Vacansoleil Logo
Svájci kempingek

Kemping Svájcban

Kempingnyaralás Svájcban

Természetesen minden közhely, amelyet valaha Svájcról hallottál, igaz. Itt készítik a legjobb csokoládét, sajtot, órát, és minden tökéletesen működik. A jódli és a fondue mellett itt találkozhatsz a leglélegzetelállítóbb tájakkal, melyekhez valaha szerencséd lesz. Kristálytiszta vizű tavak, tekintélyt parancsoló magasságba emelkedő hegycsúcsok és lenyűgöző természeti tájak. Zürich, Bern, Basel, Luzern és Genf multikulturális városaiban a franciát, németet és olaszt is gyakran hallhatod az utcákon. A svájci konyha igen sokszínű, a friss levegő pedig tökéletes lehetőséget nyújt a szabadtéri programok szervezésére az Alpokban. A sok csokoládéval, programokkal és egynapos kirándulásokkal a gyermekek számára, Svájc tökéletes helyszínt biztosít egy fantasztikus kempingnyaralásra.

Mutasson többet

Sajnos nem találtunk megfelelő ajánlatot. Kérjük, változtasd meg a keresési feltételeket és próbáld újra.

  Kempingezés a csodálatos svájci vidéken

  Ha ellátogatsz a Pfyn-Finges Nemzeti Parkba, egy hihetetlenül sokszínű tájjal fogsz találkozni a Raron kemping közelében. A vidéken gleccserektől elkezdve szőlőültetvényekig, vizes élőhelyektől sziklás sztyeppés vidékekig és alpesi kunyhótól lenyűgöző kastélyokig mindent megtalálsz. Igazán nagy élmény a természet kedvelőinek. Az UNESCO által védett terület, a Biosphere Entlebuch, mely Luzern közelében fekszik, tökéletes helyszín túrázásra. Mocsaras vidékeken, vad hegyi patakok mellett, idilli látványt nyújtó alpesi réteken keresztül vezet az útvonal egészen a Schrattenfluh hegyig. Legyél részese egy csodálatos élménynek, és térj haza felejthetetlen emlékekkel az alpesi tájról. Ha szereted a sajtokat, akkor látogass el a Gruyére Pays-d’Enhaut Nemzeti Parkba. Montreux mellett terül el a Genfi-tó partján, mely a svájci tejtermékgyártás fellegvára. Ismerd meg a régi szokásokat, tradíciókat, és ne felejtsd el megkóstolni a Gruyère, L'Etivaz és Vacherin sajtokat.

  Kulturális látnivalók a kemping közelében: Bern, Lausanne, Montreux, Luzern és Genf

  Több történelmi jelentőségű várost is találsz a kemping közelében, ahol kulturális kikapcsolódási lehetőségek várnak. A legközelebbiek Bern és Luzern. Luzern lenyűgöző városa a tó partján fekszik, a csodálatos fedett fahíddal, a Kapellbrückével és a tornyával, valamint festői óvárosával. Az ország fővárosa, Bern egy varázslatos középkori város, 38 km-re a Thuni-tótól, és a modern művészetek kedvelőinek igazi mennyországot jelent. Montreux, a Genfi-tó partján híres zenei fesztiváljáról. Genf maga is kulturális programok széles választékát kínálja, köztük a gyönyörű St. Pierre katedrális, mely a gótikus és román építészet egyik fénypontja. A középkori építészet iránt érdeklődők számára Lausanne és Genf kiváló látnivalókat tartogat, ilyen a Notre-Dame-székesegyház.

  Kempingezés tavak közelében Svájcban

  Svájc méltán híres csodálatos és előkelő tavairól. A festői szépségű Thuni-tó a kemping mellett terül el, történelmi városokkal és 12. századi kastélyokkal körülvéve. Látogass el Interlaken elbűvölő kisvárosába, melyet az Eiger, Mönch és Jungfrau hegyei vesznek körül. A Genfi-tó nyüzsgő vidéke sincs messze. A tó környéke igazi paradicsom az egész család számára kalandparkokkal, vásárlási lehetőségekkel és fantasztikus éttermekkel. Ha a legváltozatosabb kilátásban szeretnél gyönyörködni, látogass el a Vierwaldstätti tóhoz. Kirándulj egyet egy régi gőzhajóval, és csodáld meg a vízen a tavat körülölelő hegyek lenyűgöző látványát. Inkább az olasz vidék hangulatára vágysz? Akkor csak kicsit kell távolabb utaznod, a Luganói-tóhoz vagy a Lago Maggioréhez.

  Nagyszerű kirándulási lehetőségek az egész család számára a kemping közelében

  Svájcban a gyermekek számára elérhető kikapcsolódási lehetőségek gyakran tartalmaznak szabadtéri programokat is. Vidd el őket a Wagern Gorge kalandparkba Interlaken mellett, ahol a fák tetején tehetnek izgalmas túrát. Próbálj ki 9 különböző útvonalat az Eiger hegyen, és gyönyörködj a kilátásban. Édesszájúak vigyázat! Készülj fel a csokoládé-vonatra, mely Montreux és a Svájci Gruyere régiója között közlekedik. Másik lehetőségként a Lindt csokoládé-túráját is választhatod a Zürichi-tó körül. Látogass el a világ legmagasabb pontján fekvő vasútállomására a Jungfraujoch-ra, mely 3454 méter magasan fekszik, és gyönyörködj a lélegzetelállító kilátásban. Fogyassz el egy ebédet a felvonóval elérhető Schlithorn csúcsán, elképesztő kilátás mellett. Majd térj vissza a kényelmes kempingbe, és élvezd az este nyugalmát.