Maggiore-tó kempingjei

Kempingezés a Maggiore-tónál

Ha a Maggiore-tó mellett töltöd a kempingnyaralásodat, akkor mindent meg fogsz találni, amire szükséged lehet egy álomvakáció során. Úszás, napozás, vitorlázás, szörfözés, horgászás és akár még búvárkodás is vár rád, a víz tisztaságának köszönhetően. A kemping környéki táj igen sokszínű: gyönyörű strandok és lenyűgöző hegycsúcsok, amelyek remek helyszíneket kínálnak a túrázáshoz, a kirándulásokhoz és a hegyikerékpározáshoz. A tó szomszédságában számos gyönyörű város található. A Maggiore-tó mellett így mind a két világot ugyanúgy élvezheted. A Vacansoleil-nél a legjobb kempingeket találod Olaszország ezen régiójában.

Mutasson többet

Válasszon a 4 kempingek Maggiore-tó Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Lago Maggiore

Dormelletto - Maggiore-tó - Olaszország

Az egyik legjobb kemping a Maggiore-tó partján. Kisgyerekek és tinik kedvence. Napozás a fűvel borított strandon, medence és remek szórakoztató programok.

Camping Valle Romantica

Cannobio - Maggiore-tó - Olaszország

A botanikus kemping paradicsom a Maggiore-tó közelében, valamint Svájctól 5 km-re található. Az autentikus étteremben vagy Osteria-ban finom helyi ételeket kóstolhatunk.

Camping Isolino

Fondotoce di Verbania - Maggiore-tó - Olaszország

Hatalmas kemping közvetlen hozzáféréssel a Maggiore-tóhoz. Csodaszép környezetben fekvő úszómedence nagyszerű kilátással a tóra. Hajózz át az egyik szigetre.

Camping Lido Verbano

Dormelletto - Maggiore-tó - Olaszország

Tapasztald meg a Lido Verbano kemping vendégszerető hangulatát és fedezd fel a rendkívül változatos környezetet. Stresa? Milánó? Arona? Angera? Santa Ceterina del Sasso? Varese?

A Maggiore-tó varázslatos vidéke

Ha a Maggiore-tó melletti kempingben töltöd a nyaralásodat, igazán mesebeli kilátásban lesz részed. A tó nagy kiterjedésű, de keskeny és mély vizű. A partján gyönyörű egzotikus növények telepedtek meg az évek során, köztük több pálmafaj. A partvonal mögött gyönyörű hegység magasodik a kék ég felé nyúló hegycsúcsokkal. Ezen ez elbűvölő vidéki tájon órákat tölthetsz sétálva, kerékpározva és túrázva. Szeretnél megszállni a Maggiore-tó egyik kempingjében? Igazi varázslatos vidék fog eléd tárulni.

Maggiore-tó; a tóban és a tavon

A Maggiore-tó melletti kempingedből mindig közel lesz a tó vize. A romantikus hangulatú tavat sokan Olaszország legszebbjének tekintik. Úszhatsz, pihenhetsz, csónakázhatsz, vízisíelhetsz, szörfözhetsz és sok más vízi sportot is kipróbálhatsz. A tó tiszta vizének köszönhetően, akár búvárkodhatsz vagy snorkelezhetsz is. A tó otthont ad néhány gyönyörű szigetnek is, köztük a Borromeo szigeteknek. Hajóval könnyen eljuthatsz ezekre a gyöngyszemekre. További információért keresd fel a kemping recepcióját a Maggiore-tónál.

Érdekes helyek a kemping közelében a Maggiore-tónál

A Maggiore-tó melletti kempinged közelében számos szabadtéri program közül válogathatsz. Mivel a tó az olasz-svájci határon fekszik, rövid időn belül eljuthatsz olyan vonzó svájci városokba, mint Ascona és Locarno. A tó nyugati partján található Stresa városa. Itt libegővel juthatsz fel az 1.500 m magas Monte Mottarone hegyre, és élvezheted a csodálatos kilátást. További városok, mint Varese, Lugano és Arona, ahol Borromeo Szent Károly született a 16. században, szintén a kemping közelében találhatók a Maggiore-tónál.

Maggiore-tó: tökéletes helyszín a nyaralásra az egész család számára

Egy Maggiore-tó melletti kemping a gyermekek számára is csodálatos élményeket fog nyújtani. Maga a tó is remek kikapcsolódási lehetőségeket kínál, de a környéken is számos programot találtok. Jó ötlet lehet az Adventure Gordola Kalandpark, ahol a gyermekek a fák lomkoronájában mászkálhatnak. Szívesen töltenétek egy napot az állatkertben? Ebben az esetben látogassatok el a Pombia Safari Parkba. Szintén érdemes megnézni a Locarno solymászatot, ahol látványos bemutatókat nézhettek meg baglyokkal és ragadozó madarakkal. Ha a Maggiore-tó mellett nyaralsz, mindenképpen megér egy látogatást!

Mindenki talál magának programot, ha a Maggiore-tó mellett töltitek a nyaralásotokat.