fr-mva.jpg

Annecy-tó kempingjei

Kempingnyaralás az Annecy-tónál

Az Annecy-tó csodálatos hely egy szórakozató, családi kempingnyaralás eltöltéséhez. A svájci határ közelében, a gyönyörű zöld Haute-Savoy régióban fekszik, és Franciaország egyik legszebb helyeként tartják számon. Európa legtisztább tavával, fenséges, hegyekkel övezett tájjal, képeslapra illő tóparti falvakkal vár rád, valamint az egyik leglenyűgözőbb vidéki környezettel, amelyet valaha láttál. Az Annecy-tó nagyszerű túrázási, biciklizési, úszási, vitorlázási, csónakázási, szörfözési, lovaglási, horgászási és siklóernyőzési lehetőségekkel ideális hely a szabadtéri kalandok kedvelőinek. Pihenj a tónál, fedezd fel az üde, zöld hegyi legelőket a Massif des Bauges Regionális Természeti Parkban, vagy tarts Nyugat-Európa legmagasabb hegycsúcsa, a Mont Blanc felé. Kulturális és történelmi élményekért látogasd meg Annecy, Aix les Bains, Grenoble és Chambery elbűvölő városait. Merészkedj kicsit távolabbra, a svájci határ túloldalára, hogy megcsodálhasd Genf városát és a Genfi tavat. Közel szeretnél maradni a kempinghez? Túrázz az Annecy-tó körül hogy megnézhesd Doussard, Lathuile, Talloires és Menthon Saint Bernard csinos, kis falvait.

Mutasson többet
Válasszon a 3 kempingek Annecy-tó Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping l'Idéal

Lathuile - Annecy-tó - Franciaország

A kemping neve teljesen igaz, ez a kemping tényleg ideális egy kellemes nyaralás eltöltéséhez a Annecy-tó mellett. Sokféle sport- és játék-lehetőséggel gyermekeinek.

Camping La Nublière

Doussard - Annecy-tó - Franciaország

Közvetlenül az Annecy-tónál, saját stranddal és vízisport centrummal. Remek hely szörfösökenk. Kültéri programok és kerékpárutak a tó körül.