fr-ari.jpg

Ariège kempingjei

Kemping Ariège tartományban

A francia Pireneusok lábánál szeretne nyaralni? Akkor foglaljon szállást egy kempingben a Ariège tartományban, Dél-Franciaországban. Élvezze az akciót, a kalandot, a sportszerűséget és a pihenést. Ariège tartomány a hegyek és a a megművelt területek között található és mindenki számára tartogat valami érdekeset. Középkori városok, hófödte hegyek, természetvédelmi területek, sport és játékok széles választéka, finom ételek és persze a gyönyörű táj. Ha úgy dönt, hogy egy Ariège tartományi kempinget választ nyaralása helyszínéül, akkor a nyaralása garantáltan egy életre szóló élmény lesz. 
A Vacansoleil már kiválasztotta az Ön számára a legjobb kempingeket az Ariège tartományban.

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Ariege Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Le Malazéou

Ax-les-Thermes - Ariege - Franciaország

Top kemping az Ariere folyó és Ax-les-Thermes mellett. Tökéletes kiindulópont hegyisportokhoz. Pihenjen a medencében, a szaunában vagy a bárban.

Gyönyörű természet az Ariège tartományi kemping környékén

Ariège tartományi kemping körül a táj fantasztikus, egyik oldalon a Pireneusok csúcsai láthatóak. Szóval nem lesz meglepve, hogy a vidék meglehetősen masszív és változatos. Lankás dombok és gyönyörű erdők teszik kiváló gyalogos tereppé. Ezen kívül a Ariège tartomány ad otthont számos folyónak és gyors folyású pataknak is. Ez a régió nagyon szép hely, ahol sokféle vízisport űzhető. Minden Ariège tartományi kempingben eltöltött nap másik aspektusból mutatja meg a környező természeti adottságokat.

Látnivalók az Ariège tartományban

Az Ariège tartományban található kemping körül a látnivalók száma igen nagy. Nem csak a gyönyörű természet egy igazi csemege, hanem a régió is. Fedezze fel a környéket az őskortól a középkoron át a Pireneusokban. A Niaux barlang az egyik ilyen példa, ahol megcsodálhatja a        12 000 éves  falfestményeket.  Látogasson el a speciális faházakba, a Mirepoix katedrálisba vagy a Montsegur-i várba. Barlangok, várak, kolostorok és történelmi települések sokasága található Ariège tartományban. Látni fogja, hogy túl rövid az idő ahhoz, hogy kempingnyaralása során mindenzt megtekintse Ariège tartományban.

Szabadtéri tevékenységek az Ariège tartományi kemping környékén

Az Ariège tartomyányi kemping közelében számos szabadtéri programon vehet részt. A hegyek és erdők nagyszerű túrázási, hegyi kerékpározási, lovaglási, sziklamászási, hegymászási lehetőséget biztosítanak, de természetesen arra is van lehetősége, hogy csak egyszerűen  élvezze a fantasztikus tájat. A folyók sokféle vízi szórakozásra alkalmasak, mint a kenuzás, rafting és kajakozás. Nagyszerű lehetőség a kültéri sportokat kedvelők számára.A szabadtéri tevékenységek váltakozhatnak a kempingben való pihenéssel. Egy nap az úszás, a horgászat vagy a wellness jegyében csak egy a sok lehetőség között  az Ariège tartományi kemping közelében.

Foix, Ariège tartomány központja

Az Ariège tartományi kempingben való tartózkodás alatt látogasson el a tartomány központjába,   Foix-ba. Ez az ősi város meghívja Önt egy kellemes sétára. A gyönyörű város, terein tele teraszokkal és vonzó bevásárló utcákkal, mindenképpen nyugodt légkört teremtenek. Látogasson el a gabonapiacra, az apátságba vagy a gyönyörű kastélyba. Ha Ariège tartományi kempingben száll meg augusztusban, akkor élvezheti még a történelmi hang- és fényjáték színházat Foix-ban.

Aktív kikapcsolódás és pihenés egyszerre jellemzi Ariège tartományi kempingnyaralását.