it-rom.jpg

Róma/Lazio kempingjei

Kemping Róma közelében

Egy Róma közeli kemping ideális kiindulópont ahhoz, hogy felfedezzük Olaszország fővárosát. Történelmi és kulturális szempontból Róma egyike a legjelentősebb városoknak. A Róma melletti kempingezés olyan, mintha egy nagy szabadtéri múzeumban nyaralnánk. Az olasz régió, Lazio is sok lehetőséget kínál; itt található a főváros is. Gyönyörű, autentikus, fenyőfákkal tarkított vidék és végtelen strandok veszik körül az itt található kempingeket. Egy római kempingben eltöltött nyaralás csodás pihenést, nagyszerű vízi szórakozást és lélegzetelállító látnivalókat garantál. 

Mutasson többet
Válasszon a 6 kempingek Róma/Lazio Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Fabulous

Róma - Róma/Lazio - Olaszország

A kemping csendes helyen fekszik, mindössze 15 kilométerre Rómától. Mindkét repülőtér könnyen elérhető, s több fapados járat közül is választhatunk. Róma városa pedig lélegzetelállító.

Camping I Pini Family Park

Fiano Romano - Róma/Lazio - Olaszország

Ez a Rómától mintegy 30 km-re fekvő kemping igazi kényelmet nyújt az egész család számára. Tömegközlekedéssel könnyen eljuthatunk Rómába, és mindkét reptérre is.

Camping Settebello

Salto di Fondi - Róma/Lazio - Olaszország

Róma vagy Nápoly? Mindkét várost meglátogathatja a Gaeta öbölnél fekvő kempingből. Az út alatti alagúton biztonságosan érhet ki a strandra, ahol strandszéke már várja Önt.

Camping Roma Camping Village

Róma - Róma/Lazio - Olaszország

Róma belvárosához legközelebb eső kemping. 15 percen belül a városban lehettranszferbusszal. Vacsorázna egyet a városban? Trastevere hangulatos éttermei és bárjai is közel találhatóak.

Camping Roma Capitol

Róma - Róma/Lazio - Olaszország

A legjobb kemping, ha saját lakókocsival, lakóautóval vagy sátorral mennél kempingezni. Kapcsolódj ki a szabadban és sétálj le a 3 km-re fekvő Ostia tengerpartjrára. Róma mindössze 30 km-re található és 5 nagyszerű tematikus park is van a közelben.

Róma egy gyönyörű város, melynek sok-sok becenevet adtak. A művészet, a történelem, az építészet és a régészet szerelmesei csak úgy özönlenek a városba. Csodálatos szökőkutak, terek és a Szent Péter térről híres Vatikánváros is itt található. A Róma közeli kempingezés - például a Fabulous vagy az I Pini Family Park kempingben - azt is jelenti, hogy megkóstolhatjuk a legfinomabb tésztákat, pizzákat, eszpresszókat és a hagyományos olasz fagylaltot is. Aki Róma közelében kempingezik, nem hagyhatja ki a városnézést.