Bodeni-tó kempingjei

Kempingezés a Bodeni-tónál

A Bodeni-tó partján található kemping nemeztközileg elismert kemping. A Bodeni-tó Németország déli részén, Ausztria és Svájc határán található. A régió sokféle szórakozási, sportolási és kulturális élményt biztosít: túrázás, kerékpározás, úszás, vitorlázás, szörfözés és városlátogatás. Senki sem fog unatkozni, ha a nyaralást egy bodeni-tavi kempingben tölti a család.

Mutasson többet

Válasszon a 1 kemping Bodeni-tó Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Ferienpark Orsingen

Orsingen - Bodeni-tó - Németország

Jó elhelyezkedésű, új kemping, rengeteg játék lehetőséggel a gyermekek számára. Vonzó környezet a Bodeni-tónál és a híres Rhein vízesés közelében.

 

A legtöbb kemping a tó mellett található. Így a vízisportok szerelmeseinek tökéletes választás egy kempingnyaralás a Bodeni-tónál. Romantikus városlátogatásra is lehetőség van, pl. Friedrichshafenbe vagy Konstanzba. A két közeli ország városait is érdemes felkeresni, pl. Ausztriában Bregenzet, itt akár túrázhatunk is a Pfänder-hegyen. Svájcban pedig a Schaffhausen vízesés és a “Flower Island” botanikus kert kerüljön fel mindenképpen az egynapos kirándulások listájára, ha Németországban nyaralunk valamelyik kempingben a Bodeni-tónál.