Ugrás a tartalomhoz

Kemping Olaszországban

Adja meg dátumait, és válasszon 464 ajánlat közül: szállás
{{destination.text}}
Nyaralók
{{calendarDateTitle[0]}} {{calendarDateTitle[1]}}
{{calendarDateTitle[0]}} {{calendarDateTitle[1]}}

Kempingnyaralás Olaszországban

Ha tökéletes úti célt keresel egy mesés családi kempingezéshez, Olaszországban mindent megtalálsz hozzá. Lenyűgöző természet, Toszkána dombos, zöld tájaitól és az olasz tavak lenyűgöző környezetétől egészen a napsütést keresők paradicsomáig, Liguria és az Adriai-tenger végtelen széles strandjaival. A kultúra és a történelem szerelmesei számára is tökéletes úti cél, mivel Olaszország ad otthont Európa több varázslatos városának, például Rómának, Firenzének, Velencének, Veronának és Milánónak, amelyek tele vannak a világ legnagyszerűbb művészeti és építészeti alkotásaival. Az ínyencek a világ legjobb házi készítésű fagylaltját, a legfrissebb pizzákat és a mesés olasz borokat kóstolhatják meg itt északtól délre. G ondolázz Velencében, játssz a gladiátorokkal a Colosseumban, és támaszkodj rá a Pisa-i ferde toronyra. Bárhol is szállsz meg egy olaszországi kempingben, garantáltan emlékezetes nyaralásban lesz részed!

Fedezd fel Olaszország legnépszerűbb régióit

Válogatott kempingjeink az északon található szép tavaktól egészen a délen található Kalábriáig, valamint a közöttük elterülő régiókban fekszenek. Tökéletes helyen találhatók ahhoz, hogy igazán élvezhesd Olaszország legjavát. Fedezd fel Olaszország három leglátogatottabb régióját!

Garda-tó – ahol a lenyűgöző táj találkozik az elsőosztályú kempingélménnyel

A Milánó és Velence között található Garda-tó Olaszország legnagyobb tava. A 150 kilométeres partszakasszal, a lenyűgöző hegyi panorámával és a több tucatnyi történelmi várossal és faluval, amelyeket érdemes meglátogatni, nem csoda, hogy a Garda-tó a legnépszerűbb olaszországi úti célok közé tartozik. Itt mindenre lesz lehetőséged: vízi sportok, tanösvények, történelmi városok, lenyűgöző tájak és még vidámparkok is, amik igazán izgalomba hozzák a gyerekeket. Prémium kempingjeink ideális helyen találhatók a csodálatos Garda-tó felfedezéséhez.
  • Szórakoztató családi napot tölthetsz el a Gardaland vidámparkban vagy a CanevaWorld vízi parkban.
  • Tégy egy hajókirándulást a Gardone Rivieráról, és látogasd meg a botanikus kerteket, a helyi piacokat és a lenyűgöző villákat. Menj vonattal Velencébe, hogy egy emlékezetes napot tölthess el ott. Fedezd fel Olaszország legnagyobb csimpánzkolóniáját, a Parco Natura Vivát Bussolengóban. Ha a tóra nyíló legszebb kilátást szeretnéd látni – menj siklóernyőzésre a Baldo-hegyről! A Garda-tó könnyen megközelíthető a Veronába (25 km), Bergamóba (95 km) és Milánóba (130 km) induló repülőjáratokkal. Válassz a Garda-tó melletti kempingjeinkszéles kínálatából!

