Overijssel kempingjei

Kempingezés Overijsselben

Overijsselben kempingezni ideális választás az egész család számára. E régióban szinte minden a természetről szól, még a szórakoztató parkok is beleillenek a környezetbe. A vidék csodás tájakkal, természeti szépségekkel is büszkélkedhet. A számtalan túra- és kerékpárútvonal régi birtokokon és történelmi épületek mentén halad keresztül. Élvezd az éjszaka csendjét és az ébredező természet hangjait reggelenként a kiválasztott overijsseli kempingben.

Mutasson többet

Válasszon a 3 kempingek Overijssel Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping 't Veld

Rheeze - Overijssel - Hollandia

Pihenj ebben a kis méretű, csendes, ötcsillagos kempingben, egy csodálatos erdő közelében. Igazi paradicsom a gyerekeknek, medencével, csúszdákkal és játszóterekkel. Itt egyaránt élvezheted a közeli Vechtdal gyönyörű természeti területét és minden neves látnivaló is a közelben található.

 

Nyaralni egy kempingben Overijsselben nem csak a csodálatos természet adta lehetőségeket jelenti. A régió többet is kínál az idelátogató vendégeknek, például a kemping közelében szórakoztató parkok is vannak: Adventure Park Hellendoorn, Attraction Park Slagharen és Plopsa Coevorden. A gyerekek élvezni fogják a Rijssenben található Tűzoltó Múzeumot is. Kenutúrára indulhattok az Overijsselse Vecht folyón, de a hölgyek kedvenc időtöltésére, a vásárlásra is lehetőség van, pl. Zwolléban. Akár rövidebb, akár hosszabb nyaralásra érkezel egy kempingbe Overijsselbe, a környék sokféle programot kínál minden korosztály számára.