Villeneuve-de-Berg-i kempingek

Villeneuve-de-Berg Kemping

Nyaraljon Franciaország délkeleti részén a vadregényes Rhone-Alpok régióban, Ardéche megyében. A Villeneuve-de-Berg Kemping gyönyörű hegyvidéki tájon található ódon falvak, folyók, csendes folyópartok, barlangok és várak között. Fedezze fel Franciaország egyik legkedveltebb üdülőhelyét és foglalja le nyaralását a Vacansoleil-nél. Töltse az év legszebb részét és a megérdemelt pihenést a Villeneuve-de-Berg Kempingben. 

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Villeneuve-de-Berg Vacansoleil kempingek közül

Történelmi falvak és érintetlen természet Villeneuve-de-Berg-nél

Az Ardéche megye ritkán lakott terület, ellenben a vidék telis-tele van középkori hangulatot idéző falvakkal, mint például Aubenas és Balazuc, melyek a meredek domboldalakra épültek. Sétáljon el a szűk utcákon és az ódon hagulatú lépcsőkön egészen a várig és élvezze a gyöngyörű kilátást. A sorból természetesen a középkort idéző kisebb erődváros, Vogüé sem maradhat ki történelmi jelentőssége miatt. 

Aki pedig a vadregényes természet felfedezésére vágyik, Villeneuve-de-Berg környéke valósággal elragadó és szinte csak zöldövezet jellemzi. Csodálatos erdők, dombok, patakok, vízesések találhatóak a kemping környékén, rengeteg szabadidős elfoglaltságot biztosítva.  Biciklizzen, túrázzon, vagy éppen csónakázzon az egyik folyón, ha ahhoz van kedve, és élvezze a természetes feltöltődést. Ne feledje, ezen a vidéken mindig lesz mit csinálni. 

Kirándulások a Villeneuve-de-Berg Kemping-ből

A Villeneuve-de-Berg Kemping kiváló kiindulópont a környék felfedezéséhez. Ardéche megye rengeteg gyönyörű látnivalóval rendelkezik. Pont d'Arc őskori barlangrajzait mindenképpen látni kell, de ugyanez vonatkozik Sampzon kilátójára is. Az Ardéche egyik legszebb része a Gorges de l‘Ardèche szakadék, amely több száz méter mélységével egyedülálló látványt nyújt. A környéken fellelhető ősi várakba is érdemes ellátogatni, mert a Villeneuve-de-Berg Kempingtől elérhető távolságban vannak.

Igazi különlegességre vágyik nyaralása alatt? Akkor nem hétköznapi programra invitáljuk. A Pierrelatte-ban található krokodilfarm igazi különlegesség, mert ritka krokodilfajokat vonultat fel. Ne felejtsen el fényképezőgépet és kamerát vinni magával, hiszen egyedülálló látványban lesz része. Ha elég szerencsés, akkor még bébi krokodilokat is láthat. Lepje meg családját egyedi programmal a kempingnyaralás során. 

Sportolási lehetőségek a Villeneuve-de-Berg Kemping környékén 

A Villeneuve-de-Berg Kemping és környéke számos sportolási lehetőséget kínál. A sziklamászástól és a kenuzástól kezdve a kanyontúrázáson és a raftingoláson át egészen a hegyi kerékpározásig, mindenki talál magának aktív elfoglaltságot. Akik pedig igazán pihentető nyaralásra vágynak, a kemping környezete kiválóan alkalmas sétákra, vagy éppen fürdőzésre. Villeneuve-de-Berg egy olyan helyszín, amelyről eddig csak álmodott.