    Toszkána – A képzőművészet és a gasztronómia otthona

    Ez a lenyűgöző régió tele van természeti kincsekkel és reneszánsz csodákkal. Irány a gyönyörű Siena, Firenze vagy Pisa, ahol a híres, ferde tornyot tudod megcsodálni. A gyönyörű látnivalók és építészeti látványosságok biztosan le fognak nyűgözni! Utazz a nyílt utakon, és fedezd fel a romantikus dombtetőn fekvő falvakat vagy a Chianti szőlőültetvényeket, amelyekről ez a régió híres. A strand szerelmesei csodálatos, napsütötte strandokat tölthetnek az etruszk tengerparton, amit fenyőillatú dombok vesznek körül. Több, mint 30 kilométeren öblök és sziklás, keskeny szakaszok húzódnak északon Cecinától a délebbre fekvő, festői Baratti-öbölig. Elba gyönyörű szigetét az azúrkék tengerrel és a homokos strandokkal mindenképpen látnod kell!
  • Fedezd fel Botticelli, Leonardo és Michelangelo munkáit a firenzei Uffizi galériában.
  • Tölts el családoddal egy szórakoztató napot Toszkána legnagyobb vidámparkjában, a Cavallinóban.
  • Menj búvárkodni! Fedezd fel, mi rejtőzik a mélyben. Livorno és Argentario között rengeteg búvárközpont található.
  • Látogasd meg a Monte Capanne-t! Ha szeretnéd, hogy lenyűgöző kilátásban legyen részed az Elba legmagasabb csúcsáról, menj felvonóval a csúcsra ( 15 perc) , az 1000 méteres tengerszint feletti magasságba, ahol csodálatos kilátás nyílik a tengerpartra. Toszkánából rengeteg repülőjárat indul Pisába, Firenzébe és Bolognába. Válassz toszkán kempingjeinkajánlatai közül!

    Adriai-tengerpart – Gyűjts nyári emlékeket ezen a csodálatos tengerparton

    Töltsd az adriai nyaralásodat napozással a régió egyik gyönyörű strandján, vagy a történelmi tengerpart számtalan csodájának felfedezésével. Igényes építészet, középkori városok és a barátságos tengerparti üdülőhelyek nyüzsgése: az Adriai-tengerpart egy igazi nyaralóparadicsom, amely felfedezésre vár. Mindez és még sok más vár rád a lenyűgöző adriai kempinged közvetlen közelében.
    Csobbanj az Aqualandiában, Jesolóban, Olaszország legnagyobb vízi parkjában. Legyél kalóz egy napra a Jolly Roger Pirate Cruises-en, Velencében. Egynapos kirándulás Velencébe, látogasd meg a Campanilét, a Szent Márk-székesegyházat, a Sóhajok hídját vagy a Szent Márk teret. Fedez d fel a Dolomitok 18 csúcsát. A nyüzsgő tengerpart i nap után lazulj el és élvez d a kristálytiszta vízeséseket, a fenséges sziklákat és a Misurina-tavat. Az Adriai-tengerpart könnyen megközelíthető számos velencei repülőjárattal. Válassz széles kempingkínálatunkból az Adriai-tengerparton.

    A 3 legnépszerűbb kemping Olaszországban

    A Vacansoleilnél számos nagyszerű kempinget kínálunk neked Olaszországban. Az alábbi három a vendégeink kedvencei közé tartozik.

    Norcenni Girasole Village kemping - A toszkán dombok ékköve

    A Norcenni Girasole Village kemping az egyik legnépszerűbb olaszországi kempingünk. Ez az üdülőhely-stílusú kemping Toszkána dombjai között helyezkedik el, Firenze és Siena híres városainak közelében. A kemping egy igazi gyöngyszem a három medencekomplexummal, a nagyszerű sportolási lehetőségekkel, a számos étteremmel, bevásárlóutcával, mozival és a diszkóval. Nagy és aktív kemping, ideális mindenféle korosztályú gyermekes család számára. A kemping kirándulásokat szervez Firenzébe és Sienába. Gyalogos és kerékpáros túrákon is részt vehetsz a szőlőültetvényeken és a lenyűgöző vidéken keresztül. A helyszín 57 km-re fekszik a firenzei repülőtértől és 115 km-re a pisai repülőtértől. Ha családi nyaralásra vágysz Toszkána szívében, ne keress tovább, a Norcenni Girasole Villagekempingben megtalálod a számításaidat!


    Park Albatros kemping - Kempingezz a lenyűgöző toszkán tengerparton.

    A Park Albatros egy nagy, nyüzsgő kemping San Vincenzo halászvárosának közelében, 20 km-re északra Piombino kikötővárosától. Ez a régió egyik legjobb kempingje. A helyszínen három lagúna medence, egy családi medence, egy gyerekmedence és még egy olimpiai méretű medence is található! A strand szerelmeseit egy hatalmas, homokos strand várja a közelben. A gyerekklubok és az éjszakai szórakozás szintén elsőosztályú. Felnőtteknek wellness-központ, gyerekeknek sportprogramok állnak rendelkezésre. Remek étkezési lehetőségek svédasztalos menüt kínáló étteremmel, snack bárral, hagyományos olasz pizzériával, creperie-vel és remek fagylaltokkal a fagylaltkedvelőknek . Ha egy szuper családi napra vágysz, látogass el a Cavallino Matto vidámparkba, vagy túrázz a Rimigliano Parkban. A helyszín 90 km-re található a pisai repülőtértől és 146 km-re a firenzei repülőtértől. Egy progrmadús, toszkán tengerparti, családi nyaraláshoz a Park Albatros kempingbenmindent megtalálsz!

