900x175_luxembourg.jpg

Luxemburg kempingjei

Kemping Luxemburgban

Pihenni kempingekben Luxemburgban akár egész évben lehetséges. A Franciaországgal, Németországgal és Belgiummal határos Luxemburgi Nagyhercegség egyedülálló nyaralási úticél. Itt nincs külön elő-, utó- és főszezon. Bár júliusban és agusztusban látogatják a legtöbben, ilyenkor az ország a látnivalókon kívül többféle programot is kínál. Élvezze a csodás tavaszi színeket és illatokat, az enyhe és gyönyörű színekben pompázó őszi napokat vagy akár a hó borította fákat és hegycsúcsokat télen. A kempingezés Luxemburgban minden évszakban ideális választás.

Mutasson többet
Válasszon a 2 kempingek Luxemburg Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Iris Parc Birkelt

Larochette - Luxemburg - Luxemburg

Ez a luxus kemping egy dombon, Luxemburgtól keletre, Larohette közelében található. Van fedett medence. Túraútvonalként a fővárost vagy a híres viandeni várat kínáljuk.

Camping Fuussekaul

Heiderscheid - Luxemburg - Luxemburg

Ez az elsőosztályú, luxus felszereltségű kemping sokféle játéklehetőséget kínál a gyermekeknek. Kirándulási tipp: Németország, Belgium, Franciaország. Egész évben nyitva.

A különféle kempingek Luxemburgban kitűnő kiindulási pontok, innen különböző túrákra indulhatunk akár hegyikerékpárral, túrakerékpárral vagy gyalogosan. Kirándulásokat tehetünk a szép erdőkben, várakat látogathatunk meg, vagy gyönyörködhetünk a különféle sziklaalakzatokban is. Látnivalókat pl. Vianden, Larochelle vagy Luxembourg városa kínál, kulináris élményeket pedig az egész ország. A barátságos légkör, a csend és nyugalom, amit egy kempingben Luxemburgban megtapasztalhatunk, elég ahhoz, hogy egy tökéletes nyaralás részesei legyünk!