Fizetés

Gyakori kérdések - Fizetés

Hogyan fizethetem ki a foglalásomat?

A honlapunkon keresztül foglalsz? Akkor egyszerűen és biztonságosan fizethetsz bankkártyával. Telefonon foglalsz? Akkor visszaigazoló e-mailt fogsz kapni a foglalásról egy fizetési linkkel, ahol biztonságos, banki környezetben fizethetsz. Inkább banki átutalással fizetnél? Ebben az esetben kérjük, az összeget 2 napon belül utald át a Vacansoleil Hungária Kft. számlaszámára (10400425 00009733 00000008), a közleményben a pozíciószámod megadásával. Ha 60 nappal a kempingbe érkezésed előtt foglalsz, akkor fizethetsz 2 részletben vagy választhatod az egyösszegű fizetést. Ha a kempingbe érkezésedet megelőző 60 napon belül foglalsz, akkor a teljes foglalásod díja egy összegben fizetendő.

Fizethetek több részletben is?

Igen, ha több mint 60 nappal a kempingbe érkezésed előtt foglalsz, akkor két részletben is  fizethetsz. Az első részletben a szálláshely + az esetleges kiegészítő szolgáltatások (pl. babacsomag, kívánságok) díjának 30%-a, plusz a 4900 Ft-os foglalási díj, és az esetleges biztosítások díja fizetendő. Előfoglalás esetén, amikor az árak még nem ismertek, az előzetes helyfoglalás díja 50.000 Ft. Amint az árak ismertté válnak, ez az összeg levonásra kerül a fizetendő összegből. Amennyiben az utazás kezdő napját megelőző 60 napon belül foglalod le a szállásodat, a foglalás teljes díja egy összegben fizetendő.

Mikor kell kifizetnem a második részletet?

"A fennmaradó összeg kifizetése a kempingbe érkezés kezdő napját megelőző 60. napon esedékes. E-mailben fizetési emlékeztetőt fogsz kapni tőlünk a pontos összeggel, illetve egy fizetési linkkel, ahol biztonságos banki környezetben fizethetsz.

Amennyiben az utazás kezdő napját megelőző 60 napon belül foglalod le a szállásodat, a foglalás teljes díja egy összegben fizetendő. "

Kapok értesítést arról, hogy megérkezett a befizetésem?

Igen, e-mailben küldünk értesítést, amint a beérkezett összeg lekönyvelésre került.