ch.jpg

Svájci kempingek

Kempingnyaralás Svájcban

Természetesen minden közhely, amelyet valaha Svájcról hallottál, igaz. Itt készítik a legjobb csokoládét, sajtot, órát, és minden tökéletesen működik. A jódli és a fondue mellett itt találkozhatsz a leglélegzetelállítóbb tájakkal, melyekhez valaha szerencséd lesz. Kristálytiszta vizű tavak, tekintélyt parancsoló magasságba emelkedő hegycsúcsok és lenyűgöző természeti tájak. Zürich, Bern, Basel, Luzern és Genf multikulturális városaiban a franciát, németet és olaszt is gyakran hallhatod az utcákon. A svájci konyha igen sokszínű, a friss levegő pedig tökéletes lehetőséget nyújt a szabadtéri programok szervezésére az Alpokban. A sok csokoládéval, programokkal és egynapos kirándulásokkal a gyermekek számára, Svájc tökéletes helyszínt biztosít egy fantasztikus kempingnyaralásra.

Mutasson többet
Válasszon a 3 kempingek Svájc Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Manor Farm 1

Interlaken - Berner Oberland - Svájc

Tökéletes úti cél a Thuner-tónál, Interlaken közelében. Gondozott kemping sok vízisport-lehetőséggel és napozórésszel. Hegyi kirándulások a környéken és városnézés Bernben.

Camping Simplonblick

Raron - Wallis - Svájc

Ebből a Rhone-völgyben található kempingből kellemes gyalogos-, kerékpár illetve lovastúrákat is tehetünk a közeli falvakba, vagy akár az Alectsch gleccserhez.

Camping Santa Monica

Raron - Wallis - Svájc

A kemping kiválóan alkalmas családi nyaralásra, számos szórakozási lehetőséggel gyermekei számára. A közeli hegyekbe függőkabinnal juthatunk fel, ahol kellemes sétákat tehetünk.