de-bod.jpg

Bodeni-tó kempingjei

Kemping a Boden-tónál

A Boden-tó partján található kemping nemeztközileg elismert kemping. A Boden-tó Németország déli részén, Ausztria és Svájc határán található. A régió sokféle szórakozási, sportolási és kultúriális élményt biztosít: túrázás, kerékpározás, úszás, vitorlázás, szörfözés városlátogatás. Senki sem fog unatkozni, ha a nyaralást egy kempingben, a Boden-tónál akarja a család eltölteni. 

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Bodeni-tó Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Ferienpark Orsingen

Orsingen - Bodeni-tó - Németország

Jó elhelyezkedésű, új kemping, rengeteg játék lehetőséggel a gyermekek számára. Vonzó környezet a Bodeni-tónál és a híres Rhein vízesés közelében.

A legtöbb kemping a tó mellett található. Így a vízisportok szerelmeseinek tökéletes választás egy kempingnyaralás a Boden-tónál. Romantikus városlátogatásra is lehetőség van, pl. Friedrichshafenbe vagy Konstanzba. A két közeli ország városait is érdemes felkeresni, pl. Ausztriában Bregenzet, itt akár fel is mászhatunk a Pfänder-hegyre. Svájcban pedig  a Schaffhausen vízesés és a “Flower Island” botanikus kert kerüljön fel mindenképpen az egynapos kirándulások listájára, ha Németországban nyaralunk kempingben a Boden-tónál.