ain-900x170.jpg

Ain kempingjei

Camping Ain-ban

Ha Franciaország Ain régiójába menne nyaralni, csodálatos természeti értékek, kultúra és kulináris finomságok kombinációja vár Önre. A csodálatosan zöld vidéket nyugatról a Sâone folyó, keleten a Jura-hegység és Svájc veszi körül. Ain egy igazán lenyűgöző táj, tele középkori városokkal, ősi történelmi helyszínekkel, hihetetlenül sokszínű vidékekkel és gazdag történelemmel. Lyon és Macon városa tökéletes városi kirándulásokra. Genf és lenyűgöző tava sem fekszik messze innen. Ha szereti a jó borokat, akkor egy igazán mennyei hely Macon, Bugey, Beaujolais borvidékei. A szabadtéri programok kedvelői számára megannyi programlehetőséget kínál a terület: Kerékpározás, túrázás, úszás a tóban. Ain valóban rendelkezik mindennel, ami egy fantasztikus családi kempingnyaraláshoz kell. 

Mutasson többet
Válasszon a 2 kempingek Ain Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping La Plaine Tonique

Montrevel-en-Bresse - Ain - Franciaország

A kemping La Plaine Tonique a dinamizmusról szól. Hatalmas tó veszi körül és ideális hely a vízisportok szerelmeseinek. Próbálja ki az úszómedencéketés válasszon a szórakoztató programok közül. Ideális kemping az aktív pihenés kedvelőinek.

Camping Kanopee Village

Trevoux - Ain - Franciaország

Csendes családi kemping a Saone folyó partján. Egy vízipark kapott helyett a kemping mellett, nagy vízicsúszdákkal. A körzet fővárose Trevoux gyxalogtávolságon belül van. Az egész család jól fogja itt érezni magát!

Családi kikapcsolódás a víz mellett Ain területén

Ha Ain régiójában kempingezne, sosem lesz túl messze a víztől. Legyen az a csodálatos Sâone folyó vagy a Les Dombes mesterséges tavai. Tökéletes vidék egy kis kikapcsolódásra és relaxációra. Ússzon, kenuzzon, kajakozzon vagy csak feküdjön ki a napra a finom tóparti homokra. Az élővilág szerelmeseinek érdemes ellátogatniuk Villars Les Dombes fantasztikus madárparkjába, ahol több mint 300 madárfajt csodálhatnak meg a világ minden tájáról. Egy garantáltan felejthetetlen élmény az egész család számára. 

Városi kirándulások Ain területén

Lyon városa csak egy rövid autóútra fekszik a kempingtől, és varázslatos hely egy városi túrához. Franciaország 3 legnagyobb városa gazdag kulturális és történelmi emlékekben, az egész család számára izgalmas látnivalókban. Bourg-en-Bress, Chalon és Macon elbűvölő kisvárosok nagyszerű vásárlási lehetőségekkel és még jobb éttermekkel. Bár egy kicsit odébb van, Genfet nem érdemes kihagyni, ha ezen a vidéken jár. Szintén érdemes ellátogatni a Franciaország legszebb városának tartott Pérouges-ba. Pihenjen egyet a festői szépségű téren helyi különlegességeket fogyasztva és szemlélje, ahogy a csendben zajlik az élet a városban. 

Szabadtéri lehetőségek Ain-ban

Ain tökéletes helyszín azok számára, akik szeretnének aktívan kikapcsolódni a nyaralásuk során. 1500 km-nyi kerékpárút szeli át az erdős vidéket, meanderező folyók és hivogató kristálytiszta vizű tavak mellett. A hihetetlenül sokszínű táj nagyszerű kirándulási lehetőségeket kínál a látogaóinak, könnyed sík tereptől kezdve meredek hegyi ösvényekig. Szeret forgászni? Akkor hozzon, vagy béreljen horgászbotot, és fogja ki az ebédre valót, amit a kempingben szálláshelyén elkészíthet akár grillen is. 

Ain és a kemping környéki látnivalók

Ain fővárosa Bourg-en-Bresse. Az elbűvölő kisváros bővelkedik ősi építészeti kincsekben. Sétáljon végig a régi belváros utcáin, és csodálja meg a 15. századi templomokat. A Le Plain Tonique kempingtől, Montrevel-en-Bresse melett, nem messze fekszik és tökéletes hely, ha kipróbálná a Bleu de Gex híres sajtot egy finom pohár bor mellett. Ain méltán híres remek borairól.  Ha szeretne kóstolni, akkor mindenképpen látogasson el Bugey és Macon városaiba. És ne feledkezzünk el a leghíresebb borvidékről, Beaujolais-ről sem. A Trevoux melletti Kanopee Village kempingből csak egy rövid autótra fekszik Fleurie festőien szép városa. Üljön be valamely kiváló éttermébe egy ízletes vacsorára, és nézze, ahogy a nap lassan lenyugszik, mindezt egy finom Fleurie bor mellett.