Corrèze kempingjei

Kempingezés Corréze megyében

A kempingben és annak környékén is megtalálsz mindent, amely a Corréze területén töltött kempingnyaralásod tökéletessé teheti: Gyönyörű kastélyok és kisvárosok. Párokra is kiváló lehetőségek várnak. A vidék tökéletesen alkalmas bármilyen gyalogtúrára és kerékpáros túrákra is. Ezenkívül golfozhatsz, kenuzhatsz, lovagolhatsz és raftingolhatsz is. Ne feledkezz el a vidék jellegzetes konyhájáról sem, ha Corréze vidékén kempingezel. A Vacansoleil a legszebb kempingeket választotta ki, hogy biztosítsa számodra a csodálatos nyaralás élményét.

Mutasson többet

Válasszon a 1 kemping Corrèze Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Lac de Miel

Beynat - Corrèze - Franciaország

Kedves, csendes kemping, egy szép tó mellett, homokos stranddal. Sok szórakoztató program. Gyönyörű környék a Brive és a Dordogne-szorosok közelében.

Természeti tájak Corréze vidékén a kemping közelében

A természet kedvelői többet nem is kívánhatnak egy kempingnyaralás során Corréze tájain. Itt megtapasztalhatod a zöld minden árnyalatát. Nem ok nélkül hívják Franciaország zöld szívének. Találhatsz itt famatuzsálemeket, gyönyörű gyümölcsöskerteket, mocsaras vidékeket, kőbányákat és folyókat. Corréze vidékén különösen tiszta a levegő, mely a természeti tájban is megmutatkozik. Fedezd fel a vidék ritka növényeit, virágait, a vad orchideákat, miközben Corréze területén töltöd kempingnyaralásod.

Aktív kikapcsolódás, sportok és kalandok

A Corréze megyében fekvő kemping tökéletes kiindulópontot jelent, ha túrázni vagy kerékpározni szeretnél. A kemping környezetében több olyan útvonalat is találsz, mely keresztülszeli ezt az ősi vidéket. Az utak kis hegyi patakok, folyók és vízesések mellett vezetnek. Akár órákig is sétálhatsz vagy kerékpározhatsz. Vannak családok számára kialakított egyszerűbb, és nehezebb útvonalak is. Mindezek mellett hegymászásra kijelölt területeket, és kalandparkokat is találsz errefelé. Szeretnéd megnézni a tájat egy más szemszögből is? Próbáld ki a vitorlázórepülést! Szabadon, mint egy madár, körözhetsz Corréze felett, akár a kemping felett is.

Járd be a történelmi emlékeket Corréze területén a kempingből

A művészetek, kultúra és történelem szerelmesei számára Corréze igazán bővelkedik látnivalókban. Számos kisváros fekszik a közelben, mind-mind sajátos építészettel és hangulattal. Egyike ezen festői településeknek Collonges-la-Rouge. Minden épület jellegzetesen vörös téglából épült. Ne hagyd ki Brive-la-Gaillarde városát sem, melyet keresztül szel a Corréze folyó, csodálatos épületekkel találkozhatsz itt. Látogass el a barlangokba, nézd meg a szélmalmokat és számos múzeum közül is választhatsz. Fedezd fel a terület kézműves hagyományait és a helyi történelmet, miközben Corréze kempingjében töltöd nyaralásod.

Víz, annak minden formájában

Ha Corréze kempingjében tölti nyaralását, Franciaország ’víztornyában’ találja magát. Számtalan folyó szeli át a vidéket, bárhova is megy, mindenhol vizet fog találni. Gyors folyamok, vízesések mellett csendes tavak és mocsarak is tarkítják a tájat. A folyók kiválóan alkalmasak kenuzásra. Látogasson el a Lac du Causse tóhoz, ha egy csendes vízparton eltöltött napra vágyik. Itt úszhat, evezhet, vitorlázhat és vízisíelhet, vagy csak pihenhet a tó partján élvezve a gyönyörű kilátást. Természetesen a kemping medencéjében is csobbanhat egyet, ha kellemes az időjárás.