pt-cop.jpg

Costa de Prata kempingjei

Kempingezés a Costa de Prata vidékén

Töltsön el egy nyaralást a Costa de Prata vidékén napsütéssel, tengerparttal, kulturális és természeti látnivalókkal. A portugál ezüst parton csodálatos homokos tengerpartokat és kristálytiszta vizet talál. Mindemellett sziklás partvonalak és elbűvölő halászfalvak is bőven fellelhetőek. Azonban nem csak a strandok szépségében gyönyörködhet itt, hiszen kulturális értékekben és csodálatos zöld vidékekben is gazdag a terület. Számos programlehetőség vár Önre Portugália ezen részén. Unatkozni biztosan nem fog, ha a Costa de Prata vidékén tölti kempingnyaralását. Tekintse meg a lehetőségeket a Vacansoleil-nél.

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Costa de Prata Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Saõ Pedro de Moel

Marinha Grande - Costa de Prata - Portugália

Erdei kemping fél kilométerre a strandtól. Fantasztikus tengerpart öblökkel, hegyekkel és strandokkal szegélyezett. A közelben találjuk Leiria sziklába vájt kastélyát.

A gyönyörű ezüst part a Costa de Prata vidékén a kemping közelében

A kempingje közelében gyönyörű fehér strandokat és csillámló tengert fog találni. A vidéket ezüst partnak is hívják emiatt. Számos strandon talál majd kék zászlót kitűzve, mely azt jelenti, hogy nem csak gyönyörűek, de tisztán is vannak tartva. A partok kedvelőinek igazán csodálatos élmény. Töltse a napot a lélegzetelállító sziklás vidéken barlangokkal, vagy válassza az aktív kikapcsolódást, és próbálja ki a vízi sportokat. A gyermekek kedvükre játszhatnak a parton a Costa de Prata vidékén húzódó strandon.

A gyönyörű vidéki táj a Costa de Prata-n fekvő kempingből

A lenyűgöző zöld tájat, mely a kempinget körülveszi a Costa de Prata-n érdemes felfedezni. Erdőket, virágos mezőket, borvidékeket és festői szépségű falvakat talál erre. Amit mindenképpen látogasson meg, az a Berlenga szigetek. A látszólag lakatlan szigeteken eggyé válhat a természettel. Távoli partok, eldugott öblök, a madarak vidám éneke, a legszebb növények és gyönyörű kilátást nyújtó helyek. Fedezze fel a kemping környékét a Costa de Prata vidékén gyalogosan, hajóval, autóval vagy kerékpáron.

A Costa de Prata vidéke a kempingből

Számos látnivalót talál a kemping környékén, ha a Costa de Prata vidékén nyaral. Látogasson el a templomosok Convento de Cristo kastélyába, mely Tomar városa fölé emelkedik. Tegyen egy látogatást Obidos középkori városában ősi városfalak között, vagy Coimbra egyetemi városában, és tekintse meg a Quinta das Lágrimas tekintélyes palotáját. Kíváncsi egy igazi kőtengerre földalatti tavakkal? Látogasson el a Grutas de Santo Antonio barlangjaiba. Fedezze fel a kulturális kincseket is, miközben a Costa de Prata vidékén található kempingben nyaral.

Programlehetőségek a kemping környékén a Costa de Prata vidékén

A Costa de Prata vidékén található kemping számos kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Ha szereti a vizet, itt nem lesz oka panaszra. Köszönhetően a gyönyörű tengerpartnak és a terület számos folyóinak, a vízi sportok tárháza kifogyhatatlan. Kellemes sétákra és kerékpározásra is ideális. Ezen kívül kipróbálhatja a lovaglást, hegyi kerékpározást és a golfot is. Röviden, mindenki, aki szereti az aktív kikapcsolódást, elemében érezheti magát a Costa de Prata területén.