fr-bou.jpg

Burgundia kempingjei

Kemping Burgundiában

A családi kempingezés Burgundiában, Franciaország legszebb vidékének szívében ad ízelítőt az élet szépségéről. A borkedvelők paradicsoma, a világ vezető borházainak borászatai csak egy rövid autóútnyira találhatók a kempingtől: Chablis, Montrachet, Pouilly-Fuissé and Pommard csak hogy néhányat említsünk. De Burgundia, a borkedvelők mennyországa számos más lehetőséget is tartogat a látogatók számára. Látogasd meg Dijon, Auxerre, Mâcon és Chalon-sur-Saône városát, hogy megismerkedhess Franciaország színes kultúrájával és történelmével.  Látványos kastélyok, káprázatos középkori falvak, apátságok és csodálatos reneszánsz építészet.  A szabadtéri programok kedvelői figyelmébe ajánljuk a Morvan Nemzeti Parkot vagy a sétahajózást a csatornákon keresztül. Biciklizz vagy túrázz a kemping környéki, dombokkal, kanyargós folyókkal és sárga viragos mezőkkel tarkított, festői tájakon, majd pihenj meg a verandán a kempingben egy hűsítő pohár Chablis-sal a kezedben, miközben a konyhából a bourguignon marha illata száll feléd.  Hát igen….az élet szép!

Mutasson többet
Válasszon a 5 kempingek Burgundia Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Aux Rives du Soleil

Pont-de-Vaux - Burgundia - Franciaország

A Saône folyó mellett található ez a szépen gondozott kemping. Sokféle játéklehetőséggel gyermekei számára, pl. úszómedence. Kirándulási tipp: gyalog-,kerékpár- ill. bortúrák.

Camping Château de Chigy

Tazilly - Burgundia - Franciaország

Ez a 70 hektáron elterülő kemping egy vár közelében található, mely előtt főszezonban animáció vár mindenkit. Úszómedence és 3 horgásztó teszi még kedveltebbé a helyet.

Camping Le Village des Meuniers

Dompierre-les-Ormes - Burgundia - Franciaország

Igazi burgundi hangulat fogad: zöld dombok, fantasztikus kilátás a szőlőföldekre... A kicsi és kényelmes kemping közel található a faluhoz.

Camping La Grappe Fleurie

Fleurie - Burgundia - Franciaország

Hangulatos családi kemping a Beaujolais-i borrégió szívében! Borospincék mindefelé! Élvezze ki a semmittevést, a békét és a csendet! Medence, játszótér és friss kenyér illata a kemping saját pékségéből!

Camping Les Portes du Beaujolais

Anse - Burgundia - Franciaország

Kis, barátságos kemping a Saône és az Azerguees folyók találkozásánál. Van itt úszómedence és gyermekmedence is. Kirándulási tipp: városlátogatás Lyonban, Anse-ban.