fr-arf.jpg

Ardèche kempingjei

Kempingek – Ardéche

Töltse el nyaralását Ardéche kempingjében és szívja magába a régió kellemes hangulatát. A terület sokszínűségének köszönhetően mindenki számára remek kikapcsolódás, legyen szó akár kalandokról, sportról vagy éppen pihenésről a kellemes éghajlatú tájon élvezve a jól megérdemelt nyaralást. Bárhogy is legyen, biztosan felejthetetlen lesz az Ardéche vidékén töltött nyaralása. Egyedül, párban vagy az egész családdal, Ardéche kempingje Franciaország gyönyörű vidékén nagyszerű helyszínt jelent egy napsütötte nyaralásra. A Vacansoleil a legszebb kempingeket választotta ki Önnek ebben a francia régióban. Foglaljon most és találjon meg mindent, mire csak vágyik.

Mutasson többet
Válasszon a 8 kempingek Ardeche Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping La Plage Fleurie

Vallon-Pont-d'Arc - Ardeche - Franciaország

A kempingből kitűnő kenutúrákat szervezhetnek és a gyerekek is biztonsággal játszhatnak a folyó e szakaszán. Az aktív kikapcsolódást kedvelők paradicsoma ez.

Camping Le Pommier

Villeneuve-de-Berg - Ardeche - Franciaország

Ebben a kempingben az egész család jól fogja érezni magát. Kiváló úszómedencék és sokszínű szórakoztató program vár. A környéken sokféle szervezett programon vehettek részt."

Camping La Nouzarède

Joyeuse - Ardeche - Franciaország

Kisméretű kemping, mely ideális kisgyermekes családoknak. A közelben található a folyó, melynek homokos és kavicsos strandja is van. Heti piacot tartanak Joyeuse-ben (100 m-re).

Camping Aluna Vacances

Ruoms - Ardeche - Franciaország

A kemping Pont d'Arc-tól nem messze található. Ne hagyjuk ki az éjszakai piacot Ruoms-ban, melyet szerdánként tartanak. Kellemes zene, finom ételek és egyéb szórakozás várja.

Camping Le Ranc Davaine

Saint-Alban-Auriolles - Ardeche - Franciaország

Izgalmas kemping, amely minden korosztály számára kínál programokat. Jó úszómedencék és számos sportlétesítmény. Ne hagyd ki a kenutúrát!

Merüljön el a természetben: egy igazi kaland vár Önre

Próbáljon ki egy Ardéche területén fekvő kempinget, ha szereti a kalandos kihívásokat az érintetlen természetben. A gyönyörű, sziklaszirtekkel tagolt tájon erdős területek, barlangok és izgalmas hasadékok. Látogasson el a Pont d’Arc természetes módon létrejött 34 méter magas hídjához, vagy Cevennes erdőségébe a lenyűgöző hegyvidéken. A terület 1970 óta nemzeti park, ahol sokszínű növény- és állatvilágot tekinthet meg. Számtalan szabadtéri kikapcsolódási lehetőség vár Önre az Ardéche régiójában. A kempingből kerékpározhat, sétálhat, hegyet mászhat és természetesen pihenehet is, amennyit csak szeretne.

Aktív kikapcsolódás és pihenés a víz mellett Ardéche kempingjében

Egy Ardéche vidékén töltött kempingnyaralás alkalmával senki sem fog unatkozni. Számos folyó fut végig a tájon, így sok vízi program közül is választhat a régióban. Sebes vízfolyások meandereznek keresztül szurdokokon, sűrű erdőségeken és sziklás vidékeken. Ha elég türelmes, akár kenuval vagyok kajakkal is felfedezheti ezt a fantasztikus régiót. Persze lassabban is megteheti. Válasszon egy sekély és csendes folyót, kavicsos parttal, ahol úszhat is és élvezheti a napsütést. A legtöbb kemping az Ardéche vidékén folyóparton fekszik.

Számtalan látnivaló az Ardéche vidékén

Számos remek kirándulást tehet a kempingből Ardéche vidékén. Látogasson el a Chateau de Ventadour szikláin emelkedő középkori várba, vagy tekintse meg a legrégebbi történelem előtti barlangrajzokat a Grotte Chauvet Pont d’Arc-nál. Barlangokban nem fog hiányt szenvedni ezen a vidéken. Az Aven d’Orgnac barlangban órákon keresztül is barangolhat. Ardéche vidékén számos lenyűgöző kis várost talál gyönyörű épületekkel, ilyen például Mende. Ardéche egyik kempingjében szeretne megszállni? Ne felejtsen el ellátogatni a Gorges de l’Ardéche szurdokvölgyébe.

Programlehetőségek az Ardéche vidékén

Egy Ardéche-ben töltött nyaralás tökéletes választás lesz, ha gyermekekkel megy. Számtalan program és látnivaló vár rájuk. Persze pancsolhatnak is a folyóparton és a sok kis strand egyikén. Érdemes ellátogatni a Le Ferme aux Crocodiles krokodil farmjára, ha z Ardéche vidékén tölti kempingnyaralását.

Ha az Ardéche régiójában kempingezik, biztos emlékezetes nyaralásban lesz része.