ch.jpg

Svájci kempingek

Kemping Svájc

Egy kivételes ország Európában, hiszen Svájc egyike azoknak az országoknak, amelyek nem tagjai az Európai Uniónak. Ha azt tervezi, hogy Svájcban fogja eltölteni nyaralását, biztosan élvezni fogja a panorámát az Glacies-Express vagy a Bernina Express illetve a Furka-Bahn vonatok kabinjából. Az ország legnagyobb részén a német nyelv a legelterjedtebb, de a nyugati és déli régiókban sokan beszélnek franciául valamint olaszul is. A kiválasztott kempingben Svájcban persze angolul is értenek, így még könnyebb a kommunikáció. 

Mutasson többet
Válasszon a 3 kempingek Svájc Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Neuhaus Manor Farm AG

Interlaken - Berner Oberland - Svájc

Tökéletes úticél a Thuner-tónál, Interlakenhez közel. Gondozott kemping sok vízisport-lehetőséggel és napozórésszel. Hegyi kirándulást is tehetünk, de Berntis meglátogathatjuk.

Camping Simplonblick

Raron - Wallis - Svájc

Ebből a Rhone-völgyben található kempingből kellemes gyalogos-, kerékpár illetve lovastúrákat is tehetünk a közeli falvakba, vagy akár az Alectsch gleccserhez.

Camping Santa Monica

Raron - Wallis - Svájc

A kemping kiválóan alkalmas családi nyaralásra, számos szórakozási lehetőséggel gyermekei számára. A közeli hegyekbe függőkabinnal juthatunk fel, ahol kellemes sétákat tehetünk.