Biztosítás és Utazás

A nyaralását akkor fogja tudni igazán élvezni, ha mindenről előre gondoskodott. Induljon neki aggodalmak nélkül, kössön utas- és storno biztosítást. Majd foglaljon egy éjszakára szállást egy tranzit kempingünkben, hogy még kényelmesebben teljen az utazás

Utas- és storno biztosítás

 

Egy megfelelően kiválasztott utas- és storno biztosítás elengedhetetlen, ha valami váratlan esemény történne az utazása során. Le kell mondania a foglalását? Idő előtt kell visszatérnie a nyaralásról? A poggyászát ellopták vagy elveszett? Egy jó utas- és storno biztosítás megkötésével elkerülheti a váratlan és kellemetlen költségeket.

A Vacansoleil az Európai Utazási Biztosító Zrt-vel áll szerződésben.


 


A nyaralás úti célja túl messze fekszik ahhoz, hogy egy nap alatt odaérjen? Foglaljon szálláshelyet útközben. Egy éjszakát is eltölthet valamely kempingünkben Franciaországban vagy Ausztriában, majd tovább folytathatja útját a nyaralás helyszínére frissen és kipihenten.

A tranzit kempingben tartózkodása alatt használja ki a lehetőségeket, ússzon a medencében, és fogyasszon el egy csodálatos vacsorát. Hiszen az életreszóló nyaralása már el is kezdődött.

Tranzit kempingek