    Altomincio Village kemping -

    A Garda-tó legjava a lábaid előtt hever

    Az Altomincio Village kemping egy nagy, prémium kemping, mindössze 7 km-re Olaszország egyik legnépszerűbb nyaralóhelyétől, a Garda-tótól. Ebben a szuper kempingben minden megtalálható, amire szükséged lehet egy ideális családi nyaraláshoz. A csodálatos, lagúna stílusú medencében két, nagy csúszda található, amelyeket a gyerekek imádni fognak. Van egy kisgyermek medencéje is, a felnőtteket pedig egy olimpiai méretű medence várja. Kiváló sportolási lehetőségek, üzletek, étterem, ételek elvitelre, pizzéria és még sok más teszi tökéletessé ezt a garda-tavi családi kempinget. Nagyszerű családi napokat tölthettek el a közeli Gardaland vidámparkban vagy a Movieland Studios Caneva Worldben. A helyszín 25 km-re található a veronai repülőtértől és 87 km-re a bergamoi repülőtértől. Ha egy tökéletes, Garda-tó melletti, családi nyaralásra vágysz, szállj meg az Altomincio Village kempingben!

    Olasz kempingek a tengernél - tökéletes nyaralási helyszín

    Egy nap a strandon... egy nap a medencénél... egy nap, amit a közeli tengerpart felfedezésével töltesz: egy tengerparti, olasz kempingben mindezt megteheted! Kempingjeink az Adriai és a toszkán tengerpartoktól egészen Kalábriáig, Szardíniáig és délen Szicíliáig várnak téged! Élvezd a kempingezés szabadságát és a szabadtéri időtöltést az olasz, tengerparti nyaralás örömeivel együtt. Olaszországban csodálatos strandok, gyönyörű tengerparti üdülőhelyek és remek idő van, úgyhogy miért ne kombinálnád mindezt egy olaszországi kempingezéssel a tenger mellett? Egy kis olasz tengerparti inspirációért ne keress tovább, mert megtaláltad a tengerparti kempingjeinkben!

    Tó melletti kempingek – Élvezd a lenyűgöző természetet és a prémium kempingélményt.

    Egy tó mellett kempingezni csodálatos élmény, főleg, ha ez Olaszországban történik! Nemcsak a nagyszerű kempingezést élvezheted itt, hanem a tóparti nyaralás egyedülálló élményét is. A Vacansoleil kínálatában a Garda-tó, a Maggiore-tóés az Iseo-tópartján található kempingek közül válogathatsz. A Garda-tó Olaszország legnépszerűbb nagy tava, és a nyaralni vágyók Mekkája. A kisebb Maggiore-tó és az Iseo-tó pedig azok számára ideális, akik nyugodtabb nyaralási élményt keresnek.

    Fedezd fel Olaszországot a tökéletes mobilházból

    A Vacansoleil-nél találod az egyik legnagyobb olaszországi mobilház-választékot. Egy, két és három hálószobás mobilházakat kínálunk. A két hálószobás Fiji és Bali modelljeink tökéletesek a kisebb családok és csoportok számára, de választhatod a nagyobb, szintén két hálószobás Tahiti mobilházakat is. Egy hálószobás, 2 személyes Hawaii mobilházakat is találsz nálunk, amelyek ideálisak a pároknak. Ha három hálószobás mobilházban szállnál meg, akkor a Waikiki és a Tahiti XL típusok között találhatod meg a neked megfelelőt. Sátoros szállások széles választékát is kínáljuk Olaszországban, valamint saját lakóautó vagy sátorhelyet is bérelhetsz.

    Glamping nyaralás Olaszországban – ahol a prémium kempingezés keveredik az olasz életérzéssel

    Azoknak, akik szeretik a kempinges életet, de egy kis extra élményt is átélnétek, a prémium kemping kínálattunkkal gondoskodunk a kényelmedről. Ez a prémiumkínálat mobilházakat és szafari sátras szálláshelyeket egyaránt tartalmaz. Néhány extra funkció közé tartozik a mosogatógép, a nagyobb veranda, a síkképernyős TV és néhány esetben a saját teraszon lévő pezsgőfürdő. Néhány szafari sátorunk még esőszerű zuhanyzóval is rendelkezik. Általában ezek az ajánlatok az ágyneműt, a törölközőket és a távozás utáni takarítást is tartalmazzák. Kényeztesd magad a prémium olasz glamping mobilházaink vagy szafari sátraink egyikében!

