ain-900x170.jpg

Ain kempingjei

Camping Ain-ban

Ha Franciaország Ain régiójába menne nyaralni, csodálatos természeti értékek, kultúra és kulináris finomságok kombinációja vár Önre. A csodálatosan zöld vidéket nyugatról a Sâone folyó, keleten a Jura-hegység és Svájc veszi körül. Ain egy igazán lenyűgöző táj, tele középkori városokkal, ősi történelmi helyszínekkel, hihetetlenül sokszínű vidékekkel és gazdag történelemmel. Lyon és Macon városa tökéletes városi kirándulásokra. Genf és lenyűgöző tava sem fekszik messze innen. Ha szereti a jó borokat, akkor egy igazán mennyei hely Macon, Bugey, Beaujolais borvidékei. A szabadtéri programok kedvelői számára megannyi programlehetőséget kínál a terület: Kerékpározás, túrázás, úszás a tóban. Ain valóban rendelkezik mindennel, ami egy fantasztikus családi kempingnyaraláshoz kell. 

Mutasson többet
Válasszon a 2 kempingek Ain Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping La Plaine Tonique

Montrevel-en-Bresse - Ain - Franciaország

A kemping La Plaine Tonique a dinamizmusról szól. Hatalmas tó veszi körül és ideális hely a vízisportok szerelmeseinek. Próbálja ki az úszómedencéketés válasszon a szórakoztató programok közül. Ideális kemping az aktív pihenés kedvelőinek.

Camping Kanopee Village

Trevoux - Ain - Franciaország

Csendes családi kemping a Saone folyó partján. Egy vízipark kapott helyett a kemping mellett, nagy vízicsúszdákkal. A körzet fővárose Trevoux gyxalogtávolságon belül van. Az egész család jól fogja itt érezni magát!