jutland-900x170.jpg

Jütland kempingjei

Kemping Jütlandon

Egy jütlandi kempingben szeretne nyaralni? Akkor sok-sok lehetőség közül választhat, és mindegyik remek nyaralási élményt nyújt. A kiválasztott kempingből sok-sok felfedeznivaló vár önre a félszigeten. A part közelében sok kemping található, így csak néhány lépést kell tennie a strandra, ahol a csodálatos tengert figyelve pihenhet, de többféle vízisportot is kipróbálhat. Dánia partjai és dűnéi tökéletesek a hosszú, egészséges sétákhoz. Mindez kényelmesen elérhető a kiválasztott jütlandi kempingből.

Mutasson többet
Válasszon a 3 kempingek Jütland Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Vestbirk

Østbirk - Jütland - Dánia

Ez a kemping ideális, ha horgászni, vagy kenuzni szeretne. Egyéb szórakozási lehetőségek az egész családnak: fűtött úszómedence, szauna, jacuzzi. Kirándulási tipp: Legoland, Koppenhága.

Camping Birkhede

Ry - Jütland - Dánia

Elbűvölő természetben elhelyezkedő, barátságos kemping, gyönyörű tó mellett. Nagyszerű játszó része és rengeteg létesítménye miatt ideális a kisgyermekes családok számára.

Camping Nordsø

Hvide Sande - Jütland - Dánia

Az aktív pihenés szerelmeseinek igazi paradicsoma ez a kemping. Medencék, gőzfürdő, jacuzzi és egy kitűnő étterem teszi teljessé a nyaralást. Kerékpártúra Skjern városába.

A strand és a tenger mellett sok kirándulási lehetőség is vár önre a kiválasztott jütlandi kempingből. Felülhet a Vrads vonatra, vagy meglátogathatja Koppenhágát, ahol biztosan mindenki jól fog szórakozni, de a Hampen városánál található viking temetkezési helyet is felfedezheti. Ha Dániában tartózkodik, Legoland kihagyhatatlan élmény a gyermekek számára. Rengeteg a látni- és tennivaló Dánia ezen régiójában. Foglaljon egy jütlandi kempingbe, és ön is tapasztalni fogja!