    Töltsd nyaralásodat 4 vagy 5 csillagos kempingjeink egyikében

    A Vacansoleil kempingjeiben megtalálod a számodra megfelelőt, akár egy kis, nyugodt, 3 csillagos kempinget szeretnél, akár egy nagyobb, aktívabb, 4 vagy 5 csillagos kempinget. Nagy örömünkre szolgál, hogy Olaszországban több, 5 csillagos kempinget is kínálunk, mint például a Bella Italia, a San Francesoés az Altomincio Villagekempingeket. Sok 4 csillagos kempingünk ugyanilyen népszerű, illetve a funkciók és felszereltségük is megfelelnek az 5 csillagos kempingek kényelmének. Számtalan kiváló minőségű 4 csillagos kempingünk van Olaszország-szerte.

    Fedezd fel Olaszország csodáit prémium kempingezéssel

    Az egyik legjobb dolog a nyaralásod során a különböző úti célok felfedezése, a válogatott olaszországi kempingjeink pedig tökéletesen alkalmasak erre! Fedezd fel Olaszországot, és élvezd a kempingezés nyújtotta, természetközeli életet. Gyönyörű városok, lenyűgöző kultúra, lélegzetelállító tengerpartok, egyedülálló szigetek, csodálatos természet és világhírű konyha - Olaszország csak téged vár! Itt egy kis ízelítő a kínálatból:
    Fedezd fel Rómát - Látogass el a Colosseumba, a Trevi-kúthoz vagy a Pantheonba. Római kempingjeinkideális helyen vannak egy római egynapos kiránduláshoz . Kalandos szórakozás - Próbáld ki a szörfözést a Garda-tónál, az úszást az Adrián vagy a túrázást Toszkánában. Szardínia északi Costa Smeraldáján, ami mindenféle vízi sporttevékenységnek otthont ad, és fantasztikusan alkalmas a búvárkodásra, Laguna Blukempingünk még saját búváriskolával is rendelkezik. Strandélet - Olaszország híres a strandjairól és üdülőhelyeiről, válassz a tengerparti kempingek sokaságából, ahol sportolhatsz! A Pra' delle Torri, Baia Domiziaés Isamarkempingek csak néhány példa a szuper tengerparti kempingjeink közül, a Vigna sul Mar kempingünk pedig saját privát stranddal rendelkezik! Finom konyha - Az olasz konyha világhírű, és nem véletlenül. Az eredeti nápolyi pizzák, a bolognai mártások, a friss szardíniai tenger gyümölcsei és az autentikus cappuccinókat kóstolva úgy érezheted, hogy az ételek és italok mennyországában jársz. És ne feledkezz meg a toszkánai ízletes Chiantiról sem!

    Kempingbérléseink Olaszország : Legjobb lakóhelyeink

    aug, 17 - aug, 24
    -5%
    917€
    868€ / 7n
    Rosapineta kemping***
    Rosolina - Province de Rovigo
    Felfedez
    aug, 03 - aug, 10
    -15%
    1 519€
    1 288€ / 7n
    Camping Trasimeno Glamping Resort***
    Magione - Perugia
    Felfedez
    aug, 03 - aug, 10
    -20%
    1 358€
    1 086€ / 7n
    Villaggio C'era una Volta***
    Vilanova d'Albenga - Savona
    Felfedez

