it-lam.jpg

Maggiore-tó kempingjei

Kempingezés a Maggiore-tónál

Ha a Maggiore-tó mellett tölti kempingnyaralását, mindent, amire szüksége lehet egy álomvakációra, itt meg fogja találni. Úszás, napozás, vitorlázás, szörfözés, horgászás és még akár búvárkodás is vár Önre, köszönhetően a víz tisztaságának. A kemping környéki táj igen sokszínű: gyönyörű part és lenyűgöző hegycsúcsok. Remek helyszíneket talál túrázásra, kirándulásokra és a hegyikerékpárosok sem unatkozhatnak itt. A tó szomszédságában számos gyönyörű várost talál. A Maggiore-tó mellett így mind a két világot ugyanúgy élvezheti. A Vacansoleil-nél a legjobb kempingeket találja Olaszország ezen régiójában.

Mutasson többet
Válasszon a 5 kempingek Maggiore-tó Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Lago Maggiore

Dormelletto - Maggiore-tó - Olaszország

Az egyik legjobb kemping a Maggiore-tó partján. Kisgyerekek és tinik kedvence. Napozás a fűvel borított strandon, medence és remek szórakoztató programok.

Camping Valle Romantica

Cannobio - Maggiore-tó - Olaszország

A botanikus kemping paradicsom a Maggiore-tó közelében, valamint Svájctól 5 km-re található. Az autentikus étteremben vagy Osteria-ban finom helyi ételeket kóstolhatunk.

Camping Continental Camping Village

Fondotoce di Verbania - Maggiore-tó - Olaszország

A kemping a sekély vizű, kisméretű Mergozzo-tó mellett található, ahol gyermekei kellemesen játszhatnak. Szabadtéri színpad, úszó- és gyermekmedence is van itt.A távolban a hegyek havas csúcsaiban gyönyörködhet!

Camping Isolino

Fondotoce di Verbania - Maggiore-tó - Olaszország

Hatalmas kemping közvetlen hozzáféréssel a Maggiore-tóhoz. Csodaszép környezetben fekvő úszómedence nagyszerű kilátással a tóra. Hajózz át az egyik szigetre.

Camping Lido Verbano

Dormelletto - Maggiore-tó - Olaszország

Tapasztald meg a Lido Verbano kemping vendégszerető hangulatát és fedezd fel a rendkívül változatos környezetet. Stresa? Milánó? Arona? Angera? Santa Ceterina del Sasso? Varese?

A Maggiore-tó varázslatos vidéke

Ha a Maggiore-tó melletti kempingben tölti nyaralását, egy igazán mesebeli kilátásban lesz része. Maga a tó nagy kiterjedésű, de keskeny és mély vizű. A partján gyönyörű egzotikus növények telepedtek meg az évek során, köztük több pálmafaj. A partvonal mögött a gyönyörű hegység magasodik a kék ég felé. Ezen ez elbűvölő vidéki tájon órákat tölthet sétálva, kerékpározva és túrázva. Szeretne megszállni a Maggiore-tó egyik kempingjében? Igazi varázslatos vidék fog Ön elé tárulni.

Maggiore-tó; a tóban és a tavon

A Maggiore-tónál a kempingből mindig közel lesz a tó vize. A romantikus hangulatú tavat sokan Olaszország legszebbjének tekintik. Úszhat, pihenhet, hajókázhat, vízisíelhet, szörfözhet és sok más vízi sportot is kipróbálhat. Köszönhetően a tó tiszta vizének, akár a búvárkodást is kipróbálhatja. A tó otthont ad néhány gyönyörű szigetnek is, köztük a Borromeo szigeteknek. Hajóval könnyen eljuthat ezekre a gyöngyszemekre. További információért keresse fel a kemping recepcióját a Maggiore-tónál.

Érdekes helyek a kemping közelében a Maggiore-tónál

A Maggiore-tó melletti kempingből számos szabadtéri program közül választhat. Mivel a tó az olasz és svájci határon fekszik, rövid időn belül juthat el olyan vonzó svájci városokba, mint Ascona és Locarno. A tó nyugati partja ad otthont Stresa városának. Itt libegővel emelkedhet fel az 1.500 m magas Monte Mottarone hegyre, és élvezheti a csodálatos kilátást. További városok, mint Varese, Lugano és Arona, ahol a Borromeo Szent Károly született a 16. században, szintén a kemping közelében található a Maggiore-tónál.

Maggiore-tó, egy tökéletes helyszín a nyaralásra az egész család számára

Egy Maggiore-tó melletti kemping a gyermekek számára is csodálatos élményeket fog nyújtani. Maga a tó is remek kikapcsolódási lehetőségeket nyújt, de a környéken is számos programot találnak. Jó ötlet lehet az Adventure Gordola kalandpark, ahol a gyermekek a fák lomkoronájában mászkálhatnak. Szívesen töltene el egy napot állatkertben? Ebben az esetben látogasson el a Pombia Safari Parkba. Szintén érdemes megnézni a Locarno solymászatot, ahol látványos bemutatókat tekinthet meg baglyokkal és ragadozó madarakkal. Ha a Maggiora-tó mellett nyaral, mindenképpen megér egy látogatást!

Mindenki talál magának programot, ha a Maggiore-tó mellett töltik nyaralásukat.