it-lam.jpg

Maggiore-tó kempingjei

Kempingezés a Maggiore-tónál

Ha a Maggiore-tó mellett tölti kempingnyaralását, mindent, amire szüksége lehet egy álomvakációra, itt meg fogja találni. Úszás, napozás, vitorlázás, szörfözés, horgászás és még akár búvárkodás is vár Önre, köszönhetően a víz tisztaságának. A kemping környéki táj igen sokszínű: gyönyörű part és lenyűgöző hegycsúcsok. Remek helyszíneket talál túrázásra, kirándulásokra és a hegyikerékpárosok sem unatkozhatnak itt. A tó szomszédságában számos gyönyörű várost talál. A Maggiore-tó mellett így mind a két világot ugyanúgy élvezheti. A Vacansoleil-nél a legjobb kempingeket találja Olaszország ezen régiójában.

Mutasson többet
Válasszon a 5 kempingek Maggiore-tó Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Lago Maggiore

Dormelletto - Maggiore-tó - Olaszország

Az egyik legjobb kemping a Maggiore-tó partján. Kisgyerekek és tinik kedvence. Napozás a fűvel borított strandon, medence és remek szórakoztató programok.

Camping Valle Romantica

Cannobio - Maggiore-tó - Olaszország

A botanikus kemping paradicsom a Maggiore-tó közelében, valamint Svájctól 5 km-re található. Az autentikus étteremben vagy Osteria-ban finom helyi ételeket kóstolhatunk.

Camping Continental Camping Village

Fondotoce di Verbania - Maggiore-tó - Olaszország

A kemping a sekély vizű, kisméretű Mergozzo-tó mellett található, ahol gyermekei kellemesen játszhatnak. Szabadtéri színpad, úszó- és gyermekmedence is van itt.A távolban a hegyek havas csúcsaiban gyönyörködhet!

Camping Isolino

Fondotoce di Verbania - Maggiore-tó - Olaszország

Nagy területű kemping, a Maggiore-tó mellett. A medencéből gyönyörű kilátás nyílik a tóra és a hegyekre. Kirándulási tipp: csónakázás a szigetekhez (Borromeo, Isola Bella).