Costa de Prata kempingjei

Kempingezés a Costa de Prata vidékén

Nyaralj a Costa de Prata vidékén,ahol napsütés, tengerpart, kulturális és természeti látnivalók várnak. A portugál ezüst parton csodálatos homokos tengerpartokat és kristálytiszta vizet találsz. Mindemellett sziklás partvonalak és elbűvölő halászfalvak is bőven fellelhetőek. Azonban nem csak a strandok szépségében gyönyörködhetsz itt, hiszen kulturális értékekben és csodálatos zöld vidékekben is gazdag a terület. Számos programlehetőség vár rád Portugália ezen részén. Unatkozni biztosan nem fogsz, ha a Costa de Prata vidékén töltöd a kempingnyaralásodat. Tekintsd meg a lehetőségeket a Vacansoleil-nél.

Mutasson többet

Válasszon a 2 kempingek Costa de Prata Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

A gyönyörű ezüst part a Costa de Prata vidékén, a kemping közelében

A kempinged közelében gyönyörű fehér strandokat és csillámló tengert fogsz találni. Emiatt a vidéket ezüst partnak is hívják. Számos strandon találsz majd kék zászlót kitűzve, mely azt jelenti, hogy a strandok nem csak gyönyörűek, de tisztán is tartják őket. A terngerpart szerelmeseinek igazán csodálatos élmény! Töltsd a napot a lélegzetelállító, sziklás, barlangokkal övezett vidéken, vagy válaszd az aktív kikapcsolódást, és próbáld ki a vízisportokat. A gyerekek kedvükre játszhatnak a parton a Costa de Prata vidékén húzódó strandon.

A gyönyörű vidéki táj a Costa de Prata-n fekvő kempingből

Érdemes felfedezned a lenyűgöző, zöld tájat, mely a Costa de Pratát veszi körül. Erdőket, virágos mezőket, borvidékeket és festői szépségű falvakat találsz erre. A Berlenga-szigeteket mindenképpen látogasd meg. A látszólag lakatlan szigeteken eggyé válhatsz a természettel. Távoli partok, eldugott öblök, a madarak vidám éneke, a legszebb növények és gyönyörű kilátást nyújtó helyek. Fedezd fel a kemping környékét a Costa de Prata vidékén gyalogosan, hajóval, autóval vagy kerékpáron.

A Costa de Prata vidéke a kempingből

Számos látnivalót találsz a kemping környékén, ha a Costa de Prata vidékén nyaralsz. Látogass el a templomosok Convento de Cristo kastélyába, mely Tomar városa fölé emelkedik. Tegyél egy látogatást Obidos középkori városában, ősi városfalak között, vagy Coimbra egyetemvárosában, és tekintsd meg a Quinta das Lágrimas tekintélyes palotáját. Kíváncsi vagy egy igazi kőtengerre földalatti tavakkal? Látogass el a Grutas de Santo Antonio barlangjaiba. Fedezd fel a kulturális kincseket is, miközben a Costa de Prata vidékén található kempingben nyaralsz.

Programlehetőségek a kemping környékén, a Costa de Prata vidékén

A Costa de Prata vidékén található kemping számos kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Ha szereted a vizet, itt nem lesz okod panaszra. A gyönyörű tengerpartnak és a terület számos folyójának köszönhetően a vízisportok tárháza kifogyhatatlan. Kellemes sétákra és kerékpározásra is ideális. Ezenkívül kipróbálhatod a lovaglást, a hegyi kerékpározást és a golfot is. Röviden, mindenki, aki szereti az aktív kikapcsolódást, elemében érezheti magát a Costa de Prata-n.