Jütland kempingjei

Kempingezés Jütlandon

Egy jütlandi kempingben szeretnél nyaralni? Akkor sok-sok lehetőség közül választhatsz, és mindegyik remek nyaralási élményt nyújt. A kiválasztott kempingből sok-sok felfedeznivaló vár rád a félszigeten. A part közelében sok kemping található, így csak néhány lépést kell tenned a strandig, ahol a csodálatos tengert figyelve pihenhetsz, de többféle vízisportot is kipróbálhatsz. Dánia partjai és dűnéi tökéletesek a hosszú, egészséges sétákhoz. Mindez kényelmesen elérhető az általad választott jütlandi kempingből.

Mutasson többet

Válasszon a 2 kempingek Jütland Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Vestbirk

Østbirk - Jütland - Dánia

Ez a kemping ideális, ha horgászni, vagy kenuzni szeretne. Egyéb szórakozási lehetőségek az egész családnak: fűtött úszómedence, szauna, jacuzzi. Kirándulási tipp: Legoland, Koppenhága.

 

A strand és a tenger mellett sok kirándulási lehetőség is vár rád az általad választott jütlandi kempingből. Felülhetsz a Vrads vonatra, vagy meglátogathatod Koppenhágát, ahol biztosan mindenki jól fog szórakozni, de a Hampen városánál található viking temetkezési helyet is felfedezheted. Ha Dániában tartózkodsz, Legoland kihagyhatatlan élmény a gyermekek számára. Rengeteg a látnivaló és program Dánia ezen régiójában. Foglalj egy jütlandi kempingbe, és te is meg fogod tapasztalni!