Koronavírus

Kérdések és válaszok a koronavírussal és a nyaralásoddal kapcsolatban

Frissítve: 2020. április 3.

A Vacansoleil-nél folyamatosan nyomon követjük a koronavírussal (COVID-19) kapcsolatos fejleményeket. Megértjük, ha a helyzet kapcsán aggodalmaid merültek fel és minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy segítsünk számodra is megnyugatóan rendezni ezt a szituációt.

Valószínűleg benned is felmerült néhány kérdés a nyaralásoddal kapcsolatban, ezért itt feltüntetjük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket a válaszokkal.

Jelenleg azon dolgozunk, hogy minden utasunkat egyesével felkeressük, akinek a koronavírussal érintett területre szól a foglalása a következő 4 héten belüli érkezéssel. 

Fel szeretnéd venni a kapcsolatot kollégáinkkal? Ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll telefonon és e-mailben egyaránt. A megnövekedett hívásszám miatt először érdemes megnézned az alább található leggyakoribb kérdések szekciót, valószínűleg itt megtalálod a kérdésedre a választ.

Az ezen az oldalon található információkat rendszeresen frissítjük. A legutóbbi frissítés dátuma: 2020. április 3.

Hol találom a legfrissebb információkat a koronavírusról?

A Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján tudsz tájékozódni.

Hol találom az érvényben lévő utazási tanácsokat az egyes országokra?

A Külügyminisztérium honlapján megtalálod az érvényben lévő utazási tanácsokat országonként: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazasi-tanacs, illetve az utazásra nem javasolt térségek listáját: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazasra-nem-javasolt-tersegek. Fontos, hogy a nyaralásod idejére szóló biztonsági besorolást kell figyelembe venni.

A választott úticélom az utazásra nem javasolt országok közé tartozik?

A Külügyminisztérium jelenleg egyik olyan területet sem nyilvánította utazásra nem javasolt térségnek, ahol a Vacansoleil által kínált prémium kempingek találhatók. 

A választott úticélom a koronavírus miatt lezárt területek közé tartozik. Mit tegyek?

Jelenleg azon dolgozunk, hogy minden utasunkat egyesével felkeressük, akinek a koronavírussal érintett területre szól a foglalása a következő 4 héten belüli érkezéssel. 

Amennyiben a te foglalásod is ilyen, azt díjmentesen módosíthatod egy későbbi, 2020-as időpontra, illetve igény esetén a kempinget is megváltoztathatod. Ha ez nem megoldható, akkor egy, az általad eddig befizetett összeggel megegyező értékű, korona vouchert ajánlunk fel.

Kérjük, olvasd el a “Mi az a korona voucher?” részt is.

Mi az a korona voucher?

Amennyiben a nyaralásod a koronavírus miatt hiúsult meg, akkor egy, az általad eddig befizetett összeggel megegyező értékű korona vouchert állítunk ki számodra. Ezzel a voucherrel új foglalást rögzíthetsz a Vacansoleil-en keresztül egy későbbi időpontban. A korona voucher a kiállítástól számított egy évig érvényes és a honlapunkon feltüntetett összes szálláshely foglalására felhasználható.

A kemping, ahova a foglalásom szól, mégsem lesz nyitva a foglalásom idejében. Mit tegyek?

Nálunk foglaltál, de a kemping  csak később nyit ki a koronavírus miatt?

Ebben az esetben a lehető leghamarabb, foglalásod kezdő napja előtt 2-4 héttel felvesszük Veled a kapcsolatot. 

Mi történik, ha az úti célom nem szerepel a Külügyminisztérium utazásra nem javasolt térségei között, de mégis lemondom a foglalásomat?

Ebben az esetben lemondási díj kerül felszámolásra. Amennyiben a lemondási díj alacsonyabb a már befizetett összegnél, abban az esetben a lemondási díj és a befizetett összeg különbözetével megegyező értékű vouchert ajánlunk fel. Sajnos a rendkívüli helyzetre való tekintettel nem áll módunkban visszautalást eszközölni.

Amennyiben rendelkezel storno biztosítással és az abban szereplő feltételeknek megfelelően érvényesítenéd azt a biztosító felé a lemondási díjra vonatkozóan, ehhez kérjük vedd fel a kapcsolatot a biztosítóval.
 

Módosíthatom extra költségek nélkül a foglalásomat?

Igen, 2020. április 15-ig foglalásodat egyszeri alkalommal díjmentesen módosíthatod. Módosíthatod a kempinget, a szállás típusát, a tartózkodás időtartamát és dátumát is a szabad helyek függvényében. Csak az esetlegesen eltérő árszabás következtében felmerülő többletköltségeket szükséges fizetned.  A módosítást weboldalunkon a “Küldj üzenetet” gombra kattintva vagy a a [email protected] e-mail címen tudod kezdeményezni. 

Keresés és foglalás

Válasszon kívánságot itt!

Ország
Régió
Válasszon dátumot
Érkezés Távozás

Napok száma előtte/utána:

Utasok
  • Felnőtt
  • Gyermekek
  • Háziállat

Keresési találatok szűkítése:

Keresés szűkirése