Ardèche kempingjei

Kempingezés Ardéche-ben

Nyaralj Ardéche kempingjeiben és szívd magadba a régió kellemes hangulatát. A terület sokszínűségének köszönhetően mindenki számára remek kikapcsolódás, legyen szó akár kalandokról, sportról vagy éppen pihenésről a kellemes éghajlatú tájon, élvezve a jól megérdemelt nyaralást. Bárhogy is legyen, biztosan felejthetetlen lesz az Ardéche vidékén töltött nyaralásod. Egyedül, párban vagy az egész családdal, Ardéche kempingjei, Franciaország gyönyörű vidékén nagyszerű helyszínt jelentenek egy napsütötte nyaraláshoz. A Vacansoleil a legszebb kempingeket választotta ki neked ebben a francia régióban. Foglalj most és találj meg mindent, amire csak vágysz.

Mutasson többet

Válasszon a 7 kempingek Ardeche Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Merülj el a természetben: egy igazi kaland vár rád

Ha szereted a kalandos kihívásokat az érintetlen természetben, szállj meg egy Ardéche-ben fekvő kempingben. A gyönyörű, sziklaszirtekkel tagolt tájon, erdős területek, barlangok és izgalmas hasadékok találhatók. Látogass el a Pont d’Arc természetes módon létrejött 34 méter magas hídjához, vagy Cevennes erdőségébe a lenyűgöző hegyvidéken. A terület 1970 óta nemzeti park, ahol sokszínű növény- és állatvilágot találsz. Számtalan szabadtéri kikapcsolódási lehetőség vár rád az Ardéche régióban. A kempingből kerékpározhatsz, sétálhatsz, hegyet mászhatsz és természetesen pihenhetsz is, amennyit csak szeretnél.

Aktív kikapcsolódás és pihenés a víz mellett Ardéche-ben

Egy Ardéche vidékén töltött kempingnyaralás alkalmával senki sem fog unatkozni. Számos folyó fut végig a tájon, így sok vízi program közül is választhatsz a régióban. Sebes vízfolyások kanyarognak keresztül szurdokokon, sűrű erdőségeken és sziklás vidékeken. Ha elég türelmes vagy, akár kenuval, vagy kajakkal is felfedezheted ezt a fantasztikus régiót. Persze lassabban is megteheted. Válassz egy sekély és csendes folyót, kavicsos parttal, ahol úszhatsz is és élvezheted a napsütést. A legtöbb kemping az Ardéche-ben folyóparton fekszik.

Számtalan látnivaló Ardéche-ben

Számos remek kirándulást tehetsz a kempingből Ardéche-ben. Látogass el a Chateau de Ventadour szikláin emelkedő középkori várba, vagy tekintsd meg a legrégebbi történelem előtti barlangrajzokat a Grotte Chauvet Pont d’Arc-nál. Barlangokban nem fogsz hiányt szenvedni ezen a vidéken. Az Aven d’Orgnac barlangban órákon keresztül is barangolhatsz. Ardéche-ben számos lenyűgöző kis várost találsz gyönyörű épületekkel, ilyen például Mende. Ardéche egyik kempingjében szeretnél megszállni? Ne felejts el ellátogatni a Gorges de l’Ardéche szurdok völgyébe.

Programlehetőségek Ardéche-ben

Egy Ardéche-ben töltött nyaralás tökéletes választás, ha gyerekekkel mész. Számtalan program és látnivaló vár rájuk. Persze pancsolhattok is a folyóparton és a sok kis strand egyikén. Érdemes ellátogatni a Le Ferme aux Crocodiles krokodil farmra, ha Ardéche-ben töltöd a kempingnyaralásodat.

Ha az Ardéche régióban kempingezel, biztos emlékezetes nyaralásban lesz részed.