fr-arf.jpg

Ardèche-i kempingek

Kemping Ardèche-ben

Ha a francia napsütésben szeretne lebarnulni, akkor ideális választásnak biztonyul egy kempingnyaralás Ardècheben. Saját sátrát is felállíthatja, de foglalhat igényesen felszerelt sátrat vagy mobilházat is. A szép tájvidék, a zöld fák, sziklás hegyek, a folyók és vízesések és a mindig napos éghajlat számtalan kikapcsolódási lehetőséget kínál az aktív kikapcsolódásra és a pihenésre az egész családnak. A kempingezés Ardèche-ben, a legjobb választás, ha franciaországi, napsütéses családi nyaralásra vágyik.

Mutasson többet
Válasszon a 10 kempingek Ardeche Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Ardèche Camping

Privas - Ardeche - Franciaország

Szépen gondozott kemping, melyből kellemes sétával elérhető Privas városa, ahol sok kis bolt található. Nem messze van egy tó is, ahol a gyerekek játszhatnak.

Camping Le Ranc Davaine

Saint-Alban-Auriolles - Ardeche - Franciaország

Az család minden tagja talál itt magának elfoglaltságot akár a hatalmas medencekomplexumban, akár a közelben található sportpályán. A folyón még kenuzni is lehet.

Camping La Nouzarède

Joyeuse - Ardeche - Franciaország

Kisméretű kemping, mely ideális kisgyermekes családoknak. A közelben található a folyó, melynek homokos és kavicsos strandja is van. Heti piacot tartanak Joyeuse-ben (100 m-re).

Camping Domaine de Chaussy

Lagorce - Ardeche - Franciaország

Tágas kemping egy erdővel borított dombon, a híres Pont d'Arc-tól nem messze. Kellemes szórakozási lehetőségek felnőtteknek és játszótér, medencék, vízicsúszdák gyerekeknek.

Camping Les Ranchisses

Largentière - Ardeche - Franciaország

Családias hangulatú kemping. Éttermében, a régi parasztház borospincéjében, finom ételeket és borokat kóstolhat. A gyerekek a medencében, vagy a folyóban játszhatnak.