Kempingek, ahova háziállat is vihető in Franciaország, Côte d'Azur

Válasszon a 25 kempingek in Franciaország, Côte d'Azur

Részletes keresés:

Camping Saint Louis

La Roquette-sur-Siagne - Côte d'Azur - Franciaország

Kellemes kemping modern aquaparkkal. Cannes strandja mindössze 5 km-re fekszik. Gyermekeknek nagyszerű kikapcsolódás a közeli Marineland. Tökéletes kiindulópont egynapos kirándulásokra a Côte d'Azur városaiba.

Camping Holiday Marina

Grimaud - Côte d'Azur - Franciaország

Ez az angol házaspár által vezetett, kisméretű, teraszosan kialakított, jól felszerelt kemping a Saint Tropez öbölben található, pár perces sétányira a kedves Port Grimaud-tól.

Camping Douce Quiétude

Saint-Raphaël - Côte d'Azur - Franciaország

A kemping csodálatos környezetben épült. Úszómedence, boltok, animáció vár mindenkit. Pár km-re található az Agay és a St-Raphaël strand. Kirándulási tipp: Cannes, Saint Tropez.

Camping Green Park

Cagnes-sur-Mer - Côte d'Azur - Franciaország

Csodálatos helyen található kemping, zöld övezetben, remek medencekomplexummal. Júliusban és augusztusban ingyenes busztranszfer viszi a vendégeket az 5 km-re elhelyezkedő Cagnes-sur-Mer strandjaira.

Camping Domaine du Colombier

Fréjus - Côte d'Azur - Franciaország

Újra a kínálatunkban: 5 csillagos luxuskemping lenyűgöző vízi parkkal, első osztályú wellness szolgáltatásokkal és szórakozási lehetőségek széles választékával. Egy igazi paradicsom a pálmafák és leanderek között, 4 km-re a Fréjus-Plage strandtól.