be-ard.jpg

La Roche-en-Ardenne-i kempingek

La Roche Kemping (Belgium)

Fedezze fel Belgium szépségeit rendhagyó módon kempingnyaralása során. A La Roche Kempinget kifejezetten családok számára találták ki. Mindamellett, hogy kedvelt üdülőhely, számtalan program, csodálatos környék és tradícionális ízek várják az ide látogatót. La Roche történelmi város. A látképét meghatározó impozáns erődítmény még a római korból szármzik, a 11.sz.-ban pedig a frank királyok kedvelt rezidenciája volt. Győződjön meg személyesen az itt található kulturális emlékekről és sétáljon a középkort idéző város utcáin. Válassza a Vacansoleil-t és a garantált pihenést ezen az egyedülálló vidéken, a Keleti-Ardennek erdőkkel tűzdelt környezetében. 

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping La Roche-en-Ardenne Vacansoleil kempingek közül

Camping La Roche-en-Ardenne

La Roche-en-Ardenne - Ardennek - Belgium

Csupán egy sétányira La Roche-en-Ardenne belvárosától. A kempinget elhagyva sok tennivalónk akad: szabadtéri tevékenységek, múzeumok és egy gyönyörű vadaspark is vár ránk.

Sportolási lehetőségek a La Roche Kemping környékén 

A La Roche Kemping környéke a sportolni vágyók számára minden szempontból ideális. A vízi kalandok kedvelőinek máris ott van az Ourthe folyó, amelynek egyes részein még raftingolni is lehet. Természetesen van lehetőség kajak, kenu és csónak bérlésére is, ha inkább lassabb tempóban fedeznénk fel a vidéket. A kempinget körülvevő hatalmas erdőségek kiválóan alkalmasak túrázásra, lovaglásra és biciklizésre. A sziklamászás és a kötéllel ereszkedés szintén kedvelt szabadidős elfoglaltság a régióban, de van lehetőség barlangászásra is. Amennyiben pedig érdekli a paragliding, próbálja ki és felejthetetlen élményben lesz része. A városban tenisz, mini golf és bowling áll a vendégek rendelkezésére. 

Kirándulások a La Roche Kempingből

A La Roche Kemping kiváló kiindulópont a környék felfedezéséhez. Kiránduljon a környéken és fedezze fel a Han és Hotton barlangokat, felejthetetlen élményt biztosítva az egész családnak. Látogasson el La Roche múzeumaiba és semmiképp se hagyja ki a csokoládémúzeumot, ahol megkóstolhatja a méltán világhírű belga csokoládét. A város közelében található vadasparkban átélheti az érintetlen természet közelségét. Ha pedig kalandokra vágyik az erdő mélyén, vigye el családját az Ardennek szívében található Chlorophylle Park-ba. Ez a kalandpark számos fából készült attrakcióval, mászóparkkal és tematikus játszótérrel várja a gyermekeket. Egy mozgalmas nap után jól esik majd a pihenés a La Roche Kempingben. 

Fedezze fel a La Roche Kemping egyedülálló környezetét

A La Roche Kemping közvetlenül az Ourthe folyó partján található és a belga Ardennek erdős lankáit látni mindenhol. Pihenjen a folyóparton egy kényelmes székben és élje át a természet szépségét. Ha horgászni támad kedve, a lehetőségek adottak. Ha pedig inkább útnak indulna és fefedezné a környéket, válasszon a kijelölt túrautak közül, amelyek az erdőség legszebb részeire kalauzolják. A terület nagyban kedvez a mountain bike szerelmeseinek is, hiszen a kulisszák biciklizés közben is elragadóak. 

Madárcsicsergésre szeretne kelni az erdő közvetlen közelében? A La Roche Kemping a legjobb választás egy felejthetetlen nyaraláshoz.