákat, miközben Corréze területén tölti kempingnyaralását.

Aktív kikapcsolódás, sportok és kalandok

A Corréze megyében fekvő kemping tökéletes kiindulópontot jelent, ha túrázni vagy kerékpározni szeretne. A kemping környezetében több olyan útvonalat is talál, mely keresztülszeli ezt az ősi vidéket. Az út kis hegyi patakok, folyók és vízesések mellett vezetnek. Akár órákig is sétálhat vagy kerékpározhat. Vannak családok számára kialakított egyszerűbb, és nehezebb útvonalak is. Mindezek mellett hegymászásra kijelölt területeket, és kalandparkokat is talál errefelé. Szeretné megnézni a tájat egy más szemszögből is? Próbálja ki a vitorlázórepülést! Szabadon, mint egy madár, körözhet Corréze felett, még akár a kemping felett is.

Járja be a történelmi emlékeket Corréze területén a kempingből

A művészetek, kultúra és történelem szerelmesei számára Corréze igazán bővelkedik látnivalókban. Számos kisváros fekszik a közelben, mind-mind sajátos építészettel és hangulattal. Egyike ezen festői településeknek Collonges-la-Rouge. Minden épület jellegzetesen vörös téglából épült. Ne hagyja ki Brive-la-Gaillarde városát sem, melyet keresztül szel a Corréze folyó, csodálatos épületekkel találkozhat itt. Látogasson el a barlangokba, nézze meg a szélmalmokat és számos múzeum közül is választhat. Fedezze fel a terület kézműves hagyományait és a helyi történelmet, miközben Corréze kempingjében tölti nyaralását.

Víz, annak minden formájában

Ha Corréze kempingjében tölti nyaralását, Franciaország ’víztornyában’ találja magát. Számtalan folyó szeli át a vidéket, bárhova is megy, mindenhol vizet fog találni. Gyors folyamok, vízesések mellett csendes tavak és mocsarak is tarkítják a tájat. A folyók kiválóan alkalmasak kenuzásra. Látogasson el a Lac du Causse tóhoz, ha egy csendes vízparton eltöltött napra vágyik. Itt úszhat, evezhet, vitorlázhat és vízisíelhet, vagy csak pihenhet a tó partján élvezve a gyönyörű kilátást. Természetesen a kemping medencéjében is csobbanhat egyet, ha kellemes az időjárás.