    Kempingbérléseink Olaszország : Legjobb hirdetéseink

    aug, 03 - aug, 10
    -14%
    1 150€
    990€ / 7n
    Camping & Village Rais Gerbi ***
    Finale - Palermo
    Felfedez
    aug, 03 - aug, 10
    2 324€ / 7n
    Camping Isuledda****
    Cannigione di Arzachena - Province d'Olbia-Tempio
    Felfedez
    aug, 03 - aug, 10
    1 295€ / 7n
    Camping Village Il Poggetto ***
    Troghi - Province de Florence
    Felfedez
    aug, 03 - aug, 10
    1 974€ / 7n
    Centro Turistico San Nicola ****
    Peschici - Foggia
    Felfedez
    aug, 03 - aug, 10
    -12%
    1 764€
    1 545€ / 7n
    Mare Pineta kemping****
    Duino Aurisina - Province de Trieste
    5
    Mesés
    Felfedez
    aug, 03 - aug, 10
    1 260€ / 7n
    Campeggio Villaggio Paestum ****
    Eboli - Salerno
    Felfedez
    aug, 03 - aug, 10
    -9%
    1 120€
    1 024€ / 7n
    Holiday Village & Camping Nettuno ****
    Massa Lubrense - Napoli
    Felfedez
    aug, 24 - aug, 31
    1 695€ / 7n
    Pineta Sul Mare kemping***
    Cesenatico - Province de Forli-Cesena
    Felfedez
    aug, 03 - aug, 10
    1 166€ / 7n
    San Paolo falu
    Cavallino-Treporti - Province de Vérone
    Felfedez
    aug, 17 - aug, 24
    -22%
    1 428€
    1 113€ / 7n
    Camping Due Laghi****
    Levico Terme - Trento
    Felfedez
    aug, 03 - aug, 10
    -40%
    1 726€
    1 044€ / 7n
    La Scogliera kemping ***
    Santa Cesarea Terme - Lecce
    4
    Rendben
    Felfedez
    aug, 10 - aug, 17
    1 016€ / 7n
    Camping Valle Gaia****
    Cecina - Province de Livourne
    5
    Mesés
    Felfedez
    aug, 31 - szept, 07
    -20%
    700€
    560€ / 7n
    Camping Eden****
    San Felice del Benaco - Province de Brescia
    4
    Rendben
    Felfedez
    aug, 24 - aug, 31
    -12%
    924€
    812€ / 7n
    Camping Parco delle Piscine ****
    Sarteano - Province de Sienne
    Felfedez
    aug, 31 - szept, 07
    -25%
    1 029€
    770€ / 7n
    Mare Pineta kemping****
    Duino Aurisina - Province de Trieste
    3
    Felfedez
    aug, 31 - szept, 07
    -63%
    1 187€
    439€ / 7n
    La Masseria kemping ****
    Gallipoli - Lecce
    5
    Mesés
    Felfedez
    aug, 31 - szept, 07
    -20%
    1 204€
    966€ / 7n
    Cavallino kemping****
    Cavallino-Treporti - Province de Vérone
    Felfedez
    aug, 31 - szept, 07
    -19%
    1 001€
    812€ / 7n
    Camping Village Baia Blu La Tortuga****
    Aglientu - Province d'Olbia-Tempio
    Felfedez
    aug, 31 - szept, 07
    -30%
    1 239€
    868€ / 7n
    Camping Family Village Rimini****
    Rimini - Rimini
    Felfedez
    szept, 14 - szept, 21
    -17%
    336€
    280€ / 7n
    Ca Savio kemping***
    Cavallino-Treporti - Province de Vérone
    4
    Rendben
    Felfedez
    aug, 03 - aug, 10
    -28%
    1 506€
    1 086€ / 7n
    Delle Rose kemping ****
    Isolabona - Province d'Imperia
    Felfedez
    szept, 07 - szept, 14
    -25%
    644€
    483€ / 7n
    Laguna Village kemping***
    Caorle - Province de Vérone
    2
    Felfedez
    szept, 07 - szept, 14
    -24%
    1 120€
    847€ / 7n
    Camping Village Portofelice****
    Caorle - Province de Vérone
    2
    Felfedez
    aug, 24 - aug, 31
    924€ / 7n
    Camping Le Capanne***
    Marina di Bibbona - Province de Livourne
    5
    Mesés
    Felfedez
    szept, 28 - okt, 05
    -20%
    686€
    546€ / 7n
    Kemping 4 Mori Family Village****
    Muravera - Province de Cagliari
    Felfedez
    szept, 14 - szept, 21
    -20%
    525€
    420€ / 7n
    Camping Sant'Angelo Village*****
    Cavallino-Treporti - Province de Vérone
    Felfedez
    aug, 24 - aug, 31
    -2%
    882€
    861€ / 7n
    Camping le Tamerici***
    Cecina - Province de Livourne
    5
    Mesés
    Felfedez
    aug, 31 - szept, 07
    -25%
    959€
    721€ / 7n
    Camping Adriano Family Village****
    Punta Marina Terme - Ravenna
    Felfedez
    Eredmények: 1 - 31 90 ajánlat elérhető
    Chargement en cours
    Chargement en cours