it-ise.jpg

Iseo-tó kempingjei

Kemping az Iseo-tónál

Olaszországban garantált a sikeres nyaralás. Kempingezni mindenhol lehet, de egy Iseo-tavi kemping tökéletes úticél azoknak, akik a béke mellett a természetet és a kultúrát is kedvelik.   A tó közepén található egy 4,5 km²-es sziget, a Monte Isola. A sziget legmagasabb pontja 400 méterrel található a tó felszíne felett. Innen kapta nevét, mely “hegy szigetet” jelent. Az Iseo-tavi kempingből gyönyörű kilátás nyílik a szigetre. Mindenképpen érdemes hajókirándulást tenni nyaralása során.  

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Iseo-tó Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Sassabanek

Iseo - Iseo-tó - Olaszország

Luxus kemping az Iseo-tó kis félszigetén. Vízisport-lehetőségek a kempingben és a tóban is. Iseo egy barátságos kisváros, de Brescia is a közelben található.

Az Iseo-tó tökéletes hely olyan vízisportok űzéséhez, mint a kenuzás, a vitorlázás és a szörfözés. A kempinghez közel található egy gyönyörű természetvédelmi terület, ahol kellemes túrákat tehetünk. Több elbűvölő épület is akad a környéken, úgymint az Oldofredi vár és a Fate  di Pietra kőpiramisok, melyeket mindenképp érdemes felfedezni. Brescia és Iseo városába is érdemes ellátogatni. Ha nem szereti a zsúfolt és nyüzsgő helyeket, akkor Olaszország ezen része önnek ajánlott, s egy Iseo-tavi kemping kitűnő választás.