Gyakori kérdések

Gyakori kérdések - Előkészületek

Mit vigyek magammal?

Kispárna és takaró általában található a mobilházakban. A sátrakba nincsenek se kispárnák, se takarók. Lepedőt és ágyneműhuzatot nektek kell magatokkal vinni. Néhány kempingben van lehetőség ágyneműhuzat bérlésre is. Ebben az esetben az ágyneműhuzatokat foglalásnál tudod hozzáadni a foglalási modul “Extrák” menüpontjában. Prémiumkemping szakértőink (06 1 870 0800) segítenek neked abban, hogy a kiválasztott kempingnél van e lehetőség ágyneműhuzat bérlésére vagy sem.
Ne felejts el törölközőket és konyharuhát vinni magatokkal.

Mikor kapom meg utazási dokumentumaimat?

A teljes összeg beérkezését követő 1-2 munkanapon belül e-mailben küldjük meg az utazási dokumentumokat, de leghamarabb 6 héttel az indulás előtt. Kérjük, nyomtasd ki az utazási dokumentumot és vidd magaddal a kempingbe, mert kérni fogják a bejelentkezéskor.

Hol találhatok további információt az autópálya matricákkal kapcsolatban?

Az autópálya matricákkal kapcsolatban a http://www.autopalyan.hu oldalon találhatsz információt.

Milyen utazási biztonsági szabályokat kell betartanom, ha külföldre utazom?

Különböző közlekedési szabályok vonatkoznak a különböző országokra. További információért kattints ide

Az utazási szabályokkal kapcsolatos további információkért keresd fel a nagykövetséget vagy egy tourinformot.

Hány órától lehet érkezni a kempingbe ill. hány óráig kell elhagyni azt?

Érkezni általában 16.00 és 19.00 óra között lehet.
A szálláshelyet általában 08.00 és 10.00 között kell elhagyni.
A pontos érkezési és távozási időpontok az utazási dokumentumban kerülnek feltüntetésre, illetve a kemping információs oldalán, a „Szálláshelyek, elérhetőség & árak” menüpontban, a kiválasztott szállástípusnál a „További információ” gombra kattintva találsz. Korai érkezés esetén a szálláshelyet még nem lehet elfoglalni, de néhány esetben lehetséges, hogy a várakozás ideje alatt használhatjátok a kemping egyéb szolgáltatásait. Kérjük, vedd figyelembe, hogy több kemping recepciója zárva tart a szieszta ideje alatt.

A legtöbb kempingnél van lehetőség a hivatalos check in idejét követően is érkezni, de ezt minden esetben előzetesen jelezni kell feléjük és egyeztetni kell a szükséges teendőkről is. A kemping közvetlen telefonszámát az utazási dokumentumon találod.

Érkezhetek-e az adott kempingbe a voucheren feltüntetett időpontnál korábban?

A voucheren feltüntetett érkezési időpont a kempingbe való hivatalos bejelentkezési időpontot jelenti.
A legtöbb kempingben megengedett a korábbi érkezés - a recepció nyitva tartásának függvényében -, valamint a kempingben lévő létesítményeket is használhatjátok előbb. A szálláshelyeket azonban csak a voucheren feltüntetett időponttól lehet elfoglalni.
Kérjük, vedd figyelembe, hogy több kemping recepciója zárva tart a szieszta ideje alatt.

Mi található az utazási dokumentumban?

2 vouchert fogsz kapni, amelyből az egyik a te példányod, a másikat pedig a recepción kell leadnod az érkezéskor. Extra információkat (útdíjakról, autópálya matricákról, utazási okmányokról és háziállatokról), illetve nyaralási tippeket is fogsz benne találni.