Ariège kempingjei

Kempingezés Ariège-ben

A francia Pireneusok lábánál szeretnél nyaralni? Akkor Dél-Franciaországban, Ariège megyében foglalj szállást. Élvezd a kalandokat, a különböző sportokat és a pihenést. Ariège a hegyek és a megművelt területek között található, és mindenki számára tartogat valami érdekeset. Középkori városok, hófödte hegyek, természetvédelmi területek, sportlehetőségek széles választéka, finom ételek és persze a gyönyörű táj. Ha úgy döntesz, hogy egy Ariège tartományi kempinget választasz nyaralásod helyszínéül, akkor garantáltan életre szóló élményben lesz részed.

A Vacansoleil már kiválasztotta az számodra a legjobb kempingeket Ariège-ben.

Mutasson többet

Válasszon a 473 kempingek közül:

Gyönyörű természet az Ariège-i kemping környékén

Az Ariège tartományban található kempingünk körül a táj fantasztikus, egyik oldalon a Pireneusok csúcsai láthatóak, így nem meglepő, hogy a vidék meglehetősen masszív és változatos. Lankás dombok és gyönyörű erdők teszik kiváló gyalogos tereppé. Ezenkívül Ariège tartomány ad otthont számos folyónak és gyors folyású pataknak is. Ez a régió nagyon szép hely, ahol sokféle vízisport űzhető. Minden Ariège-i kempingben eltöltött nap másik aspektusból mutatja meg a környező természeti adottságokat.

Látnivalók Ariège-ben

Az Ariège-ben található kemping körüli látnivalók száma igen nagy. Nemcsak a gyönyörű természet igazi csemege, hanem a régió is. Fedezd fel a környéket az őskortól a középkoron át a Pireneusokban. Például a Niaux barlangban megcsodálhatod a 12 000 éves falfestményeket. Látogass el a speciális faházakba, a Mirepoix katedrálisba, vagy a Montsegur-i várba. Barlangok, várak, kolostorok és történelmi települések sokasága található Ariège tartományban. Látni fogod, hogy túl rövid az idő ahhoz, hogy kempingnyaralásod során mindent megnézz.

Szabadtéri tevékenységek az Ariège-i kemping környékén

Az Ariège-i kemping közelében számos szabadtéri programon vehetsz részt. A hegyek és erdők nagyszerű túrázási, hegyi kerékpározási, lovaglási, sziklamászási, hegymászási lehetőséget biztosítanak, de természetesen arra is van lehetőséged, hogy csak egyszerűen élvezd a fantasztikus tájat. A folyók sokféle vízi szórakozásra alkalmasak, mint például a kenuzás, a rafting és a kajakozás. Nagyszerű lehetőség a kültéri sportokat kedvelők számára. A szabadtéri tevékenységek váltakozhatnak a kempingben való pihenéssel. Egy nap az úszás, a horgászat vagy a wellness jegyében csak egy a sok lehetőség közül az Ariège-i kemping közelében.

Foix, Ariège központja

Az Ariège-i kempingben való tartózkodás alatt látogass el a megye központjába, Foix-ba. Ez az ősi város kellemes sétára invitál. A gyönyörű város, teraszokkal tarkított tereivel és vonzó bevásárló utcáival, kellemes légkört áraszt. Látogass el a gabonapiacra, az apátságba vagy a gyönyörű kastélyba. Ha augusztusban szállsz meg Ariège-ben, akkor még a történelmi hang- és fényjáték színházat is élvezheted Foix-ban.

Aktív kikapcsolódás és pihenés egyszerre jellemzi Ariège-i kempingnyaralásod.