nl-ove.jpg

Overijssel kempingjei

Kemping Overijssel-ben

Kempingezni Overijsselben ideális választás az egész család számára. Ebben a régióban szinte minden a természetről szól, még a szórakoztató parkok is beleillenek a tájképbe. Ez a vidék csodás tájakkal, természeti szépségekkel büszkélkedhet. A számtalan túra- és kerékpárútvonal régi birtokokon és történelmi épületek mentén halad keresztül. Élvezze az éjszaka csendjét és az ébredező természet hangját reggelenként a kiválasztott Overijssel-i kempingben. 

Mutasson többet
Válasszon a 3 kempingek Overijssel Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Familiecamping De Belten

Rheeze - Overijssel - Hollandia

Ebben a kempingben időjárástól függetlenül mindig jól érezhetik magukat a gyermekek a fedett Aqua Jugle-ben! Kirándulási tippek: kerékpártúra; városlátogatás Zwolle-ban.

Camping Vakantiepark de Luttenberg

Luttenberg - Overijssel - Hollandia

Családbarát kemping számos szórakoztató programmal és képzett animátor csapattal a Sallandse Heuvelrug Nemzeti Parkban. A kemping közvetlenül az erdő szélén található és ideális környék a túrázás szerelmeseinek

Camping Mölke

Zuna - Overijssel - Hollandia

Élvezd a Regge-folyót. Bérelj kenut vagy csónakázz! Fedezd fel a régió ízeit! Ettél már rozmaringos szarvaspörköltet?

Nyaralni egy kempingben Overijssel-ben nem csak a csodálatos természet adta lehetőségeket jelenti. A régió többet is kínál az idelátogató vendégeknek, például a kemping közelében szórakoztató parkok is vannak: Adventure Park Hellendoorn, Attraction Park Slagharen és Plopsa Coevorden. A gyermekek  élvezni fogják a Rijssenben található a Tűzoltó Múzeumot is. Kenutúrára indulhatunk az Overijsselse Vecht folyón, de a hölgyek kedvenc időtöltésére, a vásárlásra is lehetőség van, pl.  Zwolle-ban. Akár rövidebb, akár hosszabb nyaralásra érkezik egy kempingbe Overijssel-be, a környék sokféle programot kínál minden korosztály számára.