Róma/Lazio kempingjei

Kemping Róma közelében

Ha Róma közelében, a Lazio régióban tervezel kempingnyaralást, akkor mindenképp szánj időt Olaszország csodálatos fővárosának megtekintésére. Róma környékén szintén számos gyönyörű hely van, amit semmiképp nem érdemes kihagynod a régióban eltölött nyaralásod alatt. A környék, a kultúra, a csodálatos tájak, a gyönyörű tavak, a strandok és a számos sportlehetőség kombinációja. Az enyhe időjárás szintén vonzó nyaralási úti céllá teszi a régiót. Ha Rómában, a Lazio régióban foglalsz kempinget a Vacansoleil-en keresztül, akkor garantált a csodálatos nyaralás.

Mutasson többet

Válasszon a 4 kempingek Róma/Lazio Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Fabulous

Roma - Róma/Lazio - Olaszország

A kemping csendes helyen fekszik, mindössze 15 kilométerre Rómától. Mindkét repülőtér könnyen elérhető, s több fapados járat közül is választhatunk. Róma városa pedig lélegzetelállító.

Camping I Pini Family Park

Fiano Romano - Róma/Lazio - Olaszország

Ez a Rómától mintegy 30 km-re fekvő kemping igazi kényelmet nyújt az egész család számára. Tömegközlekedéssel könnyen eljuthatunk Rómába, és mindkét reptérre is.

Camping Roma In Town

Roma - Róma/Lazio - Olaszország

Róma belvárosához legközelebb eső kemping. 15 percen belül a városban lehettranszferbusszal. Vacsorázna egyet a városban? Trastevere hangulatos éttermei és bárjai is közel találhatóak.

Camping Roma Capitol

Roma - Róma/Lazio - Olaszország

A legjobb kemping, ha saját lakókocsival, lakóautóval vagy sátorral mennél kempingezni. Kapcsolódj ki a szabadban és sétálj le a 3 km-re fekvő Ostia tengerpartjrára. Róma mindössze 30 km-re található és 5 nagyszerű tematikus park is van a közelben.

A kempingedet körülvevő vidék Róma közelében

Gyönyörű környezetben nyaralhatsz, ha Róma közelében választasz kempinget. Lazio az Appenninek hegyei és a tengerpart között fekszik, amelyek között szőlőültetvényekkel teli, zöld dombok és festői falvak találhatók. Gyönyörű vulkanikus eredetű tavak is vannak itt, melyek tökéletesek a vízi sportok szerelmeseinek. Nyugatra egy 1 km hosszú, homokos és köves strandot találsz. Itt úszhatsz, napozhatsz, homokvárat építhetsz, játékokat játszhatsz, hajózhatsz és mindenekelőtt jól érezheted magad. A strandok rendkívül népszerűek, még az olaszok körében is. Némi nyugalomra és csendre vágysz? A kempinget körülvevő Lazio régió Róma közelében számos gyönyörű tóval rendelkezik, melyek közül az egyik a Bolsena-tó. Ez a tó egy hatalmas vulkanikus kráterben keletkezett. Igazán lenyűgöző látvány és a vízben lebegni is fantasztikus.

Látogasd meg Rómát: az örök várost

Nem hagyhatod ki a látogatást a la cittá eterna-ba, avagy az örök városba, ha Lazióban, egy Rómához közeli kempingben szállsz meg. Ez a gyönyörű város gazdag történelemmel rendelkezik. Nincs még egy olyan város a világon, ami annyi kulturális kinccsel rendelkezik, mint Róma. A város olyan, mint egy hatalmas szabadtéri múzeum a középkori sikátoraival, elegáns tereivel és az egyéb régészeti kincseivel. Kezdd a város felfedezését a Centro Storico-val (óváros), sétálj el a Pantheonhoz, menj el a Piazza Navona térhez és a Spanyol lépcsőhöz. Ha Rómára gondolsz, akkor biztosan egyből eszedbe jut a Vatikán is, a különálló állam a városon belül. Egy látogatás a világhírű Szent Péter-bazilikához, a Vatikáni Múzeumba, a Sixtusi-kápolnába - ahol talán még a pápára is vethetsz egy pillantást - biztosan a tervezett programjaid listájának tetetén foglalnak majd helyet egy Rómához közeli kempingnyaralás során.

Kultúra Róma városán kívül

Ha egy Róma közeli kempingben szállsz meg a Lazio régióban és kedveled a kulturát, akkor számos látnivalót megtekinthetsz Róma környékén. Calcata középkori városa és az olyan autentikus falvak, mint Frascati csak néhány példa erre. Járd be a régiót, amely templomok százaival, kolostorokkal és műemlékekkel csak arra vár, hogy felfedezd. Természetesen a római kori villáiról ismert Tivolit sem érdemes kihagynod. Itt található az egykori római császár, Hadrianus hatalmas vidéki háza is, ami az UNESCO világörökségi listáján is szerepel. A Lazio régió a római civilizáció gyökere. A kempingeden kívül Rómában számos lenyűgöző maradványt találhatsz a római kori időkből.

Egy Róma közelében eltölött kempingnyaralás a Lazio régióban számos lehetőséget nyújt. Valószínűleg még egyszer vissza kell térned, hogy mindent igazán megnézhess.