fr-bou.jpg

Burgundiai kempingek

Kemping Burgundiában

Egy bourgogne-i kempingben biztosan jól fogja magát érezni. Töltsön el itt egy nyaralást, és fedezze fel a régiót kerékpárral. A túrakedvelők gyönyörű, jelzett útvonalakat találnak itt a csodálatos Morvan természeti parkban. Lehet lovagolni, raftingolni, kenuzni és hegyet mászni ebben a kellemesen dimbes-dombos régióban. A várak, történelmi városok, szőlőligetek, kolostorok és romantikus folyók és csatornák között számos kemping rejtőzik a csodálatos Bourgogne régióban.

Mutasson többet
Válasszon a 5 kempingek Burgundia Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Aux Rives du Soleil

Pont-de-Vaux - Burgundia - Franciaország

A Saône folyó mellett található ez a szépen gondozott kemping. Sokféle játéklehetőséggel gyermekei számára, pl. úszómedence. Kirándulási tipp: gyalog-,kerékpár- ill. bortúrák.

Camping Château de Chigy

Tazilly - Burgundia - Franciaország

Ez a 70 hektáron elterülő kemping egy vár közelében található, mely előtt főszezonban animáció vár mindenkit. Úszómedence és 3 horgásztó teszi még kedveltebbé a helyet.

Camping Le Village des Meuniers

Dompierre-les-Ormes - Burgundia - Franciaország

Igazi burgundi hangulat fogad: zöld dombok, fantasztikus kilátás a szőlőföldekre... A kicsi és kényelmes kemping közel található a faluhoz.

Camping La Grappe Fleurie

Fleurie - Burgundia - Franciaország

Hangulatos családi kemping a Beaujolais-i borrégió szívében! Borospincék mindefelé! Élvezze ki a semmittevést, a békét és a csendet! Medence, játszótér és friss kenyér illata a kemping saját pékségéből!

Camping Les Portes du Beaujolais

Anse - Burgundia - Franciaország

Kis, barátságos kemping a Saône és az Azerguees folyók találkozásánál. Van itt úszómedence és gyermekmedence is. Kirándulási tipp: városlátogatás Lyonban, Anse-ban.